Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım benim bundan çok daha sililkti ve pozitif çıkmıştı ama sonra değerim düştü ve kimyasal oldu. İnşallah seninki sağlıklı bir şekilde ilerler.Kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli

Canım var çizgi. Belli olmaz ama kanda negatif olduğunu sanmıyorum. Hayırlı olsun hadi :)

Sanırım 26 idi canım yani yüksek bir değer değildi

3.gün embriyosu idi kanı verdim bakalım hayırlısı artık. Kaybınıza üzüldüm allah en hayırlı vakitte kucaklarımızı doldursun inş sağlıkla

İnşallah kanda da güzel Bi değer görürsün

Bana da transfer günü başlattı canım 20.yi bugün vurunacagim bi on tane daha verdi sanırım senin dediğin gibi 3 ay devam edebilirmis yağlı bi iğne olduğu için taş gibi sertleşiyor morarıyor bi de karından kan sulandırıcı veriyor onu da sonuna kadar götürecek gibi rapor çıkarttı sonuç güzel olsun da insanın gözü görmüyor haklisin yapacak bisey yok

Progestan sonrası alkollu pamukla ovun iğne yerine 3-4 dakika o zaman sertleşmiyor

Kızlar triodi artan var mı gebelikle birlikte. Kanda pozitif gördük ama troid 0,08 idi 4 olmuş. Fazlası zararmış bebeğe

Guzel haberlerini bekliyoruz idrar yaptin mi oncesinde transferin ne zamandi
Canim 5.gun basladim ben test yapmaya bugun 11.gunum sabah yine yaptim resimdeki en alttaki bugüne ait. Kan verdim bekliyorum 1 saate cikar sonuc. 29 haziranda çift embriyo transfer oldum

Kızlar triodi artan var mı gebelikle birlikte. Kanda pozitif gördük ama troid 0,08 idi 4 olmuş. Fazlası zararmış bebeğe
Canim benim hasimatom var onceden bildigim icin ilacla degeri dengede tutuyorum canini sikma gebeliktede kullanilabiliyor troid ilaci

kızlar merhaba, benim kan değerim 3,05 il başlayıp yavaş yavaş düşmüştü. doktorum en başından beri yükseleceğine şansımızın çok yüksek olduguna inaniyordu ama olmadı. bu arada ben ve eşim 28 yaşındayız. dün 10günümde değerim 0a düşmüştü sonunda . Az önce hemşire aradı ve bunun hiç beklenmeyen bir sonuç olduğunu, bu durumların genelde genetik sorunu olan embriyolarda yaşandığını söyledi. örn; dawn sendromlu embriyolarda olduğu gibi. benim ve eşimle görüşmek istediklerini söylediler . sanırım kalan embriyoları genetiğe göndermek isteyecekler. daha önce böyle bir süreç yaşayanınız oldu mu ? çok pahalı bir süreç mi bu genetik incelemesi ?

Ben yaşamadım canım ama embriyoların göndermeden önce size genetik test yapılması daha mantıklı yine doktorlar daha iyi bilir benim ilk denemem ama yinede korktuğum için yaptırmıştım eşimle ikimize 1000 lira odedik 15 günde cıkıyor sonuc embriyoların direkt göndermek cok pahalı diye biliyorum dolar kuru dan alınıyor sanırım embriyo başına biraz masraflı malesef

Cnm ilk olarak gecmis olsun ama sagliksiz bir gebelik gecirip omur boyu aci cekmektense maliyeti dusunmeyip genetigine baktirmakta yarar var ben yaptirdim normal tuo bebegin iki kati maliyeti oluyor tabi bununda farkli yontemleri var tek bir ilacla butun embriyolarin butun kromozonlarina bakilan var birde sende ve esinde kromozon rahatsizligi var mi bilemiyorum sadece nokta atisi o kromozomo bakiyorlar ki oncelikle siz yaptirin sonra embriyolara yaptirin iciniz rahat olsun benim nacizene fikrim tabi genetik doktoruylada bire bir siz gorusun nasil bir yol izlemek istiyor ogrenin hayirlisi olsun hakkinizda

Ben tedavideyken dahılıyeden tsh 5kusur cıktı, ılac verdı ve deger 2.5altına indi, devam ediyorum ilaca uzun sure kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…