Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar az once tuvalete girdim ve temizligimi yaparken pecetede kan vardi, baya taze kan cok korkuyorum bisi oluyorsa doktoru aradi coraspini kes ve dinlen dedi ama suanda aglamaktan baska bisi yapamiyorum( nolur dua edin
Canim aglama lutfen bazen kanama olabiliyor..ustune gorme felan diyolar..buna..korkma..stres iyi degil..doktorunun dedigine harfiyyen uy ve dikkatinide dagit lutfen..korkmaa hersey guzel olcak

canim burda okudukca benim de yuregim agzima geliyor, ama guzel dusunmeye calis...insallah kotu bisey degildir, belki buyudugu icindir kanama, keseden uzak oldugu surece normal olabiliyor...Rabbim sizi korusun...
Insallah oyledir Nolur bu sefer husran olmasin ki hersey iyi gidiyordu

Canim aglama lutfen bazen kanama olabiliyor..ustune gorme felan diyolar..buna..korkma..stres iyi degil..doktorunun dedigine harfiyyen uy ve dikkatinide dagit lutfen..korkmaa hersey guzel olcak
Ahh canim insallah oyledir ama yani suanda aklim hep orda normalde sogukkanli bir insanim ama bu igneler falan beni mahvetti engel olamiyorum kendime.. Allahim nolur bu sefer guzel olsun

Ahh canim insallah oyledir ama yani suanda aklim hep orda normalde sogukkanli bir insanim ama bu igneler falan beni mahvetti engel olamiyorum kendime.. Allahim nolur bu sefer guzel olsun
bebek söz konusu olunca insan sakin kalamıyor ama 9 ay boyunca adet görür gibi kanaması olup sağlıkla kucağına alana çok insan var . Gönlünü ferah tutmaya çalış . Şu an stresten ötürü salgıladığın hormon bebeğin için iyi değil onu düşün .

Kizlar az once tuvalete girdim ve temizligimi yaparken pecetede kan vardi, baya taze kan cok korkuyorum bisi oluyorsa doktoru aradi coraspini kes ve dinlen dedi ama suanda aglamaktan baska bisi yapamiyorum( nolur dua edin
Takip et canım bende de kahverengi lekelenme oldu bankada coraspini kes dediler şimdi kalmadı oyle devam ederse hiç bekleme git ama bugun içtin mi coraspin

Amin inşallah, çok sağolun desteğiniz için iyiki varsınız Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu progestan iğneler beni bitirdi yaa yanlarım mahvoldu bi de çok kötü vuran bi hemşireye denk gelirsem ölüyorum bunun bi kolayı kremi pansumanı var mı kızlar daha da verecekmiş doktorum kalp atışları bi duyulsun dedi sizden de vurulan var mi

Inan deniyorum, insallah birakmamislardir beni

Takip et canım bende de kahverengi lekelenme oldu bankada coraspini kes dediler şimdi kalmadı oyle devam ederse hiç bekleme git ama bugun içtin mi coraspin
Sabah almistim canim coraspini yarin almicam oglenden sonra da gidicem doktora.. insallah benimde sabaha gecer ve kotu bisi degildir.. bi an gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu.. cok uzuldum..

Sabah almistim canim coraspini yarin almicam oglenden sonra da gidicem doktora.. insallah benimde sabaha gecer ve kotu bisi degildir.. bi an gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu.. cok uzuldum..
Anlıyorum canım seni bende cok korktum halada oyleyım diken üstünde gibi hissediyorum ama inş iyi lerdir duanı et kalıbını ferah tut stres en kötünşey

Ah canım dualarımız seninle bişey olmayacak

Canim dualarim seninle rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin kuzucuklarin hep seninle kalsin

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarım sizinle

Allah yardımcın olsun. Üzülme,bebişi de tedirgin edeceksin. Allah’ın izniyle kucağına alacaksın inşallah

Canım geç oldu ama yazmak istedim belki biraz rahatlarsın diye. Konuşmuştuk ya seninle daha önce estrofemi kes dedi dr demiştin pozitif sonuçtan hemen sonra. Ben de bizimki niye kesmiyo diye biraz araştırdım. Östrojen çekilmesi diye bir şey varmış. Kanamaya sebep oluyormuş bu durum. Zararsız da olsa anne adaylarını tedirgin ediyor falan yazıyordu. Progesteron çekilmesi diye bi durum da var aynı şekilde. Ben adet olamadığımda 10 gün progestan kullanırdım bıraktığımda adet olurdum mesela. Konunun uzmanı değilim ama o geldi aklıma. İnşallah senin kanamanın sebebi de budur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Ah canım dualarımız seninle bişey olmayacak
Canim dualarim seninle rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin kuzucuklarin hep seninle kalsin
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarım sizinle
Allah yardımcın olsun. Üzülme,bebişi de tedirgin edeceksin. Allah’ın izniyle kucağına alacaksın inşallah
Cok tesekkur ederim hepinize... mesajlarinizi okudum ama yazacak guc bulamadim kendimde aksam, kusura bakmayin iste insan basina ilk defa bisi geldigi zaman bilemiyor ne yapacagini, bende de oyle oldu acikcasi.. surekli tuvalette kontrol ederek gecirdim, sukur biraz azaldi.. insallah bebislere bir zarari olmadan biter gider baska bisi istemiyorum Bakalim ogleden sonra muayeneye gidicez, ne oldugu belli olacak.. umarim kotu bisi degildir..

Canim cok tesekkur ederim, doktor cok sakin konustu aksam benimle olabilir dedi ama iste ben sakinligimi koruyamadim.. elimden geldigince dusunmemeye calistim ama cok kolay olmadi.. insallah bebislere zarar veren bir knama degildir onun disinda baska bisi istemiyorum Insallah estrofemi kestigi icindir.. Bugun gorucez bakalim..

Canım estrofemi çok erken kesmemişmi benim doktorum kalp atışına kadar içeceksin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…