Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım estrofemi çok erken kesmemişmi benim doktorum kalp atışına kadar içeceksin demişti.
Vallahi bilmiyorum canim, reglinin 2. Gununden kan testine kadar kullandim yaklasik 1 ay. kan testinden sonra kes dedi. Sonucta doktor o ne derse yapiyoruz:KK43:

Takip et canım bende de kahverengi lekelenme oldu bankada coraspini kes dediler şimdi kalmadı oyle devam ederse hiç bekleme git ama bugun içtin mi coraspin
Canim sabah rengi kahverengine donmustu biraz daha aksamki kirmizilik cok kalmamisti, ama hala devam ediyor😔 sen de ne kadar surdu?

Insallah oyledir 🙏🏻🙏🏻 Nolur bu sefer husran olmasin ki hersey iyi gidiyordu🙏🏻🙏🏻
Canım normal hamilelikte bile kanama oluyo normal bence. Her kanama düşük demek değil. Bildiğim kadarıyla bazen bebiş kendine yer açtıkça lekelenmeler olabiliyor. Üzme kendini sakın. Stres daha kötü

Insallah oyledir 🙏🏻🙏🏻 Nolur bu sefer husran olmasin ki hersey iyi gidiyordu🙏🏻🙏🏻
Amin canımm. Allahım ayırmasın seninle kalsın bebeğin. Benimde sabah kıpkırmızı kan geldi. Sonra kahve kırmızı karışık sulu hale döndü. Hemen kan verdim 85ten 209a çıkmış 2günde ❤🙏 gerçekten kıpkırmızıydı.ağla ağla mahvoldulm. Seninde böyledir canım. Sakin üzme kendini. Bebeklerimiz bizimle 🙏

Canim sabah rengi kahverengine donmustu biraz daha aksamki kirmizilik cok kalmamisti, ama hala devam ediyor😔 sen de ne kadar surdu?
canım benim çok geçmiş olsun hiç kalbini bozma benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşayarak geçirdi hamileliğini çok affedersiniz 9 ay boyunca orkid ile yaşadım artık her yerim yara olmuştu diyor. şimdi dünya güzeli bir oğlu var. iyi düşün lütfen üzme bebeğini de :KK200:

Canım normal hamilelikte bile kanama oluyo normal bence. Her kanama düşük demek değil. Bildiğim kadarıyla bazen bebiş kendine yer açtıkça lekelenmeler olabiliyor. Üzme kendini sakın. Stres daha kötü
Cok haklisin canim ama iste insan bianda gorunce ne yapacagini bilemiyor. Bakalim saat 1 de randevum var insallah iyi haberlerle gelirim🙏🏻

Amin canımm. Allahım ayırmasın seninle kalsın bebeğin. Benimde sabah kıpkırmızı kan geldi. Sonra kahve kırmızı karışık sulu hale döndü. Hemen kan verdim 85ten 209a çıkmış 2günde ❤🙏 gerçekten kıpkırmızıydı.ağla ağla mahvoldulm. Seninde böyledir canım. Sakin üzme kendini. Bebeklerimiz bizimle 🙏
Ahh canim insallah, sabah benim de kahveydi rengi ve pihti gibiydi.. senin adina cok sevindim insallah bizimle kalir bebislerimiz🙏🏻

canım benim çok geçmiş olsun hiç kalbini bozma benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşayarak geçirdi hamileliğini çok affedersiniz 9 ay boyunca orkid ile yaşadım artık her yerim yara olmuştu diyor. şimdi dünya güzeli bir oğlu var. iyi düşün lütfen üzme bebeğini de :KK200:
Allah annesine babasina bagislasin.. evet her bunye farkli iste bakalim 1 de randevum var ne diyecek doktor insallah hersey yolundadir 🙏🏻

A
Ahh canim insallah, sabah benim de kahveydi rengi ve pihti gibiydi.. senin adina cok sevindim insallah bizimle kalir bebislerimiz🙏🏻
Ama inan kan kırmızıydı sabah gördüğüm. senin kırmızı değil kahverengi. İçini ferah tut.nazlı olacaklar bizimkiler 🥰Herşey yolunda gidecek 🙏

Bu progestan iğneler beni bitirdi yaa yanlarım mahvoldu bi de çok kötü vuran bi hemşireye denk gelirsem ölüyorum 😭 bunun bi kolayı kremi pansumanı var mı kızlar daha da verecekmiş doktorum kalp atışları bi duyulsun dedi sizden de vurulan var mi
Ben vuruluyorum canım. Transferden 5 gün önce başladım bugün 14.gun hâlâ devam. Benim doktorum da gebelik gerçekleşirse ilk 3 ay devam edecez ama şimdilik kalcadan vurul. Daha etkili sonrasında göbekten olanına geçeriz dedi. Bakalım ne zaman çağırırsa gidersem söyleyecem dediğin gibi mahvolmuş kalcam mosmor geziyorum. Sıcak havlu normalde iyi ama bizim için iyi olmayabilir vücut sıcaklığı iyi değil ya
Bence yapilack bir şey yok simdilik

Herkese selamlar
Bugün transferimin 10.günü. Kendimi tutamadım ve 1 saatlik idrarımla test yaptım. Böyle hayalet çizgi görüp kanda negatif alan var mı? Hastaneye ona göre eşimle yada yalnız gidicem, geçen sefer negatifle eşim bayılmıştı tekrar üzmek istemiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 76
X