Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bide arkadaşlar ben bu aralar havuç suyuna kafayı taktım. Gün içerisinde tüketiyorum 1-2 çok faydaliymis diye duydum. Benim erken dogum yaptığım dönemde amnio sıvım azdı bide... Ibrahim saracoglu söylemişti bi videosunda izledim herseye iyi geliyormuş gebelikte insallah faydası olur.

Bide arkadaşlar ben bu aralar havuç suyuna kafayı taktım. Gün içerisinde tüketiyorum 1-2 çok faydaliymis diye duydum. Benim erken dogum yaptığım dönemde amnio sıvım azdı bide... Ibrahim saracoglu söylemişti bi videosunda izledim herseye iyi geliyormuş gebelikte insallah faydası olur.
Transfer öncesi içiliyomuki bide zararı olur die korktum. Aldım dolapta bekliyor. Pazartesi transferim var içsemmi transfer olduktan sonra mı içsem bilemedim. Kabak çekirdeği avakado yedim bilmiyorum yemem içmem dikkat etmem gereken bir şey varmı🤔araştır araştır yoruldum 🙃

Transfer öncesi içiliyomuki bide zararı olur die korktum. Aldım dolapta bekliyor. Pazartesi transferim var içsemmi transfer olduktan sonra mı içsem bilemedim. Kabak çekirdeği avakado yedim bilmiyorum yemem içmem dikkat etmem gereken bir şey varmı🤔araştır araştır yoruldum 🙃
Havucun zarari yok diye biliyorum hatta transferden sonra bol bol yedim. Şimdide suyunu aldim direkt. Yarin kan testim var ben yinede bi sorayım

Eve geldim canim dr. Dinlen kalkma dedi canim düşuk tehlikem devam ediyor kahve renfi kanamamda. Baklim hayrlisi
gecmis olsun canim, sen icini ferah tut, insallah saglicakla kucagina alirsin. Hamile alana kadar bi kalp carpintisi, hamile kaldiktan sonra 9 ay ayri bi bi kalp carpintisi...dualarimiz senin ve bebeginle :nazar:

1.kalite dendi. Hiçbir problemimiz yok zaten sebepsiz infertiliteyiz
Merhabalar , inanin cok uzuldum ama geride tam 8 tane yawrunuz var 🙂cok sanslisiniz! Allahin size yazdigi evladiniz henuz gelemedi belki demek ki vakti var ve gelecek. Nolur denemeye dewam edin.Dusunun ki nice kadin var geride dondurulmus yumurtasi yok , tedavi olmaya maddi gucu yok .. biraz zaman sadece 😊 bebeginiz size gelecek ❤

Pozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi görenler var mı😊hcg niz kaçken gördünüz yada doktorunuz ne zamana randevu verdi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Transfer ve sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah en yakın zamanda😊
Yarin canim kontrolum , dua edin herseyi bir bir yazacagim buraya🙂 haziran sonu ogrendim pozifi kan testi ile 10 gun sonraya randevu aldim.Kismetse yarin guzel seyler olsun.Nasipten otesi yok ..

Kizlar az once tuvalete girdim ve temizligimi yaparken pecetede kan vardi, baya taze kan cok korkuyorum bisi oluyorsa:KK43: doktoru aradi coraspini kes ve dinlen dedi ama suanda aglamaktan baska bisi yapamiyorum:KK43:( nolur dua edin 🙏🏻

Son düzenleme:
Kizlar az once tuvalete girdim ve temizligimi yaparken pecetede kan vardi, baya taze kan cok korkuyorum bisi oluyorsa:KK43: doktoru aradi coraspini kes ve dinlen dedi ama suanda aglamaktan baska bisi yapamiyorum:KK43:( nolur dua edin 🙏🏻

canim burda okudukca benim de yuregim agzima geliyor, ama guzel dusunmeye calis...insallah kotu bisey degildir, belki buyudugu icindir kanama, keseden uzak oldugu surece normal olabiliyor...Rabbim sizi korusun...:nazar:

X