Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olur
Canım benim doğal siklus yapıldı. Anlatayım sana. Dondurylmuşların varmı bilmiyorum benim vardı. Adetin 2.günü çağırıyor yumurtaları kontrol ediyor. Ve onları 3 günde bir 4 günde bir kontrol ediyor. 1tanesi çatlamaya yaklaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyor. Ve 3-4 gün sonra çağırıyor dondurulmuş embriyoyu transfer ediyor. Sanki kendi yumurtan çatlamış ve normal döllenmiş hissediyor vücut. Transfere kadar olan ağır ilaçların hiçbirini kullanmamış oluyorsun.

Aaa şaşırdım benim öyle değildi ne farkı var acaba herkese farklı şey yapılıyor

Aaa şaşırdım benim öyle değildi ne farkı var acaba herkese farklı şey yapılıyor
Canım banada doktor tavsiye etti. Yumurtaların gelişiyorsa ve adetin düzeniyse yapılabiliyormuş. Ama çok sık kontrol olduğu için mesafeden dolayı sana önermemiştir belki. Bana evin yakın gidip gelirsin sık sık demişti. 4kez falan gittim geldim.

Anladım canım evet bir tane dondurulmuş embriyom var onu yapıcaz insallah avantajı var mıdır bu durumun peki şansımı artırır mı acaba

Anladım canım evet bir tane dondurulmuş embriyom var onu yapıcaz insallah avantajı var mıdır bu durumun peki şansımı artırır mı acaba
Bilmiyorumki canım avantajlı mı? Doktor ne diyorsa tamam diyorsun. Bende mecbur kabul ettim. Çok yapan yok biraz araştırdım. benim 3. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi 29 haziranda. 7.gün betahcg değerim 23 çıktı. Şimdi cmt yi bekliyorum. Asıl test günüm ozaman. İnşallah senin için de iyi olur ❤❤

Ya tebrik ederim canım ilk denemen miydi? İnsallah olur benim de

Anladım belki ondandır canım. 2 kez gittim ben o süreçte sanırım

Hadi hayırlı olsun canim güzel güzel kese görürsünüz canım. Benim yarın 2.test sonra gün verilecek. Senin kaçıncı gün çağırmış oluyorlar
Arayi baya uzun tuttu canim doktor , ben haziran sonu ogrenmistim sonucumu arayip bilgi verdim , temmuz 18 demisti doktor.Ama ben durabilirmiyim , okadar kese var mi ? Bos mu dolu mu ? Noluyor bebegime diye öne cektim Saolsun kirmadi doktorum, gel dedi.18 temmuz demesinin sebebi kalp atisi icin bidaha bidaha gitmiyim diye demis ama iste , durmuyor ki yüregim .Bebegim ordami , iyi mi , hersey yolunda mi dusunmeden edemiyorum.

Kızlar ben negatif sonuç aldım 9.günde ilaçları bırakma dedi hemşire 12. Gün test yaparız dedi ama ben bırakıcam şimdi yalandan iğne vurunmayayım zaten adet olcak gibi ağrımda var ne dersiniz

Merhaba . Benim de ilaçsız transfer oldu . Naturel transfer siz hangi merkezde yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…