- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
Evet cnm böyle tahmin etmiyodum bende açıkçası.Kıyamam ya ciddi mi okadar mı zor
yaşın kaçtı canım bende 5 senedir bekliyorumEvet cnm böyle tahmin etmiyodum bende açıkçası.yeterki sonu guzel olsun 11 yıldır cekmedigim kalmadı zaten
Canım benim doğal siklus yapıldı. Anlatayım sana. Dondurylmuşların varmı bilmiyorum benim vardı. Adetin 2.günü çağırıyor yumurtaları kontrol ediyor. Ve onları 3 günde bir 4 günde bir kontrol ediyor. 1tanesi çatlamaya yaklaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyor. Ve 3-4 gün sonra çağırıyor dondurulmuş embriyoyu transfer ediyor. Sanki kendi yumurtan çatlamış ve normal döllenmiş hissediyor vücut. Transfere kadar olan ağır ilaçların hiçbirini kullanmamış oluyorsun.Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olur
Aaa şaşırdım benim öyle değildi ne farkı var acaba herkese farklı şey yapılıyorCanım benim doğal siklus yapıldı. Anlatayım sana. Dondurylmuşların varmı bilmiyorum benim vardı. Adetin 2.günü çağırıyor yumurtaları kontrol ediyor. Ve onları 3 günde bir 4 günde bir kontrol ediyor. 1tanesi çatlamaya yaklaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyor. Ve 3-4 gün sonra çağırıyor dondurulmuş embriyoyu transfer ediyor. Sanki kendi yumurtan çatlamış ve normal döllenmiş hissediyor vücut. Transfere kadar olan ağır ilaçların hiçbirini kullanmamış oluyorsun.
Şimdi düzelttim oldu sanırım canım özelden haberleşebiliriz.Aminnnncanım benim inşallah haberleselim mutlaka özelden msj atilmiyo ama sana
Devam ediyor canım kesede görünüyor fakat içi boş oluyorBilen varmi peki diyelim boş gebelikte hcg değerli yükselmeye devam ediyormu yoksa dusuyormu?
Canım banada doktor tavsiye etti. Yumurtaların gelişiyorsa ve adetin düzeniyse yapılabiliyormuş. Ama çok sık kontrol olduğu için mesafeden dolayı sana önermemiştir belki. Bana evin yakın gidip gelirsin sık sık demişti. 4kez falan gittim geldim.Aaa şaşırdım benim öyle değildi ne farkı var acaba herkese farklı şey yapılıyor
Anladım canım evet bir tane dondurulmuş embriyom var onu yapıcaz insallah avantajı var mıdır bu durumun peki şansımı artırır mı acabaCanım benim doğal siklus yapıldı. Anlatayım sana. Dondurylmuşların varmı bilmiyorum benim vardı. Adetin 2.günü çağırıyor yumurtaları kontrol ediyor. Ve onları 3 günde bir 4 günde bir kontrol ediyor. 1tanesi çatlamaya yaklaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyor. Ve 3-4 gün sonra çağırıyor dondurulmuş embriyoyu transfer ediyor. Sanki kendi yumurtan çatlamış ve normal döllenmiş hissediyor vücut. Transfere kadar olan ağır ilaçların hiçbirini kullanmamış oluyorsun.
Bilmiyorumki canım avantajlı mı? Doktor ne diyorsa tamam diyorsun. Bende mecbur kabul ettim. Çok yapan yok biraz araştırdım. benim 3. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi 29 haziranda. 7.gün betahcg değerim 23 çıktı. Şimdi cmt yi bekliyorum. Asıl test günüm ozaman. İnşallah senin için de iyi olur ❤❤Anladım canım evet bir tane dondurulmuş embriyom var onu yapıcaz insallah avantajı var mıdır bu durumun peki şansımı artırır mı acaba
Ya tebrik ederim canım ilk denemen miydi? İnsallah olur benim deBilmiyorumki canım avantajlı mı? Doktor ne diyorsa tamam diyorsun. Bende mecbur kabul ettim. Çok yapan yok biraz araştırdım. benim 3. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi 29 haziranda. 7.gün betahcg değerim 23 çıktı. Şimdi cmt yi bekliyorum. Asıl test günüm ozaman. İnşallah senin için de iyi olur ❤❤
Evet canım ilk denememizdi. Seninde olacak inşallah.. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin..Ya tebrik ederim canım ilk denemen miydi? İnsallah olur benim de
İnsallah hayırlısıyla canımEvet canım ilk denememizdi. Seninde olacak inşallah.. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin..❤❤
Yok canim icerde kanamam var ikizlerdn biri kaybolmus diger bebekte kesenin icinde oluşmaya baslamis bu gecede yaticakmisim hastenede sabah belli olur insallahNasıl oldun canım gecti mi kanaman
Anladım belki ondandır canım. 2 kez gittim ben o süreçte sanırımCanım banada doktor tavsiye etti. Yumurtaların gelişiyorsa ve adetin düzeniyse yapılabiliyormuş. Ama çok sık kontrol olduğu için mesafeden dolayı sana önermemiştir belki. Bana evin yakın gidip gelirsin sık sık demişti. 4kez falan gittim geldim.
Allah yardım etsin canımYok canim icerde kanamam var ikizlerdn biri kaybolmus diger bebekte kesenin icinde oluşmaya baslamis bu gecede yaticakmisim hastenede sabah belli olur insallah
Arayi baya uzun tuttu canim doktor , ben haziran sonu ogrenmistim sonucumu arayip bilgi verdim , temmuz 18 demisti doktor.Ama ben durabilirmiyim , okadarHadi hayırlı olsun canim güzel güzel kese görürsünüz canım. Benim yarın 2.test sonra gün verilecek. Senin kaçıncı gün çağırmış oluyorlar
Merhaba . Benim de ilaçsız transfer oldu . Naturel transfer siz hangi merkezde yaptırdınızBilmiyorumki canım avantajlı mı? Doktor ne diyorsa tamam diyorsun. Bende mecbur kabul ettim. Çok yapan yok biraz araştırdım. benim 3. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi 29 haziranda. 7.gün betahcg değerim 23 çıktı. Şimdi cmt yi bekliyorum. Asıl test günüm ozaman. İnşallah senin için de iyi olur ❤❤
32 canimyaşın kaçtı canım bende 5 senedir bekliyorum
Bana 1 ay gibi geldi inan Alkah sabir versin sonunda guzel haberler almayi nasip etsinHic sorma ya moralim alt üst oldu resmenbenimde cuma ilk randevum kanda bakicaklar. Bir hafta sonrada ilk ultrason.. Nasil geçecek bu 1 hafta bilmiyorum