Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Doktorunla bir konuş istersen o ne derse onu yaparsın. Hakkımızda hayırlısı ben ilk denememde hamile kalmıştım ama olmadı. Bendede eşimdede sorun yok aslında ama nasip.
Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olur

İnşallah canım senin kaçıncı denemen transfer oldun mu?

Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olur
İnşallah canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

heyecandan hepsine temmuz yazmışım. sen anladın :)
yumurta toplama ve transfer haziran ayı :)
Anladım canım :) değerin güzel çıkmış yükseliş de var oranı bozmasın moralini. laboratuvar sonuçları farklılık gösterebiliyor aynı laboratuvar bile bazen hata yapıyor ya da kan verdiğin saatler bile fark edebilir. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.

2 embriyo olduğunu şimdi gördüm canım başta ikisi tutup sonra biri devam eden bi arkadaşı okumuştum artışın azalması onunla da ilgili olabiliyormuş.

Benim hem hastane farkliydi hemde saatleri farkliydi ama cuma gunu bugun yaptirdigim hastaneye gidicem ve ayni saatte :) insallah iyi bir artis olur, bu haberden sonra isten eve geldim uzandim , yarinda yatarim , insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize, allah yar ve yardimcimiz olsun

Arkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorum kese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹

Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.

Arkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorum kese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹
Hadi hayırlı olsun canim güzel güzel kese görürsünüz canım. Benim yarın 2.test sonra gün verilecek. Senin kaçıncı gün çağırmış oluyorlar

Hic sorma ya moralim alt üst oldu resmen benimde cuma ilk randevum kanda bakicaklar. Bir hafta sonrada ilk ultrason.. Nasil geçecek bu 1 hafta bilmiyorum

Bilen varmi peki diyelim boş gebelikte hcg değerli yükselmeye devam ediyormu yoksa dusuyormu?

amin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 5 senedir bekliyorum Allah sesimi duydu şükürler olsun

amin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 5 senedir bekliyorum Allah sesimi duydu şükürler olsun
5 yıl gerçekten dile kolay.. Allahım şükürler olsun geldi mucizeniz inşallah sağlıkla devam eder ve doğar 2,5 yıl bekledim bende, az cok anlarım hislerini. Tüp bebek vesilesi ile hamileyim ah birde kalbini duysam daha rahat olacağım.

Kıyamam ya ciddi mi okadar mı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…