- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 29
Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olurDoktorunla bir konuş istersen o ne derse onu yaparsın. Hakkımızda hayırlısı ben ilk denememde hamile kalmıştım ama olmadı. Bendede eşimdede sorun yok aslında ama nasip.
İnşallah canım senin kaçıncı denemen transfer oldun mu?Medicanada ben de tedavi görmüştüm. Ama laboratuvar sıkıntısı var. Eşimden o gün örnek bulunamayınca benim toplanan yumurtalarımı donduramamışlardı. Yumurta dondurma yapmıyorlarmış. Hepsi çöp olmuştu. Çok üzüldük. İnşallah sizin yüzünüzü güldürürler.
İnşallah canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Doktorum adet ol gel dedi ben biraz dinlenmek istiyorum hemen gelmesem olur mu dedim nasıl istersen olur tabi dedi doğal siklusta nasıl oluyor bilmiyorum ama insallah bu sefer olur
İnsallah canımİnşallah canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Bende aynı şeyler dediğin gbi kafayı yicem yarın test yapcam yaBende cok dinliyorum bel agrisi ara ara oluyor arada kasiklarim cekiliyor gibi oluyor
Anladım canım :) değerin güzel çıkmış yükseliş de var oranı bozmasın moralini. laboratuvar sonuçları farklılık gösterebiliyor aynı laboratuvar bile bazen hata yapıyor ya da kan verdiğin saatler bile fark edebilir. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.heyecandan hepsine temmuz yazmışım. sen anladın :)
yumurta toplama ve transfer haziran ayı :)
2 embriyo olduğunu şimdi gördüm canım başta ikisi tutup sonra biri devam eden bi arkadaşı okumuştum artışın azalması onunla da ilgili olabiliyormuş.canım ben sonucları whatsapp'la yardımcısına yazıyorum o iletiyor doktora bana bilgi vermek icin arıyorlar ve şu tarihte tekrar kan testi yaptırıp bize bildirin diyorlar.
doktorum sanırım kese görüleceği zaman gel diyecek. bu ay sonu gibi. şimdi kan artışı kontrolü yapıyorlar, bu aşamalarda baya meraklanıyor insan. artışım iyiyse cok sükür. benim doktorda keseyi ve bebeği görmeden bişey demiyor. hakkımızda hayırlısı olsun, insallah keseyide görürüm. birde 2 embriyo yüklendi acaba 1 mi tuttu 2 mi. meraklardayım :))
Benim hem hastane farkliydi hemde saatleri farkliydi ama cuma gunu bugun yaptirdigim hastaneye gidicem ve ayni saatte :) insallah iyi bir artis olur, bu haberden sonra isten eve geldim uzandim , yarinda yatarim , insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize, allah yar ve yardimcimiz olsunAnladım canım :) değerin güzel çıkmış yükseliş de var oranı bozmasın moralini. laboratuvar sonuçları farklılık gösterebiliyor aynı laboratuvar bile bazen hata yapıyor ya da kan verdiğin saatler bile fark edebilir. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.
Hadi hayirlisi insallah, cuma gununu bekliyorum sabirsizliklaa2 embriyo olduğunu şimdi gördüm canım başta ikisi tutup sonra biri devam eden bi arkadaşı okumuştum artışın azalması onunla da ilgili olabiliyormuş.
Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.Benim hem hastane farkliydi hemde saatleri farkliydi ama cuma gunu bugun yaptirdigim hastaneye gidicem ve ayni saatte :) insallah iyi bir artis olur, bu haberden sonra isten eve geldim uzandim , yarinda yatarim , insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize, allah yar ve yardimcimiz olsun
Hadi hayırlı olsun canim güzel güzel kese görürsünüz canım. Benim yarın 2.test sonra gün verilecek. Senin kaçıncı gün çağırmış oluyorlarArkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorumkese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹
Saol canım yarın belkı aralarsa cuma transfer olabilirim 4.gunum oluyor embrıyolog ole dedi.Cok sevindimbenim 4.gundu morula evresi cok sukur hersey yolunda gibi hayirli olsuun
Hic sorma ya moralim alt üst oldu resmenArkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorumkese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹
Benim üçüncü tüp bebek denemem, Geçen ay ilk transfer tutmadı, son kalan embriyoyu denicez. O da olumsuz olursa, herşeye baştan başlıcazİnşallah canım senin kaçıncı denemen transfer oldun mu?
amin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYa ne kadar güzel haberler gelmişşokudukça içim açıldı rabbim sağlıkla ilerlemelerini nasip etsin inşallah❣ Sırada kese ve kalp var sabırsızlıkla o günleri bekliyorum sizden de güzel haberler bekliyorum Rabbim mucizesini bize emanet etti artık bir ömür koruyup kollayacağımız miniklerimiz bizimle çok şükür Hele birde aranızda savaşçı olanlarda var bayıldım bu güzel haberlere Rabbim olmayan herkese nasip etsin negatif alan arkadaşlarımın da tez zamanda miniği gelsin sarılsın inşallah
5 yıl gerçekten dile kolay.. Allahım şükürler olsun geldi mucizeniz inşallah sağlıkla devam eder ve doğaramin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin5 senedir bekliyorum Allah sesimi duydu şükürler olsun
AminnnnAmin canım inşallah hamile kaldığımızdada bugünleri konusur boşa üzülmşüz deriz.
Kıyamam ya ciddi mi okadar mı zorDayanmak çok zor oldu çünkü kolunu kımıldatsan damar şişiyo 2.damar yolu ile anca tamamladık düşün.eşim omzumu parmaklarımı hep ovaladı çok ağrıdı kolum gerçekten her aşamamız zor.Valla wc ye dahi gitmedim bişey yemek serumun tadından mümkün değil telefondan bol bol dua okudum bi şekilde dayandım bu hafta tekrar var korkusu sardı yine