- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 29
İlk denemeydi canım bizim erkek faktörüydü sorunumuz doktor çok emindi rahim filmi her şey çekildi her şey yolundaydı embriyo çok kaliteliydi olmadı nasip dedik doğal siklus transfer yapılacak dedi nasıl oluyor bilmiyorum hemen gitsem daha mı iyi yani bilmiyorum çok korkuyorum yine olmayacak diyeHer embriyo farklı dediler bana. Sen kaçıncı denemendi canım. Birde ilaçların etkisi geçmeden yapılırsa daha iyi tutunuyor diye duymustum ne kadar doğru bilemiyorum ama inan her defasında aynı psikoloji oluyor zaten. Bende biran önce yaptırıp kurtulayım olmazsada olmasın diyorum.
Canım Ben şuan ilaç kullanıyorum ilk dondurulmuş transferi olacağım.h.sonu intralipid serum aldım hastanede 10 saat destekleyici,cuma son kontrolüm var o gün tranfer günü belli olacak.ve pazar günü 2.intralipid takılacak.muhtemelen 14/16 sı demisti doktorum.Bana ardışık transfer yapılacak 3/5 transferi şansı artırıyomuş rahimin bebeği kabul etme saatini tutturmak için.Sen ne zaman transfer oldun canım inşallah pozitif olur sonucun.
Geçmiş olsun canımBana şanssızlık dedi sonra embriyonun genetiğinde sorun olabilir dedi ben de şimdi korkuyorum ya diğerinde de varsa diyeben Eylül gibi düşünüyorum canım çok etkilendim psikolojik olarak kendimi toparlamak istiyorum biraz hem de rahim biraz dinlensin istiyorum doktor adet ol gel dedi aka gelmicem dedim
Teşekkür ederim canım bu son olsun insallahGeçmiş olsun canım
10 saat maşallah nasıl ddayandın hastanede. Neler yaptın beklerken canımCanım Ben şuan ilaç kullanıyorum ilk dondurulmuş transferi olacağım.h.sonu intralipid serum aldım hastanede 10 saat destekleyici,cuma son kontrolüm var o gün tranfer günü belli olacak.ve pazar günü 2.intralipid takılacak.muhtemelen 14/16 sı demisti doktorum.Bana ardışık transfer yapılacak 3/5 transferi şansı artırıyomuş rahimin bebeği kabul etme saatini tutturmak için.
O serum ne işe yarıyormus canım kaç embriyo ile oluyor.Canım Ben şuan ilaç kullanıyorum ilk dondurulmuş transferi olacağım.h.sonu intralipid serum aldım hastanede 10 saat destekleyici,cuma son kontrolüm var o gün tranfer günü belli olacak.ve pazar günü 2.intralipid takılacak.muhtemelen 14/16 sı demisti doktorum.Bana ardışık transfer yapılacak 3/5 transferi şansı artırıyomuş rahimin bebeği kabul etme saatini tutturmak için.
Evet canım bitmiyor endişe korku. Kimyasal boş gebelik vs vs vs. Kendiliğinden hamile kalıp kolayca doguranlar ne şanslı.Tüp bebek yaptirinca dami boş gebelik oluyor??Ben bilmiyordum bunu ve şuan cok korkuyorum. Daha önce normal yolla 3 kez hamile kaldim 2si boştu ya yine oyle olursa. Offf doğursakta sağ salim kurtulsak ya ne bitmez çileymiş
Yine uykular haram desene ultrasona kadarEvet canım bitmiyor endişe korku. Kimyasal boş gebelik vs vs vs. Kendiliğinden hamile kalıp kolayca doguranlar ne şanslı.
Doktorunla bir konuş istersen o ne derse onu yaparsın. Hakkımızda hayırlısı ben ilk denememde hamile kalmıştım ama olmadı. Bendede eşimdede sorun yok aslında ama nasip.İlk denemeydi canım bizim erkek faktörüydü sorunumuz doktor çok emindi rahim filmi her şey çekildi her şey yolundaydı embriyo çok kaliteliydi olmadı nasip dedik doğal siklus transfer yapılacak dedi nasıl oluyor bilmiyorum hemen gitsem daha mı iyi yani bilmiyorum çok korkuyorum yine olmayacak diye
Evet canım malesef ben yaşadım.Tüp bebek yaptirinca dami boş gebelik oluyor??Ben bilmiyordum bunu ve şuan cok korkuyorum. Daha önce normal yolla 3 kez hamile kaldim 2si boştu ya yine oyle olursa. Offf doğursakta sağ salim kurtulsak ya ne bitmez çileymiş
Dayanmak çok zor oldu çünkü kolunu kımıldatsan damar şişiyo 2.damar yolu ile anca tamamladık düşün.eşim omzumu parmaklarımı hep ovaladı çok ağrıdı kolum gerçekten her aşamamız zor.Valla wc ye dahi gitmedim bişey yemek serumun tadından mümkün değil telefondan bol bol dua okudum bi şekilde dayandım bu hafta tekrar var korkusu sardı yine10 saat maşallah nasıl ddayandın hastanede. Neler yaptın beklerken canım
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kalitesi çok iyiymiş. İnşallah bundan sonraki tedavileriniz olumlu sonuçlanır. Allah yardımcınız olsun.5AA idi doktor çok ümitliydi ama olmadı kısmet. Ben samsunda tedavi görüyorum. Doktorum 12.güne kadar ilaçlara devam et 12.gün kan testi ver dedi ama boşuna. Hemen bu adetimle tekrar deneyelim dedi ama inan benim artık ne umudum ne de gücüm var demekki benim kısmetimde yok bebek.
Ardışık transfer de 1 tane 3.gün embriyosu transfer oluyo iki günn snra da 1 taane 5.gün transferi oluyosun.Dondurulurken benim ona göre dondurdular canım.Serum organ nakli hastalarında kullanılıyo bağışıklığı düzenleyip rahimdeki katil hücrelerle savaşmak içinmiş.Transfer öncesi iki kez yazdı doktorum.O serum ne işe yarıyormus canım kaç embriyo ile oluyor.
Ah canım inşallah sonucun pozitif olur o kadar sıkıntı çekmişsin.Dayanmak çok zor oldu çünkü kolunu kımıldatsan damar şişiyo 2.damar yolu ile anca tamamladık düşün.eşim omzumu parmaklarımı hep ovaladı çok ağrıdı kolum gerçekten her aşamamız zor.Valla wc ye dahi gitmedim bişey yemek serumun tadından mümkün değil telefondan bol bol dua okudum bi şekilde dayandım bu hafta tekrar var korkusu sardı yine
Medicanada gördüm ben ama medikal park için de iyi diyorlar.Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kalitesi çok iyiymiş. İnşallah bundan sonraki tedavileriniz olumlu sonuçlanır. Allah yardımcınız olsun.Samsun’da nerde tedavi görüyorsunuz? Önerebileceğiniz bir yer var mı?
inşallah canım acılar çabuk unutuluyo geçiyorda emekler boşa gidince insan çok yıkılıyo.Rabbim bu kez sevindirsin inşallah beni de sizleri deAh canım inşallah sonucun pozitif olur o kadar sıkıntı çekmişsin.
Amin canım inşallah hamile kaldığımızdada bugünleri konusur boşa üzülmşüz deriz.inşallah canım acılar çabuk unutuluyo geçiyorda emekler boşa gidince insan çok yıkılıyo.Rabbim bu kez sevindirsin inşallah beni de sizleri de
Cok sevindimKızlar, embrıyolog aradı ıkıncı gun bugun, yarını atlatırsam cuma transfer belkı olabılrsnz dedi, 4.gun embriyosu nasıldır su an ıcın erken sasırdım 3. -5. Gün die bılıyordjm 4.gun nasıl
Medicanada ben de tedavi görmüştüm. Ama laboratuvar sıkıntısı var. Eşimden o gün örnek bulunamayınca benim toplanan yumurtalarımı donduramamışlardı. Yumurta dondurma yapmıyorlarmış. Hepsi çöp olmuştu. Çok üzüldük. İnşallah sizin yüzünüzü güldürürler.Medicanada gördüm ben ama medikal park için de iyi diyorlar.