Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnşallah olur canım Allah nasip etsin inşallah. Benimde pazartesi günü transferim var. Birbirimize dua edelim

İnşallah olur canım Allah nasip etsin inşallah. Benimde pazartesi günü transferim var. Birbirimize dua edelim ❤
Bende transfer Olursam pespese olmus olucaz, sabırla bekleyelim bakalım. İlk olacak benim için güzel sonuçlar almayı nasip etsin Yaradan.

doktorun yardımcısı aradı artış sınırda kalmıs, o nedenle 2 gün sonra tekrar kan testi istedi, 2 kat artmasını bekliyorduk dedi. bende anlamadım ya
Hic kotu dusunmee iyi dusun degerlerin iyi ama onlar daha da iyi tahmin ediyorlarmis demek ki.. 2 gun sonraki degerin 2 katini da gecer ohh mis gibi rahatlarsin canim

Çıktı canım negatif 2. Denememdi 5. Gün embriyosuydu ilkinde hamile kaldım fakat boş gebelik olmuştu. 2 adet daha embriyom var onlarıda dener bırakırım bu işi artık çok üzgünüm
çok üzüldüm canım allah yardımcımız olsun hepimizin. bende 4.yü denemedeyim.5.gün kalitesi nasılsı?benim son denememde 5.gün embriyosuydu ama embriyolog 5.güne zor ulaştığını yavaş ilerlediğini belirtti.hersey vaktine esir malesef benim hiçbiri tutmadı sorunumuz pcos.nerede tedavi görüyosun ben izmirde irenbede.

Hic kotu dusunmee iyi dusun degerlerin iyi ama onlar daha da iyi tahmin ediyorlarmis demek ki.. 2 gun sonraki degerin 2 katini da gecer ohh mis gibi rahatlarsin canim
İnsallah ya, cok uzuldum , 2 gun yaticam valla hic yormayacagim kendimi. Boyle bir donus beklemiyordum cunku.

5AA idi doktor çok ümitliydi ama olmadı kısmet. Ben samsunda tedavi görüyorum. Doktorum 12.güne kadar ilaçlara devam et 12.gün kan testi ver dedi ama boşuna. Hemen bu adetimle tekrar deneyelim dedi ama inan benim artık ne umudum ne de gücüm var demekki benim kısmetimde yok bebek.

Aynı agrı bende de var ya. Bazen tam Rahim kısmında bugun sağ tarafında yattım valla nasıl agrı fena

Bu yola bizi koyan rabbimin vardır bildiği pes etme canım 11 yıldır arıyorum bende içim paramparça ama bak her defasında hadi diyorum kendime.Kendim için olmasa eşim için yine denemek geliyo içimden.Bence hemen adette başlama 1 ay en az ara ver psikolojik olarakta kendini toparlarsın.Tek transfer mi yapılmıştı?

Evet canım tek transferdi. İnan bana kalsa hiç istemiyorum ama son olarak iki adet transfer ettirip bu defteri kapatayım diyorum. Çok yoruldum herşeyi ertelemekten inşallah seninde bu sefer olur.

Evet canım tek transferdi. İnan bana kalsa hiç istemiyorum ama son olarak iki adet transfer ettirip bu defteri kapatayım diyorum. Çok yoruldum herşeyi ertelemekten inşallah seninde bu sefer olur.
Pes etmek yok benim doktorumun sloganı yılmamak...yılmayacağız elbet birgün bizde anne olacağız.inşallah canım bende çok yorgunum çok yıprandım ama bak yine bir umut peşindeyim başka çarem yok çünkü

Sen ne zaman transfer oldun canım inşallah pozitif olur sonucun.

Canım aynı durumdaymışız benim de 5aa kalitedeydi doktor kesin kesin diyordu negatif aldık ben de hemen gitmixwm bir tane dondurulmuşum var zaten biraz kafa dinliyim diyorum sana ne gerekçe sundu olmamasında?

Canım aynı durumdaymışız benim de 5aa kalitedeydi doktor kesin kesin diyordu negatif aldık ben de hemen gitmixwm bir tane dondurulmuşum var zaten biraz kafa dinliyim diyorum sana ne gerekçe sundu olmamasında?
Ben doktorla henüz görüşmedim. Bir sebep suncağını düşünmüyorum açıkçası. Sadece hemşire hemen başlayabiliriz doktor beyle görüşüp dedi. Sen ne zaman başlıcaksın.

Ben doktorla henüz görüşmedim. Bir sebep suncağını düşünmüyorum açıkçası. Sadece hemşire hemen başlayabiliriz doktor beyle görüşüp dedi. Sen ne zaman başlıcaksın.
Bana şanssızlık dedi sonra embriyonun genetiğinde sorun olabilir dedi ben de şimdi korkuyorum ya diğerinde de varsa diye ben Eylül gibi düşünüyorum canım çok etkilendim psikolojik olarak kendimi toparlamak istiyorum biraz hem de rahim biraz dinlensin istiyorum doktor adet ol gel dedi aka gelmicem dedim

Her embriyo farklı dediler bana. Sen kaçıncı denemendi canım. Birde ilaçların etkisi geçmeden yapılırsa daha iyi tutunuyor diye duymustum ne kadar doğru bilemiyorum ama inan her defasında aynı psikoloji oluyor zaten. Bende biran önce yaptırıp kurtulayım olmazsada olmasın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…