Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Gögüslerinde bir değişiklik var mı peki ? benim hiç belirtim yok ve yarın test yaptırcam

seninde sonucunu gördüm boşuna üzdük kendimizi yok kanama oldu bilmem ne diye demek ki bebeklerimiz yerleşiyormuş :) sağlıkla devam eder inşallah sende alırsın yavrunu kucağına
Aynen canm boşuna endişe ettik. Benim hâlâ kahverengi tortular geliyo ama dediğin gibi yerleşiyor bebisler :) Aminn inşallah sen de ben de burdaki herkes sağlıkla kucağına alır

Kızlar, embrıyolog aradı ıkıncı gun bugun, yarını atlatırsam cuma transfer belkı olabılrsnz dedi, 4.gun embriyosu nasıldır su an ıcın erken sasırdım 3. -5. Gün die bılıyordjm 4.gun nasıl
Kuzu benim de 4. Gün embriyosu transferim ve ilk defa duymuştum ya 3. Gün ya 5. Gün diye bildiğim için bu iş sıkıntılı mi diye stres olmuştum ama öyle de transfer oluyormuş 4. Gün embriyosuna morula deniyormuş o yuzden sıkma canını sonu guzel bitsin insallah

Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
ben dayanamadım test yaptım hcg 25 çıktı ilerki süreçlerde ne olur merakla bekliyorum
Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
kızlar benim embriyom 3.gün 9.gün kan testinin değeri 25 -11.günü 50 çıktı hamilemiyim bilgisi olan varsa sevinirim şoktayım da hala

Ya ne kadar güzel haberler gelmişş okudukça içim açıldı rabbim sağlıkla ilerlemelerini nasip etsin inşallah❣ Sırada kese ve kalp var sabırsızlıkla o günleri bekliyorum sizden de güzel haberler bekliyorum Rabbim mucizesini bize emanet etti artık bir ömür koruyup kollayacağımız miniklerimiz bizimle çok şükür Hele birde aranızda savaşçı olanlarda var bayıldım bu güzel haberlere Rabbim olmayan herkese nasip etsin negatif alan arkadaşlarımın da tez zamanda miniği gelsin sarılsın inşallah

hanımlar,
benim tüp bebek sonucum pozitifti sizinle paylaşmıştım.

6 temmuzda sonuca baktığımda 221,64 tü değerim
8 temmuzda kan değerini tekrar istedi doktorum : 376,50 cıktı.

su anda yorum yapmıyor, sadece yardımcısına yazıyorum değerlerimi, tekrar isteyecek sanırım, ay sonu gibi kontrole cagıracak.

sizce artış iyi mi? yoksa x 2 yemi katlaması gerekiyordu bilemedim.

Transferiniz ne zaman olmuştu?

Canım bildiğim kadarıyla 2 katı olması şart değil. %60 oranında artması da yeterli seninki o civarda artmış. Tekrar isteyedebilir bazıları garantici. Endişe edeck bi durum yok şimdilik. No panic :)

Benim okuduklarimdan anladigim kadariyla %50-%60 artis bekliyorlar ki saglikli gidebildigi hakkinda yorum yapsinlar, senin artisin %70. Benim okuduklarima gore normal bir artis gibi ama doktorun ne dusundu acaba? Neden seninle konusmadi. Bence doktorunu ara ve surec hakkinda bilgi almak istedigini soyle. Bu arada benim doktorum asiri pinpirik ve benim degerim guzel cikmasina ve artmasina ragmen bakalim onumuzd bakacagiz, keseyi gorelim bi sonrasina bakariz modunda giden bi adam temkinli yaklasmayo tercih ediyor ama kendi arayip soyluyo. Belki seninki de boyledir ama sen de bi doktorunla konus icin rahatlasin canim..

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Gögüslerinde bir değişiklik var mı peki ? benim hiç belirtim yok ve yarın test yaptırcam
Amin inşallah çok sağol canım. Test yapana kadar dokunamıyordum. Çok ağrıyordu ama üstte de yaZmıştım olmam gereken adet tarihinde hafifledi şimdi sadece dolunca ince bir sızı var. Ama adet olanakmışım gibi dolgunluğu hala devam ediyor. Benim hala hiç belirtim yok gerçi benimki daha çok küçük o yüzden de olabilir fakat genellikle 5.-6. Haftadan sonra başlarmış belirtiler takılma derim belirtilere. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen canm boşuna endişe ettik. Benim hâlâ kahverengi tortular geliyo ama dediğin gibi yerleşiyor bebisler :) Aminn inşallah sen de ben de burdaki herkes sağlıkla kucağına alır
Benimde hala geliyor merak etme ama bu seferkiler ilacın kalıntı ve tortuları çok belli. Allahım sağlıkla alalım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Kızlar 3.gün embriyosu transferi olmuştum bugün transfer günü hariç 8.günüm. 2 gündür kasıklarımda deli gibi bir ağrı var, göğüslerde de hassasiyet başladı aynı adet öncesi gibi. Merak ettiğim böyle ağrı çeken var mı? Yani ilaç kullanırken adet olmamız mümkün mü? Adet olucam diye sürekli tetikteyim ağrı mahvetti beni

İnşallah senin gibi hamiş olurum canım.

Kaçıncı günde kan sonucu 221 çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…