- 11 Şubat 2015
- 171
- 181
sükürler olsun cok sağolCanım bildiğim kadarıyla 2 katı olması şart değil. %60 oranında artması da yeterli seninki o civarda artmış. Tekrar isteyedebilir bazıları garantici. Endişe edeck bi durum yok şimdilik. No panic :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sükürler olsun cok sağolCanım bildiğim kadarıyla 2 katı olması şart değil. %60 oranında artması da yeterli seninki o civarda artmış. Tekrar isteyedebilir bazıları garantici. Endişe edeck bi durum yok şimdilik. No panic :)
canım ben sonucları whatsapp'la yardımcısına yazıyorum o iletiyor doktora bana bilgi vermek icin arıyorlar ve şu tarihte tekrar kan testi yaptırıp bize bildirin diyorlar.Benim okuduklarimdan anladigim kadariyla %50-%60 artis bekliyorlar ki saglikli gidebildigi hakkinda yorum yapsinlar, senin artisin %70. Benim okuduklarima gore normal bir artis gibi ama doktorun ne dusundu acaba? Neden seninle konusmadi. Bence doktorunu ara ve surec hakkinda bilgi almak istedigini soyle. Bu arada benim doktorum asiri pinpirik ve benim degerim guzel cikmasina ve artmasina ragmen bakalim onumuzd bakacagiz, keseyi gorelim bi sonrasina bakariz modunda giden bi adam temkinli yaklasmayo tercih ediyor ama kendi arayip soyluyo. Belki seninki de boyledir ama sen de bi doktorunla konus icin rahatlasin canim..
9.günü 221 cıktı. 5.gün embriyosuydu.Kaçıncı günde kan sonucu 221 çıktı ?
Yumurta toplama 22 temmuzTransferiniz ne zaman olmuştu?
heyecandan hepsine temmuz yazmışım. sen anladın :)Transferiniz ne zaman olmuştu?
Güzel haberle gel canım allah yardımcın olsun.Kızlar bugün 9.günüm şimdi kan vermeye gidiyorum yolda bayılmazsam iyi çok heyecanlı ve umutsuzum
Hadi bakalim insallah saglikla keseyi ve kalp atislarini da duyariz Ben de cok merak ediyorum bana cift embriyo transfer edildi, asiri heycanliyim.. pazartesi ogrenicez bakalimcanım ben sonucları whatsapp'la yardımcısına yazıyorum o iletiyor doktora bana bilgi vermek icin arıyorlar ve şu tarihte tekrar kan testi yaptırıp bize bildirin diyorlar.
doktorum sanırım kese görüleceği zaman gel diyecek. bu ay sonu gibi. şimdi kan artışı kontrolü yapıyorlar, bu aşamalarda baya meraklanıyor insan. artışım iyiyse cok sükür. benim doktorda keseyi ve bebeği görmeden bişey demiyor. hakkımızda hayırlısı olsun, insallah keseyide görürüm. birde 2 embriyo yüklendi acaba 1 mi tuttu 2 mi. meraklardayım :))
insallah canım,Hadi bakalim insallah saglikla keseyi ve kalp atislarini da duyariz Ben de cok merak ediyorum bana cift embriyo transfer edildi, asiri heycanliyim.. pazartesi ogrenicez bakalim ❤
Tamam sakin ol. Zaten olacağına varıyor herşey. 4 5 farketmez. Aradıklarında sor bakalım 1 kalıte 2.kalıte diyorlar. İlerlemesi iyiyse nie stres olasın arkadaşım. Rahmin iyiyse kalınlaştıysa zaten en sağlıklı yer anne rahmi. Sen rahat olİlerliyorlar dedıler stres oldum inşallah besıncı güne cıkabılrler. Kalite falan bısey demedi
Normal :) :) doktorum bağırsak anormallikleri olabilir demişti kiminde ishal kiminde kabızlıkKızlar cok afedersiniz bisey sormam lazim. Aşırı ishal olayı yaşıyorum ve cok korkuyorum kötü bisey olacak diye Hamileyken kabızlık duydum fakat ishal nerden cikti lütfen normal deyin
Hemen muz ye canım o keser bide patates haşla bıtane oda iyiKızlar cok afedersiniz bisey sormam lazim. Aşırı ishal olayı yaşıyorum ve cok korkuyorum kötü bisey olacak diye Hamileyken kabızlık duydum fakat ishal nerden cikti lütfen normal deyin
Cok panik oldum tek bildiğim ishalken su kaybi oluyor o yüzden su içmeye yüklendim ay kötü bisey olmasindaNormal :) :) doktorum bağırsak anormallikleri olabilir demişti kiminde ishal kiminde kabızlık
Nasıl oldun canım gecti mi kanamanInsallh canim cok degildi ama kirmizi renge yakin gelince korktum
Çalışıyorum bide iş yerindeyim inşallah ilk ve son olur aksam eve gider gitmez yicem mecburHemen muz ye canım o keser bide patates haşla bıtane oda iyi
Naptın canım çıkmadı mı sonucun kaçıncı demendi,5.gün embriyosu mu?Kızlar bugün 9.günüm şimdi kan vermeye gidiyorum yolda bayılmazsam iyi çok heyecanlı ve umutsuzum
Saol arkadaşım, ararlarsa sorarım gelişim güzel dedıler hep geriden gelende var gerçi. Gecen toplamayı havuz gibi yaptık dondurduk bundaki embriyoyu ise transfer edecekler, işin garibi 20temmuzda doğumgünüm var bana bır hedıye Olurmu artık yolun yarısını coktan gectım benTamam sakin ol. Zaten olacağına varıyor herşey. 4 5 farketmez. Aradıklarında sor bakalım 1 kalıte 2.kalıte diyorlar. İlerlemesi iyiyse nie stres olasın arkadaşım. Rahmin iyiyse kalınlaştıysa zaten en sağlıklı yer anne rahmi. Sen rahat ol
Çıktı canım negatif 2. Denememdi 5. Gün embriyosuydu ilkinde hamile kaldım fakat boş gebelik olmuştu. 2 adet daha embriyom var onlarıda dener bırakırım bu işi artık çok üzgünümNaptın canım çıkmadı mı sonucun kaçıncı demendi,5.gün embriyosu mu?
doktorun yardımcısı aradı artış sınırda kalmıs, o nedenle 2 gün sonra tekrar kan testi istedi, 2 kat artmasını bekliyorduk dedi. bende anlamadım yaCanım bildiğim kadarıyla 2 katı olması şart değil. %60 oranında artması da yeterli seninki o civarda artmış. Tekrar isteyedebilir bazıları garantici. Endişe edeck bi durum yok şimdilik. No panic :)