Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar herkese günaydın
Hatırlarsınız belki pazar günü 9. Günümdü kan vermiştim. 11 çıkmıştı bende doktorumda sanırım kimyasal oldu dedik. Doktorum salı günü yine test ver düşüşe göre ilaçları bırakıp yeni transferi planlayalım dedi. Ama bir mucize oldu değerim iki günde 40 a çıktı sanırım annesine son anda tutundu bebeğim şimdi Cumartesi tekrar test vereceğim benim gibi testi düşük çıkan olursa ne olursa ne olur benim gibi kendini harap etmesin sadece dua etsin

Ya çok sevindim arkadaşım. Çok şükür işte umut hep var, minik annesine sıkıca tutundu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Bu cok guzel bir haber, Allahtan umudu hic bir zaman kesmemek lazim Insallah saglikla devam eder arkadasim surecimiz ve kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz

Ya çok sevindim arkadaşım. Çok şükür işte umut hep var, minik annesine sıkıca tutundu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür canım benim çok şükür inanasım gelmiyor hala birde Cumartesi gününü görürsem tam emin olacağım
Amin bekleyen herkes sağlıcakla alsın inşallah

Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Burda her olumlu haberde kendimiz almış kadar seviniyoruz

çook çok sevindim senin adına canı gözün aydınnn . belirti yaşadın mı bu dönemde ?

Benimde bel ve kasik agrim vardi ara ara oluyor bide vc ye cok cikiyorum daha onceki gebeliklerimden tecrubem gece vc ye kalkmakti simdide vc ye cikiyorum
Ayy inşallah belirtilerinizin sonucunu hayırla alırsınız, benim ilk denemem ve ilk hamileliliğim olacağı için inşallah bilemiyorum tam

Bu cok guzel bir haber, Allahtan umudu hic bir zaman kesmemek lazim Insallah saglikla devam eder arkadasim surecimiz ve kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla kucağımıza allahım isteyen herkese de en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Burda her olumlu haberde kendimiz almış kadar seviniyoruz
seninde sonucunu gördüm boşuna üzdük kendimizi yok kanama oldu bilmem ne diye demek ki bebeklerimiz yerleşiyormuş :) sağlıkla devam eder inşallah sende alırsın yavrunu kucağına

çook çok sevindim senin adına canı gözün aydınnn . belirti yaşadın mı bu dönemde ?
çok teşekkür ederim canım benim senin değerlerin ne durumda inşallah seninde yükselmiştir hiç yaşamadım desem yeridir hatta test gününe kadar adet belirtilerim vardı onlarda kayboldu diyebilirim. o yüzden de biraz ümitsizliğe kapılmıştım. ama zaten onlar adet dönemini geçtiğim için kaybolması normalmiş.

benimde normalde test günüm yarın canım , ama ilaçlarım bugün biteceği için bugün test yaptıracağım en azından olumsuz ise tekrar ilaç almayayım boşuna . Bakalım inşallah benimde değerlerim yükselmiştir.

Kaçıncı gün bugün?
Yükselmiştir yükselmiştir olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun

Bende az once doktorumu aradim dedim aslinda test günüm 11i ama ben peş peşe pozitifi gördüm testlerde. Cok şaşırdı bu kadar erken olmasına dedim ne zaman geleyim kan vermeye. Hemen bugün gel dedi fakat çalışıyorum bende cumaya aldım randevuyu. Cuma sabah kan vericem Allahın izniyle saat öğlen 2 gibi sonuclar çıkar dedi şimdi bekle ki cuma gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…