- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
Ya çok sevindim arkadaşım. Çok şükür işte umut hep var, minik annesine sıkıca tutunduKızlar herkese günaydın
Hatırlarsınız belki pazar günü 9. Günümdü kan vermiştim. 11 çıkmıştı bende doktorumda sanırım kimyasal oldu dedik. Doktorum salı günü yine test ver düşüşe göre ilaçları bırakıp yeni transferi planlayalım dedi. Ama bir mucize oldu değerim iki günde 40 a çıktı sanırım annesine son anda tutundu bebeğimşimdi Cumartesi tekrar test vereceğim benim gibi testi düşük çıkan olursa ne olursa ne olur benim gibi kendini harap etmesin sadece dua etsin
Bu cok guzel bir haber, Allahtan umudu hic bir zaman kesmemek lazimKızlar herkese günaydın
Hatırlarsınız belki pazar günü 9. Günümdü kan vermiştim. 11 çıkmıştı bende doktorumda sanırım kimyasal oldu dedik. Doktorum salı günü yine test ver düşüşe göre ilaçları bırakıp yeni transferi planlayalım dedi. Ama bir mucize oldu değerim iki günde 40 a çıktı sanırım annesine son anda tutundu bebeğimşimdi Cumartesi tekrar test vereceğim benim gibi testi düşük çıkan olursa ne olursa ne olur benim gibi kendini harap etmesin sadece dua etsin
Çok şükür canım benim çok şükür inanasım gelmiyor hala birde Cumartesi gününü görürsem tam emin olacağımYa çok sevindim arkadaşım. Çok şükür işte umut hep var, minik annesine sıkıca tutunduAllah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Bende cok dinliyorum bel agrisi ara ara oluyor arada kasiklarim cekiliyor gibi oluyorBelirtin varmı bn kndimi çok dinliyorum.sanirim.
Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Burda her olumlu haberde kendimiz almış kadar seviniyoruzKızlar herkese günaydın
Bende 2 temmuzda oldum, 4 gün boyunca bel ağrısı kaşık ağrısı vardı şimdi hiçbiri kalmadı, siz de durumlar nasılBende 2temmuzda transfer oldum beraber izlicez sureci
Maşallah inşallah hayırlı haberler alırsınızÇok şükür canım benim çok şükür inanasım gelmiyor hala birde Cumartesi gününü görürsem tam emin olacağım
Amin bekleyen herkes sağlıcakla alsın inşallah
Benimde bel ve kasik agrim vardi ara ara oluyor bide vc ye cok cikiyorum daha onceki gebeliklerimden tecrubem gece vc ye kalkmakti simdide vc ye cikiyorumBende 2 temmuzda oldum, 4 gün boyunca bel ağrısı kaşık ağrısı vardı şimdi hiçbiri kalmadı, siz de durumlar nasıl
Kızlar herkese günaydın
Ayy inşallah belirtilerinizin sonucunu hayırla alırsınız, benim ilk denemem ve ilk hamileliliğim olacağı için inşallah bilemiyorum tamBenimde bel ve kasik agrim vardi ara ara oluyor bide vc ye cok cikiyorum daha onceki gebeliklerimden tecrubem gece vc ye kalkmakti simdide vc ye cikiyorum
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla kucağımıza allahım isteyen herkese de en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsinBu cok guzel bir haber, Allahtan umudu hic bir zaman kesmemek lazimInsallah saglikla devam eder arkadasim surecimiz ve kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz ❤
seninde sonucunu gördüm boşuna üzdük kendimizi yok kanama oldu bilmem ne diye demek ki bebeklerimiz yerleşiyormuş :) sağlıkla devam eder inşallah sende alırsın yavrunu kucağınaCanım çok çok sevindim. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Burda her olumlu haberde kendimiz almış kadar seviniyoruz
çok teşekkür ederim inşallahMaşallah inşallah hayırlı haberler alırsınız
çok teşekkür ederim canım benim senin değerlerin ne durumda inşallah seninde yükselmiştirçook çok sevindim senin adına canı gözün aydınnn . belirti yaşadın mı bu dönemde ?
benimde normalde test günüm yarın canım , ama ilaçlarım bugün biteceği için bugün test yaptıracağım en azından olumsuz ise tekrar ilaç almayayım boşuna . Bakalım inşallah benimde değerlerim yükselmiştir.çok teşekkür ederim canım benim senin değerlerin ne durumda inşallah seninde yükselmiştirhiç yaşamadım desem yeridir hatta test gününe kadar adet belirtilerim vardı onlarda kayboldu diyebilirim. o yüzden de biraz ümitsizliğe kapılmıştım. ama zaten onlar adet dönemini geçtiğim için kaybolması normalmiş.
Kaçıncı gün bugün?benimde normalde test günüm yarın canım , ama ilaçlarım bugün biteceği için bugün test yaptıracağım en azından olumsuz ise tekrar ilaç almayayım boşuna . Bakalım inşallah benimde değerlerim yükselmiştir.
Kalitesi önemli canım ne dedi.Kızlar, embrıyolog aradı ıkıncı gun bugun, yarını atlatırsam cuma transfer belkı olabılrsnz dedi, 4.gun embriyosu nasıldır su an ıcın erken sasırdım 3. -5. Gün die bılıyordjm 4.gun nasıl