Haziranda embriyo transfer yapacaklar

inan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyince kadın doğuma 10 gün sonrası geç değil mi ya bakalım benim doktor yarın ne diyecek

inan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyince kadın doğuma 10 gün sonrası geç değil mi ya bakalım benim doktor yarın ne diyecek
Kese anca görünüyormus canm yani gidilse de bi anlamı yok kese görünmeyecek şimdilik. Sanırım değer 5 binleri bulunca kese görünüyor. Tabii dediğin gibi bakalım senin doktor ne diyeck

Ayyyy tebrikler tebrikler çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
İnaşallah önemli bir şey yoktur bebişin sana sıkı sıkı tutunur

Aminnn canımcım katlanarak artsın değerin

Dr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
Ayy inşallah bişi yoktur canım senin kanama fazla mı oldu bende coraspini içmeyin Bi bakalım dediler bekliyorum bida olmaz inşallah

Ayy öyle mi inşallah benimde senin gibi olur. 3 sene oldu çok istiyorum bende hırpalıyorum kendimi süpriz yapar inşallah umut oldun sağolasın dua eder misin canım banada gebelerin duasi geçermiş
Taniki, benim de 2,5 yil oluyor artik ve bu ikinci denemem.Allah isteyen ve bu ugurda emek herkesin kucagini tez zamanda doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…