- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 36
ilk denememde bende fitil kullandım ama su gibi akıntı olmamıştı 2.denemem de su gibi akıntı oldu kan değerimde şimdilik pozitif inş. senin de öyle olacak:)Pazar günü test. Hadi inşallah benim ilk denemembende acaba progestan fitil mi yapıyo acaba dedim
Ayy ağzından bal damlıyorilk denememde bende fitil kullandım ama su gibi akıntı olmamıştı 2.denemem de su gibi akıntı oldu kan değerimde şimdilik pozitif inş. senin de öyle olacak:)
inan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyinceO korkular tedirginlikler doğuma kadar bitmez canım. Değer ikiye katlandı mi kese görünecek mi kalp duyulacak mi ilk 3 ay falan derken hamileliğin tadını cikaramiyoruz. Ben de iki gün sonra yapacm dün acaba artacak mi diye eşimin kafasının etini yedim eşim şu an hamilesin tadını çıkar dedi. Haklı sen de hamilesin tadını çıkar. Doktorlar ilk değerden sonra ikişer gün ara ile iki defa daha test istiyorlar ya da bir defa sonra da artış bilgisini onlara verdiğimizde kese için bi hafta 10 gün sonrası için gün veriyorlar
bende olan durum buAyy ağzından bal damlıyorakşam akşam ne iyi geldin bana. Hadi inşallah ya
Pazar günü yazıcambende olan durum buinş. sende de aynı etki olur canım sonucunu bekliyorum
Bende 2temmuzda transfer oldum beraber izlicez sureciYok iki temmuz da transfer oldum bn daha test yapmaya korkuyomne olacaksa olsun seninde gözün aydın vaalla bn pempe tortu yu görünce çok ağlamıştım olmadi diye
Kese anca görünüyormus canm yani gidilse de bi anlamı yok kese görünmeyecek şimdilik. Sanırım değer 5 binleri bulunca kese görünüyor. Tabii dediğin gibi bakalım senin doktor ne diyeckinan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyincekadın doğuma 10 gün sonrası geç değil mi ya bakalım benim doktor yarın ne diyecek
Ayyyy tebrikler tebrikler çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim
Bugün 5. Gün emriyo transferimin 11. Günü kan testi yaptırdım 323.50 çıktı.
Çok anlamam ama sanırım iyi bir sonuç burada okuduğum kadarıyla . ☺
Allah hepimize 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İnaşallah önemli bir şey yoktur bebişin sana sıkı sıkı tutunurDr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar benim embriyom 3.gün 9.gün kan testinin değeri 25 -11.günü 50 çıktı hamilemiyim bilgisi olan varsa sevinirim şoktayım da hala
Ayyyy tebrikler tebrikler çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn canımcım katlanarak artsın değerinAmin canım benim hepimize inşallah allah gülsün.
Ne zorlu süreçten geçtik dimi nasıl sabrettik. Taş olsam çatlardım nası dayanmışım .
Seninde kızına bu sene kardeş gelsin inşallah hayırlısıyla
amin netleşse rahatlayacağız Allah hepimizin yardımcısı olsunTebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Insallh oyledir kuzumYaaa bende hamileliği bağlamak istiyorum ama dediğin gibi progestan fitil kullanıyorum o da yapıyo olabilir.
Insllh kuzum saolsinİnaşallah önemli bir şey yoktur bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Belirtin varmı bn kndimi çok dinliyorum.sanirim.Bende 2temmuzda transfer oldum beraber izlicez sureci
Ayy inşallah bişi yoktur canım senin kanama fazla mı oldu bende coraspini içmeyin Bi bakalım dediler bekliyorum bida olmaz inşallahDr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
Insallh canim cok degildi ama kirmizi renge yakin gelince korktumAyy inşallah bişi yoktur canım senin kanama fazla mı oldu bende coraspini içmeyin Bi bakalım dediler bekliyorum bida olmaz inşallah
TanikiAyy öyle mi inşallah benimde senin gibi olur. 3 sene oldu çok istiyorumbende hırpalıyorum kendimi süpriz yapar inşallah umut oldun sağolasın dua eder misin canım banada gebelerin duasi geçermiş
Evet canim benimde oluyor , ve bu yuzden gunluk ped kullaniyorum.Yoksa önünü alamamKızlar bende aşırı akıntı mevcut. Su gibi böyle. Afedersiniz ama gün içinde çamaşır değiştirmekten bıktım.Sizde de var mı?