- 21 Haziran 2021
- 772
- 1.277
- 38
Amin canım Allah razı olsun hepimiz en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahCanımm cok sevındım rabbim hayırlarla keseyi ve kalp atısını da duymayı nasip etsin inşaallah saglıkla kucagına alırsın
Rabbim yardımcın olsun, hepimiz aynı yolları yürüyoruz burda, dualarımız birhanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldır anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Rabbım gönül ferahlığı ile hayrını evlat sahıbı olmana yazmıstır ınsaallah bu tedavi de sana da bızlere de herkese nasip olsunhanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldır anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Merhaba iğne dozunuz ne acaba ?hanımlar merhabalar,
her gün saat 18.00'de merional 375 ünite ve gonapeptyl 0.1 mgMerhaba iğne dozunuz ne acaba ?
hangi iğneleri kullanıyorsunuz
İnşallah kaliteli yumurtalarınız ve embriyolarınız olurher gün saat 18.00'de merional 375 ünite ve gonapeptyl 0.1 mg
benimde 2 embriyo inşallah hayırlısı olsun hakkımızda pozitifleri görelimmClimara bant kullanıyorum 29 temmuzda progesteron iğne. Kan sulandırıcı iğne ve hapı ve bikactane daha ilaç var onları kullancam 2 temmuzda da 2 tane dondurulmuş embryo koyacaklar ınsalhh tutar
vardır bunda da bir hayır canım erkenden kavuşursun belki bebişlerineHanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim
sanmam bence dikkat etmekte fayda var biraz daha sabredin cnmİlişki önerilmiyo rahim baski gormesin yumurta çatlamasın gibi vs durumlar için. Adetten itibaren olmadi bizde merak ettim opu sonrasi olabilir mi diye taze transfer olcam sanırım yine olmaz
hakkında hayırlısı olsun canım inşallahhanımlar merhabalar,
çokkk sevindim canım Rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet canım 10.günüm 368 çıktı değerim
Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahçokkk sevindim canım Rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbize de dua ett senin kaç embriyoydu
Amin inşallah canmhadi bakalım hakkında hayırlısı kuzum
Oo devam o zaman sabahlar olmasin emiOpuya kadar yasak mı dediler bana kimse bi şey demedi, daha doğrusu doktor şimdilik yasak yok dedinormal hayatınıza devam dedi
Benimde çarşamba olacak inşallahhanımlar merhabalar,
Yarin ultrasonum var canm carsamba opu. Hayiridr inşallah iyi misin ?X xnobodyx sende durum nedir kuzum ? Üst üste bişeyler çıktı giremedim . C Capanin Gururu Teyom canım nasılsın ? Kaç gün kaldı teste ne zaman yapacaksın ? Kendinde belirti arama sakın anı yaşa biliyorum zor ama belirti arayınca daha zor
Bana sooorrrr bana soooorrrr ayriligi gelde bana sooorrrrrrr ferdi tayfura bagladim hormonlar tavansanmam bence dikkat etmekte fayda var biraz daha sabredin cnm
İyim şükür işte dedemin durumu felan biliyosun . Bi kaç gündür misafirler oluyor hadi hayırlısı benimde çarşamba ön kontrolüm var adete son bi hafta .Oo devam o zaman sabahlar olmasin emi
Benimde çarşamba olacak inşallah
Yarin ultrasonum var canm carsamba opu. Hayiridr inşallah iyi misin ?
Bana sooorrrr bana soooorrrr ayriligi gelde bana sooorrrrrrr ferdi tayfura bagladim hormonlar tavan
Gecmis olsun canm denk gelmedim hic ne olmuştu? Allah sifa versinİyim şükür işte dedemin durumu felan biliyosun . Bi kaç gündür misafirler oluyor hadi hayırlısı benimde çarşamba ön kontrolüm var adete son bi hafta .
Sağol kuzum ..Gecmis olsun canm denk gelmedim hic ne olmuştu? Allah sifa versin