Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldır anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.

Rabbim yardımcın olsun, hepimiz aynı yolları yürüyoruz burda, dualarımız bir

Rabbım gönül ferahlığı ile hayrını evlat sahıbı olmana yazmıstır ınsaallah bu tedavi de sana da bızlere de herkese nasip olsun

Merhaba iğne dozunuz ne acaba ?
hangi iğneleri kullanıyorsunuz

Climara bant kullanıyorum 29 temmuzda progesteron iğne. Kan sulandırıcı iğne ve hapı ve bikactane daha ilaç var onları kullancam 2 temmuzda da 2 tane dondurulmuş embryo koyacaklar ınsalhh tutar
benimde 2 embriyo inşallah hayırlısı olsun hakkımızda pozitifleri görelimm

vardır bunda da bir hayır canım erkenden kavuşursun belki bebişlerine kızz Allah mı söyletti belki ikiz olurr

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

Opuya kadar yasak mı dediler bana kimse bi şey demedi, daha doğrusu doktor şimdilik yasak yok dedi normal hayatınıza devam dedi
Oo devam o zaman sabahlar olmasin emi
Benimde çarşamba olacak inşallah
Yarin ultrasonum var canm carsamba opu. Hayiridr inşallah iyi misin ?
sanmam bence dikkat etmekte fayda var biraz daha sabredin cnm
Bana sooorrrr bana soooorrrr ayriligi gelde bana sooorrrrrrr ferdi tayfura bagladim hormonlar tavan

İyim şükür işte dedemin durumu felan biliyosun . Bi kaç gündür misafirler oluyor hadi hayırlısı benimde çarşamba ön kontrolüm var adete son bi hafta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…