- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
Ayy bende bugün ve yarın yapacam yumurtalarım catlamamasi için zor mu amaaann delik deşik oldum zatenGonalf ignesi cok ince hissetmiyorm bile. Ganirelix benim igne yarin bide pazartesi de yapcam aşırı yakiyor kızartiyo gobegi
Ben yumurta büyütüyorum canim :)kızlar neler yapıyosunuz hangi aşamalardasınız ?
Canim bence çok iyi inşallah 5. Güne gider en az 5 i gider benceKizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.
İnsallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kaliteleri iyidir inşallah.Canim bence çok iyi inşallah 5. Güne gider en az 5 i gider bence
Offf hala neyin nasıl olduğunu algılamaya çalışıyorum, sabırsızlık işteHayır 3 gün önce. Hormon testi yapıyorlar önce. Orda ki sonuçlara göre gonapetly veya ovitrelle iğne vurulacakaın opudan 34 saat önce..
Canım benimki dondurulmuş transferTaze transfer olup olmayacağı oğudan sonra mı belli oluyor
Elek olduk bildiginAyy bende bugün ve yarın yapacam yumurtalarım catlamamasi için zor mu amaaann delik deşik oldum zaten
1 iki saat tek tutuyorlar neden hastanedsm ki halen ? 11 i dollenmisse durum harika inşallah devam eder boule canm bide kac embriyo transfer edilcekKizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.
hadi bakalım hakkında hayırlısı kuzumBen yumurta büyütüyorum canim :)
Kabızlık sebebiyle çıkarmamışlardır. Gayet iyi canım. Hepsi sağlıkla 5.güne gelsin inşallahKizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.
çok iyi canım inş çoğu 5. güne kadar giderKizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.
hakkında hayırlısı olsun dondorulmuş embriyon var mı cnm30 Haziran da 3. Deneme için tedaviye başlayacağım
Climara bant kullanıyorum 29 temmuzda progesteron iğne. Kan sulandırıcı iğne ve hapı ve bikactane daha ilaç var onları kullancam 2 temmuzda da 2 tane dondurulmuş embryo koyacaklar ınsalhh tutarkızlar neler yapıyosunuz hangi aşamalardasınız ?
Hayırlısı olsun canımClimara bant kullanıyorum 29 temmuzda progesteron iğne. Kan sulandırıcı iğne ve hapı ve bikactane daha ilaç var onları kullancam 2 temmuzda da 2 tane dondurulmuş embryo koyacaklar ınsalhh tutar
Geçmiş olsunKizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.
Yani anlamadim ki arastirma hastanesi belki o yuzdendir.Genel olarak iyiyim bugunde pazar diye cikamadim . Yarinda vrrbilirlermis serum takviyesi. Kanamam yok sonra kabizligim gtti sukur. Hafif agrim var azaliyor surekli. Sanirm tek embriyo transfer edilir bilmiyorum ama ben 35 yaş ustune 2 transfer ediliyor die biliyorum. Yarin insallah daha cok belli olcak.1 iki saat tek tutuyorlar neden hastanedsm ki halen ? 11 i dollenmisse durum harika inşallah devam eder boule canm bide kac embriyo transfer edilcek
Kabızlık sebebiyle çıkarmamışlardır. Gayet iyi canım. Hepsi sağlıkla 5.güne gelsin inşallah