Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dün 15 yumurtam toplandi ve bugun aradilar 11i döllenmiş. Embriyolarin gelişimine göre haber verilcek. Sizce iyi mi? Birde opudan sonra ağrim sizim ilk cok olmadi ama serum takviyesi yapildi hastaneye yatişda devam tabi. Haftasonuna gelmeside sanirim çikarmama sebepleri. Kabizligim vardi cok sukur bugun kalmadi o da hafif bir ağrim var sadece.

Canim bence çok iyi inşallah 5. Güne gider en az 5 i gider bence

Hayır 3 gün önce. Hormon testi yapıyorlar önce. Orda ki sonuçlara göre gonapetly veya ovitrelle iğne vurulacakaın opudan 34 saat önce..
Offf hala neyin nasıl olduğunu algılamaya çalışıyorum, sabırsızlık işte kaç gün yumurta geliştirici ilaç kullandınız

1 iki saat tek tutuyorlar neden hastanedsm ki halen ? 11 i dollenmisse durum harika inşallah devam eder boule canm bide kac embriyo transfer edilcek

Kabızlık sebebiyle çıkarmamışlardır. Gayet iyi canım. Hepsi sağlıkla 5.güne gelsin inşallah

çok iyi canım inş çoğu 5. güne kadar gider

Geçmiş olsun

1 iki saat tek tutuyorlar neden hastanedsm ki halen ? 11 i dollenmisse durum harika inşallah devam eder boule canm bide kac embriyo transfer edilcek
Yani anlamadim ki arastirma hastanesi belki o yuzdendir.Genel olarak iyiyim bugunde pazar diye cikamadim . Yarinda vrrbilirlermis serum takviyesi. Kanamam yok sonra kabizligim gtti sukur. Hafif agrim var azaliyor surekli. Sanirm tek embriyo transfer edilir bilmiyorum ama ben 35 yaş ustune 2 transfer ediliyor die biliyorum. Yarin insallah daha cok belli olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…