Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani anlamadim ki arastirma hastanesi belki o yuzdendir.Genel olarak iyiyim bugunde pazar diye cikamadim . Yarinda vrrbilirlermis serum takviyesi. Kanamam yok sonra kabizligim gtti sukur. Hafif agrim var azaliyor surekli. Sanirm tek embriyo transfer edilir bilmiyorum ama ben 35 yaş ustune 2 transfer ediliyor die biliyorum. Yarin insallah daha cok belli olcak.
Hayırlısı ile olsun inşallah 🥰

Hanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim 🤲🏼🥰
İnşallah saglikla 5. Gune ilerler hepsi. Agrin sizin varmi durumun nasil benimde çarşamba opu🥰
Ultrasonda kac yumurta görmüştü doktorun opudan once?

Hanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim 🤲🏼🥰
Hadi hayırlısı olsun canım, gayet güzel inşallah sağlıklı, güzel embriyoların olsun

İnşallah saglikla 5. Gune ilerler hepsi. Agrin sizin varmi durumun nasil benimde çarşamba opu🥰
Ultrasonda kac yumurta görmüştü doktorun opudan once?
Canım 15 olabılır demıstı net konusmamıstı ama 12 toplanmıs bu arada hıc agrım olmadı ben cok narkoz aldım ama en kolay ayılmam bu oldu hemen ayaklandım bı hassasıyet oluyor taby ama agrı acı yokadet olacakmıssın gıbı kasık şiş hissi oldu bende

Yani bılgılendırme msjı attı dr ama hıc yasak veya deil demedi bize
İlişki önerilmiyo rahim baski gormesin yumurta çatlamasın gibi vs durumlar için. Adetten itibaren olmadi bizde merak ettim opu sonrasi olabilir mi diye taze transfer olcam sanırım yine olmaz 🤔

İnşallah sağlıkla ilerlesinler 5..güne 🥰😍 sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

X