Hayırlısı ile olsun inşallahYani anlamadim ki arastirma hastanesi belki o yuzdendir.Genel olarak iyiyim bugunde pazar diye cikamadim . Yarinda vrrbilirlermis serum takviyesi. Kanamam yok sonra kabizligim gtti sukur. Hafif agrim var azaliyor surekli. Sanirm tek embriyo transfer edilir bilmiyorum ama ben 35 yaş ustune 2 transfer ediliyor die biliyorum. Yarin insallah daha cok belli olcak.
İnşallah saglikla 5. Gune ilerler hepsi. Agrin sizin varmi durumun nasil benimde çarşamba opuHanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim
Hadi hayırlısı olsun canım, gayet güzel inşallah sağlıklı, güzel embriyoların olsunHanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim
8.günüm pazar günü kan vericem
Canım kan verdin mi acaba merak ettim8.günüm pazar günü kan vericem
Canım 15 olabılır demıstı net konusmamıstı ama 12 toplanmıs bu arada hıc agrım olmadı ben cok narkoz aldım ama en kolay ayılmam bu oldu hemen ayaklandım bı hassasıyet oluyor taby ama agrı acı yokadet olacakmıssın gıbı kasık şiş hissi oldu bendeİnşallah saglikla 5. Gune ilerler hepsi. Agrin sizin varmi durumun nasil benimde çarşamba opu
Ultrasonda kac yumurta görmüştü doktorun opudan once?
Yani bılgılendırme msjı attı dr ama hıc yasak veya deil demedi bizeKizlar ilişki yasağı opuya kadar sonrasinda da yasak mi ?
İlişki önerilmiyo rahim baski gormesin yumurta çatlamasın gibi vs durumlar için. Adetten itibaren olmadi bizde merak ettim opu sonrasi olabilir mi diye taze transfer olcam sanırım yine olmazYani bılgılendırme msjı attı dr ama hıc yasak veya deil demedi bize
İnşallah sağlıkla ilerlesinler 5..güneHanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim
Evet canım 10.günüm 368 çıktı değerimCanım kan verdin mi acaba merak ettim
Sormadık ya, ama transfer olduğu için uzak duruyoruzKizlar ilişki yasağı opuya kadar sonrasinda da yasak mi ?
Hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım 10.günüm 368 çıktı değerim
Amin Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallahHadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cokkkk sevindimmm darisi bizim başımızaEvet canım 10.günüm 368 çıktı değerim
Ttansfer zamani yasak da iste opu dan sonra nasil olur diye merak etmistim yarin doktorima sorayim unutmazsamSormadık ya, ama transfer olduğu için uzak duruyoruz
Bize opu dan önce yasak yok.sadece opudan sonra 2 haftaKizlar ilişki yasağı opuya kadar sonrasinda da yasak mi ?
İnşaallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeCokkkk sevindimmm darisi bizim başımıza
Ttansfer zamani yasak da iste opu dan sonra nasil olur diye merak etmistim yarin doktorima sorayim unutmazsam
Canımm cok sevındım rabbim hayırlarla keseyi ve kalp atısını da duymayı nasip etsin inşaallah saglıkla kucagına alırsınEvet canım 10.günüm 368 çıktı değerim
Opuya kadar yasak mı dediler bana kimse bi şey demedi, daha doğrusu doktor şimdilik yasak yok dediKizlar ilişki yasağı opuya kadar sonrasinda da yasak mi ?