Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor tedavi ben kafayı yiycem az kaldı temmuz adetini 4 gözle beklerken bugün patron eşime temmuzda izin vermeyebilirim ağustosa kalabilirsiniz demiş yyaaaa valla billa ağlamak istiyorum martta başlayacaktık erteledikcr erteledik canım aşırı sıkkın sıkıntıdan oturdum ağladım eşim yarın geliyor yurtdışından yarın gel görüşelim diyo patron offf

Hadi ya inşallah temmuza izin verir canım. Bu patronlar az anlaşlı olsalar ölecekler sanki
Ağustosa kalırsa da vardır bunda da bir hayır diye düşünelim. Rabbim işinize kolaylık, patrona vicdan merhamet versin inşallah.
Ben hala adet bekliyorum bugün randevum vardı arayıp iptal etcem

Ben transfer oldum 6 temmuz test tarihim benimde :) bakalım Allah inşallah nasip eder hepimizee

Canım bugün 4.günüm. Dün gonapeptyl vermişti onu da yaptım,bekliyorum, beklemek çok zor ya, kalbim ağzımda resmen

İnşallah izin verir ya, gıcık oldum patrona. Onlar için amann 1 ay sonra olsa ne olur yani.Ama bizim için çok şey demek. Psikolojik hazırlık aşamamamız var.

21 Haziran transfer tarihi 1 temmuz test tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…