Hadi ya inşallah temmuza izin verir canım. Bu patronlar az anlaşlı olsalar ölecekler sankiNapiyonuz kızlar nasıl gidiyor tedaviben kafayı yiycem az kaldı temmuz adetini 4 gözle beklerken bugün patron eşime temmuzda izin vermeyebilirim ağustosa kalabilirsiniz demiş yyaaaa valla billa ağlamak istiyorum martta başlayacaktık erteledikcr erteledik canım aşırı sıkkın sıkıntıdan oturdum ağladım eşim yarın geliyor yurtdışından yarın gel görüşelim diyo patron offf
Ben transfer oldum 6 temmuz test tarihim benimde :) bakalım Allah inşallah nasip eder hepimizeeSelamBende transfer hazırlığındayım. Pazar günü kontrolüm var. Büyük ihtimalle transfer tarihim belli olur. Ama tahminimce 5-6 temmuzda olacak . Beraber gün sayıp pozitif haberlerimizi paylaştığımız günleri görelim inşallah
Canım bugün 4.günüm. Dün gonapeptyl vermişti onu da yaptım,bekliyorum, beklemek çok zor ya, kalbim ağzımda resmenX xnobodyx sende durum nedir kuzum ? Üst üste bişeyler çıktı giremedim . C Capanin Gururu Teyom canım nasılsın ? Kaç gün kaldı teste ne zaman yapacaksın ? Kendinde belirti arama sakın anı yaşa biliyorum zor ama belirti arayınca daha zor
Benim de 5 temmuz, geçmiyor günler geçmiyorBen transfer oldum 6 temmuz test tarihim benimde :) bakalım Allah inşallah nasip eder hepimizee
İnşallah izin verir ya, gıcık oldum patrona. Onlar için amann 1 ay sonra olsa ne olur yani.Ama bizim için çok şey demek. Psikolojik hazırlık aşamamamız var.Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor tedaviben kafayı yiycem az kaldı temmuz adetini 4 gözle beklerken bugün patron eşime temmuzda izin vermeyebilirim ağustosa kalabilirsiniz demiş yyaaaa valla billa ağlamak istiyorum martta başlayacaktık erteledikcr erteledik canım aşırı sıkkın sıkıntıdan oturdum ağladım eşim yarın geliyor yurtdışından yarın gel görüşelim diyo patron offf
Oy oy hem de ne geçmemekBenim de 5 temmuz, geçmiyor günler geçmiyor
Aynı çılgınlık benim de aklımdan geçiyoreeeOy oy hem de ne geçmemekolsun sonu güzel olsun da napalım bekliycez artık benim yarın 5.gün belki bi çılgınlık yapıp yaparım testi
Aynı çılgınlık benim de aklımdan geçiyoreee
Amin cümlemiz mutlu haberler alıp da gülelim inşallah. Zihnime girme pleaseeeay güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah. Hatta ben bugünden itibaren başlıyorum galiba iğnemi yaptırmaya giderken dönüşte hamilelik testi alacağımm
21 Haziran transfer tarihi 1 temmuz test tarihiKızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de eklerizboylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
Eğer yaparsam ve pozitif çıkarsa yazarım ama daha da çok erken gerçi çıkmayadabilir varsa bileAmin cümlemiz mutlu haberler alıp da gülelim inşallah. Zihnime girme pleaseee
Bence de erken canım. Tek transfer miEğer yaparsam ve pozitif çıkarsa yazarım ama daha da çok erken gerçi çıkmayadabilir varsa bile
İçimizde teste en yakın sensin canım. Pozitif alırsın inşallah21 Haziran transfer tarihi 1 temmuz test tarihi
İnşallah hayırlısı diyorum ya bakalım hepimiz pozitifi görelim inşallahİçimizde teste en yakın sensin canım. Pozitif alırsın inşallah
Pozitif olursa ayağını sürü tamam mı, bizde peşinden gelelimİnşallah hayırlısı diyorum ya bakalım hepimiz pozitifi görelim inşallah
İnşallah pozitifi görürsem sururum tabikidePozitif olursa ayağını sürü tamam mı, bizde peşinden gelelim
Evet canım tek transfer dondurulmuş 5.gün embriyosu senin de tek miBence de erken canım. Tek transfer mi