Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer oldum bekliyorum canımYaa peki nasıl geçti sonucunu nedir
Ayın 1 ri10. Gün oluyor canım çıkar heralde ya o yüzden çünkü benim raporum o gün bitiyor işim çuval kaldırmak fln tekstilde ağır bi iş bende o yüzden heycan yapıyorum hani eğer pozitif olursa tamamen bırakcam işi aile hekimim gıcık birisi 3 gün daha rapor istesem vermezDeliler az durun hele bize de heyecan yaptırıyorsunuz
Klomen ve tarlusal ne içindi canımBenim şöyle
SAT 12.06
Tedavi başladım 14.06-20.06--- klomen,tarlusal,merional 300
21.06 ve 22.06 klomen ,tarlusal, merional 225
24.06 saat 00.40 gonapyptel vurdum
25.06 OPU oldum
Transfer belli değil.Ağustos gibi dediler
Bende anlamadım)))hastenede o kadar kalabalık detaylı hiç birşey anlatamıyorlarKlomen ve tarlusal ne içindi canım
Allah Allah şaşırdım ilk defa duydumBende anlamadım)))hastenede o kadar kalabalık detaylı hiç birşey anlatamıyorlar
Hastaneden vermediler mi raporAyın 1 ri10. Gün oluyor canım çıkar heralde ya o yüzden çünkü benim raporum o gün bitiyor işim çuval kaldırmak fln tekstilde ağır bi iş bende o yüzden heycan yapıyorum hani eğer pozitif olursa tamamen bırakcam işi aile hekimim gıcık birisi 3 gün daha rapor istesem vermez
10 gün aldım canım ama ayın 1rinde bitiyo raporum testim 3 de olcakHastaneden vermediler mi rapor
Yaaa en güzel heyecanlar güzel haberler alın inşaallah, beni aradıklarında eşimle ağlamıştıkBana yarın hasteneden arıcaklar haber verecekler ne kadar topladılar ne kadar oldu ve kalitesi.çok heyecanlıyım
Anladım canım iyi hastane veriyor sevindim buna hastaneden tekrar rapor alsan olmaz mı, sağlık ocağı sıkıntı yaratıyor ise1
10 gün aldım canım ama ayın 1rinde bitiyo raporum testim 3 de olcak
Perşembe bi idrar testi yapayımda transfer hariç 10. Günüm olmuş oluyo ona göre ayarlıcamAnladım canım iyi hastane veriyor sevindim buna hastaneden tekrar rapor alsan olmaz mı, sağlık ocağı sıkıntı yaratıyor ise
Özel hastane kendi hemşiren veriyo canım çalışanlara şükür☺Anladım canım iyi hastane veriyor sevindim buna hastaneden tekrar rapor alsan olmaz mı, sağlık ocağı sıkıntı yaratıyor ise
Taze transfer olup olmayacağı oğudan sonra mı belli oluyorTransfer günü 2 temmuz dedi doktor ınsalhh herşey güzel olur
Hayır 3 gün önce. Hormon testi yapıyorlar önce. Orda ki sonuçlara göre gonapetly veya ovitrelle iğne vurulacakaın opudan 34 saat önce..Taze transfer olup olmayacağı oğudan sonra mı belli oluyor
Hayır 3 gün önce. Hormon testi yapıyorlar önce. Orda ki sonuçlara göre gonapetly veya ovitrelle iğne vurulacakaın opudan 34 saat önce..benim değerlerim yüksek çıktı. Aradılar donduracağız o yüzden gonapetly vırulacaksınız dediler. Opu dan 34 saat önce 2 tane çatlama iğnesi vuruldum. Eğer taze transferse ovitrelle vuruluyorsun
Bana da haber et olur mu inşallah pozitif olacakTransfer oldum bekliyorum canım