Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canmm asla egilme agir tasima kendini zorlama bi yerelere uzanmaya çalişma ben herhalde robot gibi hareket ederim evham yapip bu gayet normal. Su an gebe sayilirsin binevi 🥰
Aynen öyle yapıyorum canım. Ama buna rağmen evham yapıyorum acaba eğildim mi, yerdeki birşeyi yavaş dizilerimi kırarak almaya çalışıyorum mecbursam

Omega 3 ginseng falan aldim esime kendimde kullaniyorum. Bide takviye olarak Clavella diye bi ilac var prowomen diyeyim bilirsin belki. Esimde erkek icin olanindan iciyor.

Canm herkes ayni hissetmez kimisinde belirti olur kimisinde olmaz bunu takma asla. Hayirlisi ile buraya hamileyim yazarsin inşallah 😍

25 yaş alti yapilmiyor genelde yasal olarak ama senin 4 yil olmus doktor yapilabilir diyorsa dene sansini
Çok teşekkür ederim canım tamamdır aynen biz de şuan vitaminlere yüklenicez☺️inşallah tez zamanda güzel sonuçlara ulaşırız hepimiz🙏🏼🥰

Transfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Ben çok dikkat etmiyorum sadece ağır kaldırmıyorum bide iş yapınca yatıyorum biraz bol su meyve suyu içiyorum benim ilk deneme olduğu için bi tecrübem de yokki kasık ağrım daha devam ediyor canım benimde

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum sen kayseridr mi yapacaktin ? Su doktor da mi yapiyosun basarili baya belki bilmiyorsundur diye görünce aklima geldin
Kayseri de yaptırcam canım ama bu doktor değil semih beye gidiyorum ben😍😍 teşekkür ederim ss aldım inşallah ikinciye gerek kalmaz ama yine de aklımda bulunur😍😍🥰🥰

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
X xnobodyx 21 haziran ilk deneme 3. Gün tek embriyo cnn benimki

Sen öncekilerde nasıl hareket ettin canım. Dediğin gibi insanın negatifi olunca daha çok düşünüyor
Canım ben ne yazık ki her ikisinde de ikinci gün işe gittim, hatta birincisinde plansız bir de iş seyahati çıkardılar, transferin 3. günü saatlerce yoldaydım. Tabii bunlar bahane değil, belki zamanı değildi. Yeme içmeme de çok dikkat edemedim çünkü gerçekten ağır şartlarda çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürüz 🙏

Benim büyük şehir fobim var ya🤣🤣 korkarım 🤭 gitmeyim kayserilere diye çok dua ettim ama şimdi pazartesi tek başıma tıpış tıpış gitcem🤣 neyse yolum açık olsun 🤭
😁😁bende denizliye gelin geldim ama kayseri kendi memleketim diye değil çok şehir gördüm 10 numara😊

24 Haziran transfer tarihim. Test günüm 5 temmuz.
Tamm canm igne dozun kacti ? 5. Gun embriyosu muydu?
Transfer tarihi 1 temmuz inş başka bilgi gerekli mi🤗
Kacinci gun embriyosu ve günlük igne dozu ☺
X xnobodyx pazartesi randevum var muayene olup iğnelere başlıcam😍🥰

Ama hala lekelenmem var tam adet olmadım 😑 inşallah gelir pazartesiye kadar 🤣
Adet söktürücü masaji yap gelir ben oule yapmıştım 2 gun leke vardi sadece baslamiyodu yoksa
X xnobodyx 21 haziran ilk deneme 3. Gün tek embriyo cnn benimki
Gunluk igne dozu ne kadardı

Adet söktürücü masaji yap gelir ben oule yapmıştım 2 gun leke vardi sadece baslamiyodu yoksa

Dondurulmuş transfer canım iğne kullanmıyorum opu mayısta olmuştu. 3.gün emriyosu çözülüp 5.güne gitmeai beklenicek gitmezse 5.gün emriyom çözülüp o transfer edilcek😊

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
24 Haziran Transfer

Embriyo sayisi, kaçıncı gun oldugu ve günlük igne dozu yazarsaniz sevinirim olk mesaja bakabilirsiniz 🥰
@ amanita iğne dozu 225 3. Gün embriyosu 21 haziran trans tarihi yaş 35 ilk transferim

X