Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşın genç canım ama ne kadardır deniyorsunuz. Birde doktorunun önerisi n
Sebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecek

Sebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecek
Canım o zaman maddiyatın el veriyorsa dene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kafaya çok takıyorsan bir sebepte o olabilir. Psikoloji çok önemli çünkü. Tabi böyle dediğime bakma bende o kafaya boşaltabilen kısımda değilim malesef. Umarım istediğine kavuşursun ❤️

Canım o zaman maddiyatın el veriyorsa dene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kafaya çok takıyorsan bir sebepte o olabilir. Psikoloji çok önemli çünkü. Tabi böyle dediğime bakma bende o kafaya boşaltabilen kısımda değilim malesef. Umarım istediğine kavuşursun ❤️
Tek sorun kafaya takmam galiba 🙄 malesef o kafayı boşaltmak o kadar zor ki. Şuan da tek seçenek tüp bebek gibi geliyor bana bilmiyorum belki de erken davranıyorum ama bi sonuca varmak istiyorum artık. Çok teşekkür ederim umarım hepimiz istediğinize kavuşuruz ❤️❤️

Transfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. 2 negatif denemem var,3. için neyi farklı yapmalıyım diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum sen kayseridr mi yapacaktin ? Su doktor da mi yapiyosun basarili baya belki bilmiyorsundur diye görünce aklima geldin

Transfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Canmm asla egilme agir tasima kendini zorlama bi yerelere uzanmaya çalişma ben herhalde robot gibi hareket ederim evham yapip bu gayet normal. Su an gebe sayilirsin binevi 🥰

Transferden sonra gun sayarken transfer gununu sayiyor muyuz? Benim 24 Haziran transfer gunum. Hic bir sey de hissetmiyorum ama normal sanirim

Kızlar merhaba kısmetse ben de temmuzdan sonraki adetimle tedaviye başlayacağım🤗inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız🙏🏼🌸Sizler tedavi öncesi herhangi bir vitamin vs kullanmış mıydınız kaliteyi artırmak için?
Omega 3 ginseng falan aldim esime kendimde kullaniyorum. Bide takviye olarak Clavella diye bi ilac var prowomen diyeyim bilirsin belki. Esimde erkek icin olanindan iciyor.
Bende 24 haziranda transfer oldum.bende bişey hissetmiyorum göğüslerim şiş ama o transferden öncede şişti ilaçlardan sanırım
Canm herkes ayni hissetmez kimisinde belirti olur kimisinde olmaz bunu takma asla. Hayirlisi ile buraya hamileyim yazarsin inşallah 😍
Kızlar hepinize iyi günler, ben buradaki tecrübeli büyük ablalardan fikir istiyorum. Yaşım 22, tüp bebek için çok mu erken, erken yaş bi sıkıntı yaratır mı sizce?

25 yaş alti yapilmiyor genelde yasal olarak ama senin 4 yil olmus doktor yapilabilir diyorsa dene sansini

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
24 Haziran transfer tarihim. Test günüm 5 temmuz.

Transfer tarihi 1 temmuz inş başka bilgi gerekli mi🤗

X