- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 40
Benimki aynı tas aynı hamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki aynı tas aynı hamam canım
Sayıda artma olmaz kuzum. Çoğunlukla gelip yetişmiyor geriden gelen. Bunların ebat yakınlıkları nasılMerhaba kızlar bugün ultrason bakildi sagda 4 solda 2 yumurta görüldü doktor pazartesi tekrar bakacak boyutlarına pek buyuk degillerdi :/ zaten henuz erken pazartesiyeyeterince buyur sanirim dr gunde 2 mm buyur dedi. Sizce bu yeterli mi ? Artma olur mu sayida?
Beklemek de zor yaBenimki aynı tas aynı hamam canım
13 muydu tam duymadim bakmadim o sira bi oksuruk krizi tuttu ölcem sandim o derece maskeyle cok fena oldum ya. 6 yumurta cok azSayıda artma olmaz kuzum. Çoğunlukla gelip yetişmiyor geriden gelen. Bunların ebat yakınlıkları nasıl
Kuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.13 muydu tam duymadim bakmadim o sira bi oksuruk krizi tuttu ölcem sandim o derece maskeyle cok fena oldum ya. 6 yumurta cok az
ISSIZZ bi ust mesajima bakar misin canm sen ne dusunyorsun ?
C Capanin Gururu Teyom K Kentuckychicken LadyNurr kizlar sizde bakin
Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallahKuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.
Çok sağol canım benim. Tek embriyom vardı, dün transfer oldum canım. Rabbimin takdiri artık.Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallah
Valla nedense ben bu sefer çok rahatım. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Ama test günü yaklaştıkça çark edebilirim bu rahatlıktan,kendime güvenmiyorumBeklemek de zor ya
Çok sağol canım benim. Tek embriyom vardı, dün transfer oldum canım. Rabbimin takdiri artık.
Çarşamba opu günüm zaten doktor söyledi ☺
Tek embriyo yapilcak benimki umarim yumurtalar sagliklidirKuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.
İnşallah canm benim
Ben de yarım doktor olmuşum baksanaÇarşamba opu günüm zaten doktor söyledi ☺
Tek embriyo yapilcak benimki umarim yumurtalar sagliklidir
İnşallah canm benim
Ben de yarım doktor olmuşum baksana
Hiç yok demem. Deneme sayım fazla değil ama bekleme sürem çok oldu diye uzmanlaştımTecrübe diyelim
Ben yakında tüp bebek merkezi açayım diyorum o kıvama geldim sonunda
Yardımcı doktor olarak gel başla
Keske hic bilmeseydik bunlari dimi ☺Ben de yarım doktor olmuşum baksana
Estrofem sonrasında da mı kullanılıyorBende estrofem kullanıyorum. Pazar günü ikinci kontrolüm var. O zaman belli olacak tarih ama tahminime göre 5-6 Temmuz gibi olur transfer. Tek mi transfer edilecek çift mi ?
Canım dan diye daldım konuya ama transfer oldun muHiç yok demem. Deneme sayım fazla değil ama bekleme sürem çok oldu diye uzmanlaştım