Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bugün ultrason bakildi sagda 4 solda 2 yumurta görüldü doktor pazartesi tekrar bakacak boyutlarına pek buyuk degillerdi :/ zaten henuz erken pazartesiyeyeterince buyur sanirim dr gunde 2 mm buyur dedi. Sizce bu yeterli mi ? Artma olur mu sayida?

Merhaba kızlar bugün ultrason bakildi sagda 4 solda 2 yumurta görüldü doktor pazartesi tekrar bakacak boyutlarına pek buyuk degillerdi :/ zaten henuz erken pazartesiyeyeterince buyur sanirim dr gunde 2 mm buyur dedi. Sizce bu yeterli mi ? Artma olur mu sayida?
Sayıda artma olmaz kuzum. Çoğunlukla gelip yetişmiyor geriden gelen. Bunların ebat yakınlıkları nasıl

13 muydu tam duymadim bakmadim o sira bi oksuruk krizi tuttu ölcem sandim o derece maskeyle cok fena oldum ya. 6 yumurta cok az :KK43:
Kuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.

Kuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.
Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallah 🤲

Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallah 🤲
Çok sağol canım benim. Tek embriyom vardı, dün transfer oldum canım. Rabbimin takdiri artık.

X xnobodyx kuzum sen benim tedavimden dolayı olumsuz düşünüyorsan hiç düşünme lütfen. Çünkü tedaviler bireysel tamamen. 13mm gayet iyi gününe göre. Haftaya çarşamba opu olabilir 😍
Çarşamba opu günüm zaten doktor söyledi ☺
Tek embriyo yapilcak benimki umarim yumurtalar sagliklidir 🤲🏼
X xnobodyx kuzumm 6 tane gayet iyi..
Az olsun sağlıklı olsun inşallah..🤲
Yüreğini ferah tut Rabbim bir tanede bile ol der olur inşallah 🤲
İnşallah canm benim 🤲🏼

X