Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç raporu almadım ama şimdi ilk defa alcaz özelde deneyeceğiz 600 lira verecez rapor işlemlerini onlar halledecekler ama bütün gereken evrakları götüreceksin auni gün çıkacakmış dediler sen nerde başlayacaksin tedaviye

Benimki kayseride. Muayenelerim yapıldı evraklar da hazır. Hemen çıkar mı diye sorduğumda tüp bebeğe ne zaman başlayacaksanız evrakları getirin ücreti yatırın demişlerdi. Hep kafama takılıyodu aynı gün çıkıyor mu diye.
Demek ki çıkıyormuş hadi bakalım hayırlı müjdelere vesile olsun

Evet canım günün de çıkıyor öyle dediler paralı oluncahadi hayırlı olsun tedavin

Canım benım opum olmadı ama yarın 3. Ve aon kontrolum tabı bu yumurta gelısımlerıne gore değişio olabilir gönlünüzün isteği hakkjnızda hayırlıdır inşaallah da gercekleştirmek nasip olur
Amin inşallah canım rabbim burdaki herkesin yolunu kolaylaştırsın.. araya bayram girmesi beni telaşlandırdı işte

Valla bel ağrısı kasık ağrısı göğüste şişlik ve ağrı var bende 4. Gün bugün inşallah hayırlı haberler olur sende varmı canım daha yeni ama inşallah hemen tutunmuştur
Hormon ilaçlarından diye tahmin ediyorum canım belirti aramıyorum ama haftaya perşembe bi idrar testi yaparım cumartesi kan testi günüm zaman geçmiyorki

Valla bel ağrısı kasık ağrısı göğüste şişlik ve ağrı var bende 4. Gün bugün inşallah hayırlı haberler olur sende varmı canım daha yeni ama inşallah hemen tutunmuştur
İnşallah canım, sadece yanlarımda ağrı var. O da lutinustan sanırım. Umarım tutunmuştur.

Kasık dediğiniz yanlar mı kızlar ben onu da tam ayırt edemiyorum

Hadi onunla geçmiş olsun inşallah sağlıkla da büyüyordur Rabbim hepimizin müjdeli haberini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…