Ben hiç raporu almadım ama şimdi ilk defa alcaz özelde deneyeceğiz 600 lira verecez rapor işlemlerini onlar halledecekler ama bütün gereken evrakları götüreceksin auni gün çıkacakmış dediler sen nerde başlayacaksin tedaviyeİnşallah canım benim hepimiz müjdeler verelim inşallahsen hiç rapor aldın mı rapor olayını bi türlü anlamadım ben
Başlayacağın zaman gel ücreti yatır dediler de aynı gün içinde çıkacak mı yani bu rapor
Benimki kayseride. Muayenelerim yapıldı evraklar da hazır. Hemen çıkar mı diye sorduğumda tüp bebeğe ne zaman başlayacaksanız evrakları getirin ücreti yatırın demişlerdi. Hep kafama takılıyodu aynı gün çıkıyor mu diye.Ben hiç raporu almadım ama şimdi ilk defa alcaz özelde deneyeceğiz 600 lira verecez rapor işlemlerini onlar halledecekler ama bütün gereken evrakları götüreceksin auni gün çıkacakmış dediler sen nerde başlayacaksin tedaviye
Evet canım günün de çıkıyor öyle dediler paralı oluncaBenimki kayseride. Muayenelerim yapıldı evraklar da hazır. Hemen çıkar mı diye sorduğumda tüp bebeğe ne zaman başlayacaksanız evrakları getirin ücreti yatırın demişlerdi. Hep kafama takılıyodu aynı gün çıkıyor mu diye.
Demek ki çıkıyormuşhadi bakalım hayırlı müjdelere vesile olsun
He ya parasını verinceEvet canım günün de çıkıyor öyle dediler paralı oluncahadi hayırlı olsun tedavin
Hamd olsun canım iyiyim. Eve dönüyoruz. Yola çıktık
Yolunuz açık olsun canım benim. Sağlıkla büyüsün inşallahHamd olsun canım iyiyim. Eve dönüyoruz. Yola çıktık
Amin inşallah canım rabbim burdaki herkesin yolunu kolaylaştırsın.. araya bayram girmesi beni telaşlandırdı işteCanım benım opum olmadı ama yarın 3. Ve aon kontrolum tabı bu yumurta gelısımlerıne gore değişio olabilir gönlünüzün isteği hakkjnızda hayırlıdır inşaallah da gercekleştirmek nasip olur
Bende adeti bekliyorumYaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyendaha çok var yeni bitti adetim neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah
Valla bel ağrısı kasık ağrısı göğüste şişlik ve ağrı var bende 4. Gün bugün inşallah hayırlı haberler olur sende varmı canım daha yeni ama inşallah hemen tutunmuştur
Hormon ilaçlarından diye tahmin ediyorum canım belirti aramıyorum ama haftaya perşembe bi idrar testi yaparım cumartesi kan testi günüm zaman geçmiyorkiValla bel ağrısı kasık ağrısı göğüste şişlik ve ağrı var bende 4. Gün bugün inşallah hayırlı haberler olur sende varmı canım daha yeni ama inşallah hemen tutunmuştur
İnşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın canımHormon ilaçlarından diye tahmin ediyorum canım belirti aramıyorum ama haftaya perşembe bi idrar testi yaparım cumartesi kan testi günüm zaman geçmiyorki
Geçen günki ağrılarımdan muzdaripim. Hani spor yaparsin birden yüklenirsin,sonra birkaç gün kasların ağrır ben de öyle oldum.
İnşallah canım, sadece yanlarımda ağrı var. O da lutinustan sanırım. Umarım tutunmuştur.Valla bel ağrısı kasık ağrısı göğüste şişlik ve ağrı var bende 4. Gün bugün inşallah hayırlı haberler olur sende varmı canım daha yeni ama inşallah hemen tutunmuştur
Amin inşallah canımYolunuz açık olsun canım benim. Sağlıkla büyüsün inşallah
Kasık dediğiniz yanlar mı kızlarGeçen günki ağrılarımdan muzdaripim. Hani spor yaparsin birden yüklenirsin,sonra birkaç gün kasların ağrır ben de öyle oldum.Onun dışında her şey normal. Ekstra bir değişiklik,belirti yok canım
Geçen günki ağrılarımdan muzdaripim. Hani spor yaparsin birden yüklenirsin,sonra birkaç gün kasların ağrır ben de öyle oldum.Onun dışında her şey normal. Ekstra bir değişiklik,belirti yok canım
Amin inşallah canım hepimizin rabbim muradını versinİnşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın canım
Lutinus bende kullanıyorum canım belki ondandırİnşallah canım, sadece yanlarımda ağrı var. O da lutinustan sanırım. Umarım tutunmuştur.