- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 40
Eğer orası kasiksa ben de yanları kast ediyorumKasık dediğiniz yanlar mı kızlar ben onu da tam ayırt edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer orası kasiksa ben de yanları kast ediyorumKasık dediğiniz yanlar mı kızlar ben onu da tam ayırt edemiyorum
Amin inşallah
Hadi onunla geçmiş olsun inşallah sağlıkla da büyüyordur Rabbim hepimizin müjdeli haberini nasip etsin inşallah
aynı durumdayız benim de ilk kimyasal ikinci negatif oldu 3. inşallah olacak sizinde inşallah son olsunYok canım benim bu üçüncü olacak ilki dış gebelik oldu. İkinicisi negatif bakalım umarım bu da pozitif ve son olur
İnşallah son olur Transfer tarihiniz belli mi ?aynı durumdayız benim de ilk kimyasal ikinci negatif oldu 3. inşallah olacak sizinde inşallah son olsun
Bende adeti bekledim ve Dr randevum bugündü vitamin ve hoş önerdiYaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyendaha çok var yeni bitti adetim neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah
T bölgesinde ki T nin en üç kısmıEğer orası kasiksa ben de yanları kast ediyorum
henüz belli değil estrofem kullanıyorum 7 Temmuz da kontrolüm var herhalde bayramdan önce olur :) sizin ne zaman transfer belli mi? inşallah son olsun herkesi içinİnşallah son olur Transfer tarihiniz belli mi ?
Tamam kasıkmış o zamanT bölgesinde ki T nin en üç kısmı
Kuzum bu işin en kolay kısmı opu. Hiç endişe etme. Benim de sadece eşim vardı. Zaten bir gidiyorsun 15 dk bilemedin yarım saat sonra hop uyanıyorsunYarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Hayırlısı olsun canım.Kızlar adetin 2.gunu Dr.a gittim bugün sağ ve solda 2 yumurta var dedi sayı az sezaryen sonrası gebelik olmadıysa hsg yapalım dedi birde multivitamin verdi
Canım İnan hiç korkacak birşey yok. Çok kolay bir işlem zaten ayılırken hemşire olur büyük ihtimalle yanınızda sonra odaya alırlar. Ama inanın çok kolay bir işlem hiç panik yapmaya değecek birşey değil.Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Bende estrofem kullanıyorum. Pazar günü ikinci kontrolüm var. O zaman belli olacak tarih ama tahminime göre 5-6 Temmuz gibi olur transfer. Tek mi transfer edilecek çift mi ?henüz belli değil estrofem kullanıyorum 7 Temmuz da kontrolüm var herhalde bayramdan önce olur :) sizin ne zaman transfer belli mi? inşallah son olsun herkesi için
ancak bu şekilde anlatabildim kızlarTamam kasıkmış o zaman
Hiç korkmayın çok kolay bir işlem zaten ağır bir narkoz değil uyanamamaktan korkmayın çok kısa sürüyor hiç stres yapmayın Allah yardımcınız olsun inşYarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım geneHayırlısı olsun canım.
Haklısın canım, biraz ilginç olmuş.Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
çift transfer edilecek hangi şehirde tedavi?Bende estrofem kullanıyorum. Pazar günü ikinci kontrolüm var. O zaman belli olacak tarih ama tahminime göre 5-6 Temmuz gibi olur transfer. Tek mi transfer edilecek çift mi ?
O zaman kesin kasiklarim ağrıyor aradaT bölgesinde ki T nin en üç kısmı