Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyen🙄🙄🙄😑😐daha çok var yeni bitti adetim 😏🙄neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😍😍
Bende adeti bekledim ve Dr randevum bugündü vitamin ve hoş önerdi

Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.

Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Kuzum bu işin en kolay kısmı opu. Hiç endişe etme. Benim de sadece eşim vardı. Zaten bir gidiyorsun 15 dk bilemedin yarım saat sonra hop uyanıyorsun 😍

Canım İnan hiç korkacak birşey yok. Çok kolay bir işlem zaten ayılırken hemşire olur büyük ihtimalle yanınızda sonra odaya alırlar. Ama inanın çok kolay bir işlem hiç panik yapmaya değecek birşey değil.

henüz belli değil estrofem kullanıyorum 7 Temmuz da kontrolüm var herhalde bayramdan önce olur :) sizin ne zaman transfer belli mi? inşallah son olsun herkesi için :dua:
Bende estrofem kullanıyorum. Pazar günü ikinci kontrolüm var. O zaman belli olacak tarih ama tahminime göre 5-6 Temmuz gibi olur transfer. Tek mi transfer edilecek çift mi ?

Hiç korkmayın çok kolay bir işlem zaten ağır bir narkoz değil uyanamamaktan korkmayın çok kısa sürüyor hiç stres yapmayın Allah yardımcınız olsun inş 🤗

X