- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
Yok canım benim bu üçüncü olacak ilki dış gebelik oldu. İkinicisi negatif bakalım umarım bu da pozitif ve son olurinşallah canım benim senin ilk mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim bu üçüncü olacak ilki dış gebelik oldu. İkinicisi negatif bakalım umarım bu da pozitif ve son olurinşallah canım benim senin ilk mi
Hayırlı olsun haftaya güzel haberlerini alırız inşallahTransfer oldum şükür kızlar
Iyiyim canm igneleniyorumYok canım bende bir durum. Regl olmayı bekliyorum. Dinleniyorum zaman geçsin diye sen nasılsın
21 haziranda başladım bebegim bugun 4. Ignemi yapcam hadi hayırla gelsin inşallah yarin tam gelmez ise ara cumartesi gelirse söylediği gun baslarsin ignelere
Adetin ilk günü mü başlamış oldun yaniIyiyim canm igneleniyorum
21 haziranda başladım bebegim bugun 4. Ignemi yapcam hadi hayırla gelsin inşallah yarin tam gelmez ise ara cumartesi gelirse söylediği gun baslarsin ignelere
Çok sevindim canım doktor ne dediOrta kalite canım. Çok şükür iyiyim gayet. Tamam canım
Çok bişey demedi canım,Çok sevindim canım doktor ne dedi
C Capanin Gururu Teyom canım hadi gözün aydın inşallah sağlıkla tutunur sağlıkla büyür
Sağolun kızlar inşallahHayırlı olsun haftaya güzel haberlerini alırız inşallah
Evet canımHaftaya bugün belli olur
Anladım canım sonu inşallah güzel olur umut etmese transfer etmezdiÇok bişey demedi canım,
Dedi çok iyi dediğim negatif olan sonuçlar da gördüm, bu zor tutar deyip pozitif çıkanlarda. Seninki ortada çok iyi değil ama kötü de değil. Tam blastokist değil yarın daha iyi olurdu ama embriyo tek olduğu için beklemek riskli olur dediAnladım canım sonu inşallah güzel olur umut etmese transfer etmezdi
Allah razı olsun olsun canım benim. Hepimiz sırasıyla güzel haberler alalım inşallahRabbim hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin inşaAllah haftaya C Capanin Gururu Teyom
Amin inşaAllah Ol diyince olduran Râbbimiz var hamdolsun ol desin olsun inşaAllahAllah razı olsun olsun canım benim. Hepimiz sırasıyla güzel haberler alalım inşallah
Anne karnında çok daha olur yarın oDedi çok iyi dediğim negatif olan sonuçlar da gördüm, bu zor tutar deyip pozitif çıkanlarda. Seninki ortada çok iyi değil ama kötü de değil. Tam blastokist değil yarın daha iyi olurdu ama embriyo tek olduğu için beklemek riskli olur dedi
Canım benım opum olmadı ama yarın 3. Ve aon kontrolum tabı bu yumurta gelısımlerıne gore değişio olabilir gönlünüzün isteği hakkjnızda hayırlıdır inşaallah da gercekleştirmek nasip olurKızlar yumurta toplama işlemine kadar kaç defa kontrol e gittiniz. Bana dr duruma göre en fazla 3 defa dedi. Bat 7 temmuz 3. Günü gel dedi araya bayram d giriyor ortalama 10 ile 15 gün iğne ilaç dönemi olacak bu ay ertelemem çok zor eşim bayram dan sonra işe başlarsa hemen izin alamaz off
İnşallah canım benim hepimiz müjdeler verelim inşallah sen hiç rapor aldın mı rapor olayını bi türlü anlamadım benYaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyendaha çok var yeni bitti adetim neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah