Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bende bir durum. Regl olmayı bekliyorum. Dinleniyorum zaman geçsin diye🧡 sen nasılsın🥰
Iyiyim canm igneleniyorum 🤪
X xnobodyx gülüm sen iğnelere ne zaman başladın 😍
Benim adet geldi gibi oldu lekelenme başladı yarın tamamen gelirse hastaneyi arıcam bakalım 🥰
21 haziranda başladım bebegim bugun 4. Ignemi yapcam 😄 hadi hayırla gelsin inşallah 😘 yarin tam gelmez ise ara cumartesi gelirse söylediği gun baslarsin ignelere

Anladım canım sonu inşallah güzel olur umut etmese transfer etmezdi
Dedi çok iyi dediğim negatif olan sonuçlar da gördüm, bu zor tutar deyip pozitif çıkanlarda. Seninki ortada çok iyi değil ama kötü de değil. Tam blastokist değil yarın daha iyi olurdu ama embriyo tek olduğu için beklemek riskli olur dedi

X xnobodyx gülüm sen iğnelere ne zaman başladın 😍
Benim adet geldi gibi oldu lekelenme başladı yarın tamamen gelirse hastaneyi arıcam bakalım 🥰
Yaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyen🙄🙄🙄😑😐daha çok var yeni bitti adetim 😏🙄neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😍😍

Kızlar yumurta toplama işlemine kadar kaç defa kontrol e gittiniz. Bana dr duruma göre en fazla 3 defa dedi. Bat 7 temmuz 3. Günü gel dedi araya bayram d giriyor ortalama 10 ile 15 gün iğne ilaç dönemi olacak bu ay ertelemem çok zor eşim bayram dan sonra işe başlarsa hemen izin alamaz off😏

Kızlar yumurta toplama işlemine kadar kaç defa kontrol e gittiniz. Bana dr duruma göre en fazla 3 defa dedi. Bat 7 temmuz 3. Günü gel dedi araya bayram d giriyor ortalama 10 ile 15 gün iğne ilaç dönemi olacak bu ay ertelemem çok zor eşim bayram dan sonra işe başlarsa hemen izin alamaz off😏
Canım benım opum olmadı ama yarın 3. Ve aon kontrolum tabı bu yumurta gelısımlerıne gore değişio olabilir gönlünüzün isteği hakkjnızda hayırlıdır inşaallah da gercekleştirmek nasip olur🤲🏼☺️

Yaaa hadi hayırlı olsun bi ben mi kaldım adeti bekleyen🙄🙄🙄😑😐daha çok var yeni bitti adetim 😏🙄neyse ben başlayana kadar sen pozitifi görmüş olursun inşallah 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😍😍
İnşallah canım benim hepimiz müjdeler verelim inşallah 😍 sen hiç rapor aldın mı rapor olayını bi türlü anlamadım ben😬😬
Başlayacağın zaman gel ücreti yatır dediler de aynı gün içinde çıkacak mı yani bu rapor🤔

X