Maxiper, biesteron dhea, estrofem, daha opuya çok önce regl olmam lazımHangi vitaminler cnm kaç gün kaldı opuya ins.mutlu haberi verirsin
Kızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Şükürler olsunKızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
İsim değişikliği varsa hatırlayamadım canım çok şükür dünyaya geldiler eski nick neydi canımM Muallimezzz sen beni hatırladın mı canım ? İsmim değişti heralde hatırlamassın . Bebekler dünyaya gelmiş çok sevindimHayırlı sağlıklı uzun önürleri olsun
Kesinlikle hareket edin rahimde kan akışı sağlanmalı hareket edenlerin yatanlara göre tutma olasılığı çok daha yüksek canımKızlar kocam beni kaldırmıyo yataktanher işi kendi yapıyo bişey olmaz diyorum cumaya kadar kalkma diyo napsam bilemedim
Maşallah cnm darısı transfere ve kucağına sağlıkla ins.Kızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Galiba ozaman ballkaymak olması lazım ya bende tam hatırlamıyorum ama biz seninle çok konuştuk . Hatta senin dondurulmuş tutmadı sonra taze oldun ben almanyadayım bahçecide tedavi görüyordumİsim değişikliği varsa hatırlayamadım canım çok şükür dünyaya geldiler eski nick neydi canım
Aaa hatırladım canım mart ayı topiği değil mi şimdi ne durumdasın canım senin çok yumurtan çıkmıştı ama 1 tane 6.gün kalmıştı değil mi doğru mu hatırlıyorumGaliba ozaman ballkaymak olması lazım ya bende tam hatırlamıyorum ama biz seninle çok konuştuk . Hatta senin dondurulmuş tutmadı sonra taze oldun ben almanyadayım bahçecide tedavi görüyordumÜzerine 2 kez transfer oldum diyordun şakasına bende bazı sebeplerden ertelenmeler olmuştu . Hatta rahim kalınlığı 17 mm kalınlığında transferin oldu . Ve benim 8/9 gibiydi çok az dedin .
gittiğimde yaşamaadı transfer iptal deme durumları var mı canımAy bin şükür yarın bakmazlar perşembe günü transfer e gidersin yarın transfer saati için ararlar embiryoya bakılmıyor
inşallah kuzummmmÇok şükür canım benim inşallah sağlıkla ilerleyecek sana tutunacak canım benimDiğerleri için ne dediler
Evet evet o talihsiz benim . Yada kliniğin kurbanımı desem bilemedim . Evet mart ayı topiği kuzucum . Şöyle oldu durumlar , ben almanyada başlıyacağım adet bekliyorum. Ama adetten önce son adetin 21 ci günde bi ön kontrol olacak ayın 30 da yani . 30 dan 5 gün sonrada beklemilen adet tarihi ile başkıyacağız inşallah. Almanyada doktorum daha az dozda ilaç kullanacak okadar yumurtaya gerek yok yorar seni yıpratır dedi . 120 gonal f ile başlıycam. Sonrası allah kerim taze transfer istiyor oranı daha yüksek almanyada dedi . Birde 5.ci gün embriyosu diye hiç birini telef etmiyorlar ( almanyada embriyo haklarına aykırı ) durumuna göre 2/3 gün 4 gün transfer edicekler . Geri kalanlar ise döllendikten hemen sonra dondurulacak . Ve sadece transfer için çıkarılıp 3/4 cü gün beklenip transfer olmak için bekletilecek . ( embriyo canlılık gösterdiği için atmak veya bilerek ölümünü bekletmek 5. 6. Gün istemiyolar yasak para ve hapis cezası varmış . ) yani diğer klinikte 6cı güne 3 tane canlı embriyo kalmıştı ama 1 tanesi kaliteli diye dondurdu diğerlerini attılsrdı . Burada yasak . Baktılar yavaşlıyor büyüme bemen transfere alıyorlar mış . Şimdilik böyle senin kızların oldu dimi canım ? Nasıllar ?Aaa hatırladım canım mart ayı topiği değil mi şimdi ne durumdasın canım senin çok yumurtan çıkmıştı ama 1 tane 6.gün kalmıştı değil mi doğru mu hatırlıyorum
O işe gitti kalktım çorba fln yaptım kendime biraz köpeklerimle oynadım arada geziyorumKesinlikle hareket edin rahimde kan akışı sağlanmalı hareket edenlerin yatanlara göre tutma olasılığı çok daha yüksek canım
Zaten hastanenin verdiği kâğıtta sadece 2 gün yormayin kendinizi sadece özel durumda kalkın diyor 2 gün sonrası serbest miş dün 15.30 da transfer oldum daha benKesinlikle hareket edin rahimde kan akışı sağlanmalı hareket edenlerin yatanlara göre tutma olasılığı çok daha yüksek canım
İki gün yatış sonra yürüyüş müZaten hastanenin verdiği kâğıtta sadece 2 gün yormayin kendinizi sadece özel durumda kalkın diyor 2 gün sonrası serbest miş dün 15.30 da transfer oldum daha ben
Canım ben pek yapmam yürüyüşİki gün yatış sonra yürüyüş mü
Merhaba ben de e2 değerim yüksek çıktığı için 4383 çıkmıştı ovitrelle yerine gonapeptyl vurulmuştum ohss riskine karşı doktorum böyle bir karar vermiştiKızlar merhabalar benım e2 6. Gnde 1200 lerde dr bıraz yuksek dedi gonapeptyl hazır olsun dedı bu gonapeptyl ovıtrelden ayıran durum östrojen mı dusurecek acaba brde bu e2 kac olunca rahim dinlendirmeye geçiliyor
Canım ben o kadar korkuyordum ki hareket tuvalete bile sanki ameliyat olmuş gibi yavaş yavaş gidiyordum. Doktorum dedi ki yapma bunu hareket et durma evde hiç durmadım çarşı pazar gezdim ev gezmelerine gittim o derece hem kafam dağıldı o belirti vs düşünmedim hem kan akışı sağlandı. Ne mi yapmadım ağır kaldırmadım,ani hareket yapmadım, yükseğe uzanmadımZaten hastanenin verdiği kâğıtta sadece 2 gün yormayin kendinizi sadece özel durumda kalkın diyor 2 gün sonrası serbest miş dün 15.30 da transfer oldum daha ben
En iyisini yapıyorsun canımO işe gitti kalktım çorba fln yaptım kendime biraz köpeklerimle oynadım arada geziyorum
Canım ben senin tedavini başından beri doğru bulamamıştım hatırlarsan ince rahme transfer yapmışlardı. Benim bir kızım bir oğlum oldu teyzesi 4 aylık olacaklar rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin bu yollardan geçmiş biri olarak canı gönülden dua ediyorum. Yaşayan bilir derler ya o embiryolar hakkında bilgi vermek için aradıklarında tirtir titremen transfer sonrası test günü yüreğinin ağzına gelmesi her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak diyorum ki Allah nasip etmeyeceği sçleyin hayalini kurdurmazmış nasip olur inşallah sizleredeEvet evet o talihsiz benim . Yada kliniğin kurbanımı desem bilemedim . Evet mart ayı topiği kuzucum . Şöyle oldu durumlar , ben almanyada başlıyacağım adet bekliyorum. Ama adetten önce son adetin 21 ci günde bi ön kontrol olacak ayın 30 da yani . 30 dan 5 gün sonrada beklemilen adet tarihi ile başkıyacağız inşallah. Almanyada doktorum daha az dozda ilaç kullanacak okadar yumurtaya gerek yok yorar seni yıpratır dedi . 120 gonal f ile başlıycam. Sonrası allah kerim taze transfer istiyor oranı daha yüksek almanyada dedi . Birde 5.ci gün embriyosu diye hiç birini telef etmiyorlar ( almanyada embriyo haklarına aykırı ) durumuna göre 2/3 gün 4 gün transfer edicekler . Geri kalanlar ise döllendikten hemen sonra dondurulacak . Ve sadece transfer için çıkarılıp 3/4 cü gün beklenip transfer olmak için bekletilecek . ( embriyo canlılık gösterdiği için atmak veya bilerek ölümünü bekletmek 5. 6. Gün istemiyolar yasak para ve hapis cezası varmış . ) yani diğer klinikte 6cı güne 3 tane canlı embriyo kalmıştı ama 1 tanesi kaliteli diye dondurdu diğerlerini attılsrdı . Burada yasak . Baktılar yavaşlıyor büyüme bemen transfere alıyorlar mış . Şimdilik böyle senin kızların oldu dimi canım ? Nasıllar ?
Maalesef var öyle bir ihtimal canım inşallah yaşayacakgittiğimde yaşamaadı transfer iptal deme durumları var mı canım