- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Benimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattıİlk denememde akşama doğru arayıp yarın sabah transfer var dediler,öyle gittik. Herkesin ki değişikbazı embriyologlar gıcık oluyor,hemen birkaç şey söyleyip telefonu kapatma derdindeler. İlki bana sormak istediğiniz bir şey var mı diyordu?
Arasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayimBenimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattışoka girdim ne dicem i bilemedim hem heycan hem korku.
YatttKızlar kocam beni kaldırmıyo yataktanher işi kendi yapıyo bişey olmaz diyorum cumaya kadar kalkma diyo napsam bilemedim
Yatttbenim transfer daha ağustosta ama şimdiden hep yatıyorum.. Transfer olsam daha da yatarım hemde 3 ay
Ilçede olduğun için Aynı gün çağırmazlar heralde benim 10 dklık yer o yüzden öyle yaptılar galiba istersen içine sinmiyorsa ara sen bilirsin garanti olurArasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayim
Ben arayayım en iyisi. 2,5 saat mesafe var aramda Diyarbakır ileIlçede olduğun için Aynı gün çağırmazlar heralde benim 10 dklık yer o yüzden öyle yaptılar galiba istersen içine sinmiyorsa ara sen bilirsin garanti olur
Canım son durum nediryok canım. seni aradılar mı
henüz aramadılar canımCa
Canım son durum nedir
Görüştüm. Sabah 09.30 da embriyoların durumu belli olurmuş. O yüzden şimdiden gün veremiyorlamisIlçede olduğun için Aynı gün çağırmazlar heralde benim 10 dklık yer o yüzden öyle yaptılar galiba istersen içine sinmiyorsa ara sen bilirsin garanti olur
İlki tutmayınca ikincisine hiç sitres yapmıcam demiştim sitres yok ama yine olmayacak korkusu içindeyimikinci denemeye başlamak daha zormuş sanki bunu anladım..
İnşallah Rabbim üstesinden gelme kolaylıgı verir güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Anladım canım o zaman mecbur bekliceksin dolmuşla gidersin eşinde işten direk oraya gelir artık beni 2 buçuk saat yatırdılar 2 saat en az bekletiyorlar zaten işlem sonrasıGörüştüm. Sabah 09.30 da embriyoların durumu belli olurmuş. O yüzden şimdiden gün veremiyorlamis
Ayyy hadi inşallahbenim işim biraz ağır tekstildeyim bakalım belki bırakır 9 ay yatarım nasip olurda tutarsa
Ay bin şükür yarın bakmazlar perşembe günü transfer e gidersin yarın transfer saati için ararlar embiryoya bakılmıyorKızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Çok şükür canım benim inşallah sağlıkla ilerleyecek sana tutunacak canım benimKızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Aminnn inşallah canım seneye hepimizin kucağıAyyy hadi inşallahkonuş onunlaaa sımsıkı tutunun sana.. Bizde buradan dua edeceğiz.. Kalacak seninle inşallah ben embriyolarımla konuşuyorum uzaktan ben rahim dinlendirme aşamasındayım. Rabbim bu yaz hepimizi güldürsün
Gözün aydın stres yapma inşallah herşey iyi olur yarınmı senin transferKızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Yat yat sakın kalkmaKızlar kocam beni kaldırmıyo yataktanher işi kendi yapıyo bişey olmaz diyorum cumaya kadar kalkma diyo napsam bilemedim