Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattı şoka girdim ne dicem i bilemedim hem heycan hem korku.

Benimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattı şoka girdim ne dicem i bilemedim hem heycan hem korku.
Arasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayim

Arasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayim
Ilçede olduğun için Aynı gün çağırmazlar heralde benim 10 dklık yer o yüzden öyle yaptılar galiba istersen içine sinmiyorsa ara sen bilirsin garanti olur

Görüştüm. Sabah 09.30 da embriyoların durumu belli olurmuş. O yüzden şimdiden gün veremiyorlamis
Anladım canım o zaman mecbur bekliceksin dolmuşla gidersin eşinde işten direk oraya gelir artık beni 2 buçuk saat yatırdılar 2 saat en az bekletiyorlar zaten işlem sonrası

benim işim biraz ağır tekstildeyim bakalım belki bırakır 9 ay yatarım nasip olurda tutarsa
Ayyy hadi inşallah konuş onunlaaa sımsıkı tutunun sana.. Bizde buradan dua edeceğiz.. Kalacak seninle inşallah ben embriyolarımla konuşuyorum uzaktan ben rahim dinlendirme aşamasındayım. Rabbim bu yaz hepimizi güldürsün

Aminnn inşallah canım seneye hepimizin kucağı dolu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…