- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Bende pko olduğu için yaklaşık 2 yıldır inofolic ve glifor kullanıyordum doktorlar yumurtalara etkisi oluyor diyorlar ama endokrin doktorum gliforun bi etkisinin olmayacağını söylemişti yinede eaki kadın doğumcumda tüp bebek doktorumda devam ettirdi. Tüp bebeğe başladıktan sonra dokrorum bunlara ek prenatal life verdi bununda içinde hem folik asit var hemde vitaminler kendim de d vitamini kullanıyorum doktoruma sorduğumda kullanabilirsin demişti.Peki yumurta kalitesi icin dolar herhangi bir vitamin öneriyor mu siz mutlivitamin fln kullandinizmi
Hayırlı olsun cnm ins kavuşacağız beybilerimize yazmak istemistim
Canımm rabbim hakkınızdaki hayra teslım olmanızı nasıp etsın ınsaallah gonlune genişlk versinler ınsaallahKızlar benim opu bu ay iptal oldu. Yumurtalardan biri diğerlerine açık ara fark atmış. Diğerlerinin büyümesine pek izin vermeyecek gibi. Büyüseler bile kalite düşermiş. Önümüzzdeki aya kaldıher şeyde bi hayır var diyoruz ama ağlayacak gibiyim, sinirim bozuldu. Umarım sizler güzel güzel haberler alırsınız. Dikkat edin kendinize
İnşaallah nasibin o tek embriyodadır canımKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Guzel haberler verirsin inşaallah nasıbın bu embrıyo olsun ınsaalah canım4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallah
Canım ne yazıkki bende oldu hem şişkinlik hem +1 kilo ama normalde yuruyus yapardım tedavı basladıgından beri bıraktım cunku her fırsatta uyuyorum sanırım ıgnelerdenKızlar tüp bebekte kullandığınız iğne ve ilaçlar kilo şişkinlik fln yapiyormu
Peki yumurta kalitesi icin dolar herhangi bir vitamin öneriyor mu siz mutlivitamin fln kullandinizmi
İnşallah sağlıkla tutunsun sanaBugün saat üçte benimde transferim gerçekleşti çok değişik bi duyguymuş
Bende propolis seti sipariş verdim onları kullancam folik asit ve omega 3 devam ediyorm. Burada kızların kullandığı çok güzel takviyeler var. Ama doktora sormadan kendi başıma cesaret edemedimKoenzim q10 ve bakim yağı sipariş ettim d vitamini b12 ve elimde kalan folik asit var Dr sadece fitil ve d vitamini.verdi araştırdım forumda hep omega 3 ve koenzimle yumurta kalitesi artmış bende aldım bakalım opuya kadar kullancam
Aminn inşallahGuzel haberler verirsin inşaallah nasıbın bu embrıyo olsun ınsaalah canım
Amin inşallah canım rabbim hepimizin çektiği bu acıların karşılığını bebiş olarak versin inşallah kucağımız boş kalmasınCanım inşallah sağlıkla ilerler sana tutunur Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın
İnşallah sağlıkla tutunsun sana sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Hadi bakalım güzel sonuçlara vesile olsun inşallah
Hemde ne biçim içim içime sığmıyorİnşallah sağlıkla tutunsun sanaheyecanlı bekleyiş başladı desene
Aminnn inşallah canım hepimize mutlu haberler gelsin inşallahRabbim hayırla tutunduğu haberini almayı nasip etsin
4 yumurta alınmıştı 1ri embriyo oldu sadeceHayirli olsun opun. Kaç yumurta toplandı canım
Canım kaliteli olunca 3 5 farketmiyo diyorlar inşallah o birtanedençok güzel haber alırsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun transfer günün belli oldumuKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Yaptı gibi valla biraz evden çalışıp hareket etmememin de etkisi var tabi. Ama bu düşüneceğimiz son şey olsun bebişler sağlıkla gelsin de verilir kilolarKızlar tüp bebekte kullandığınız iğne ve ilaçlar kilo şişkinlik fln yapiyormu
Taze transfer mi olcak?Kızlar günaydın herkese bu ay transver bekliyorum ama doktorum rahim dışında su birikmesi gördü bu durumu yaşayan varmı içinizde sorun teşkil etmez dedi ama kafama taktım.