Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki yumurta kalitesi icin dolar herhangi bir vitamin öneriyor mu siz mutlivitamin fln kullandinizmi
Bende pko olduğu için yaklaşık 2 yıldır inofolic ve glifor kullanıyordum doktorlar yumurtalara etkisi oluyor diyorlar ama endokrin doktorum gliforun bi etkisinin olmayacağını söylemişti yinede eaki kadın doğumcumda tüp bebek doktorumda devam ettirdi. Tüp bebeğe başladıktan sonra dokrorum bunlara ek prenatal life verdi bununda içinde hem folik asit var hemde vitaminler kendim de d vitamini kullanıyorum doktoruma sorduğumda kullanabilirsin demişti.

Canımm rabbim hakkınızdaki hayra teslım olmanızı nasıp etsın ınsaallah gonlune genişlk versinler ınsaallah

Bende propolis seti sipariş verdim onları kullancam folik asit ve omega 3 devam ediyorm. Burada kızların kullandığı çok güzel takviyeler var. Ama doktora sormadan kendi başıma cesaret edemedim

Amin inşallah canım rabbim hepimizin çektiği bu acıların karşılığını bebiş olarak versin inşallah kucağımız boş kalmasın

Kızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Canım kaliteli olunca 3 5 farketmiyo diyorlar inşallah o birtanedençok güzel haber alırsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun transfer günün belli oldumu

Kızlar günaydın herkese bu ay transver bekliyorum ama doktorum rahim dışında su birikmesi gördü bu durumu yaşayan varmı içinizde sorun teşkil etmez dedi ama kafama taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…