Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Taze transferde yumurtaların toplanmasıyla oluyo su birikmesi de. Sizde neden olmuş acaba. Demekki çok önemli bi düzeyde değil canım sıkma canını. Riskli bi durum olsa doktorun ona göre bi tedavi izlerdi

Kızlar günaydın herkese bu ay transver bekliyorum ama doktorum rahim dışında su birikmesi gördü bu durumu yaşayan varmı içinizde sorun teşkil etmez dedi ama kafama taktım.
Pkos mu vardı kaç yumurta toplandı.
Sanırım fazla yumurta toplanınca oluyormuş benim doktorum da dedi riske atmayız opudan sonraki ay yaparız diye. Böylesi daha hayırlıdır inşallah senin için

Pkos mu vardı kaç yumurta toplandı.
Sanırım fazla yumurta toplanınca oluyormuş benim doktorum da dedi riske atmayız opudan sonraki ay yaparız diye. Böylesi daha hayırlıdır inşallah senin için
Bu ay yumurta toplamamda olmadı başka doktorlara gidip sorsam yanlış bişi olurmu kızlar ikinci tedavime başlıyorum hata olmasından korkuyorum

Kızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Canım kaliteli olunca 3 5 farketmiyo diyorlar inşallah o birtanedençok güzel haber alırsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun transfer günün belli
Çok dua ediyorum yaşasın diye canım. Doktor maalesef 3.gün transferi yapmıyor. Yoksa bana kalsa ben isterdim
İnşallah mutlu haberler alırsın canım benim inşallah yaşar 5. Gün içinde olur rabbim yardımcımız olsun

Kızlar tüp bebekte kullandığınız iğne ve ilaçlar kilo şişkinlik fln yapiyormu
Bendede çok kötü şişlik yaptı özellikle yumurta toplamadan sonra dahada çok şişti midem karnım ama internette okumuştum mide şişmesi hormon ilaçlarının işe yaradığını gösteriyormuş gaz birikmesi oluyor hemşireye sordum normal dedi transfer sonrası hiç biri kalmadı

yok canım. seni aradılar mı
Yok canım beni de aramadilar. Zaten embriyolog 2 gün sonra ararız tekrar dedi. Heralde yarın arayıp direk transfere gelin diye cagiracaklar,çünkü hangi şehirden geleceğimi sordu. Ben de anlamadım. Şimdi pazar günü toplandı ya,yarın 3. Gün embriyosu oluyor defil mi

Yok canım beni de aramadilar. Zaten embriyolog 2 gün sonra ararız tekrar dedi. Heralde yarın arayıp direk transfere gelin diye cagiracaklar,çünkü hangi şehirden geleceğimi sordu. Ben de anlamadım. Şimdi pazar günü toplandı ya,yarın 3. Gün embriyosu oluyor defil mi
Benimde 3. Gün embriyosu dün sabah arayıp öğlene transfer yapcaz dediler aynı şehirde olunca hastane ile bu yüzden son anda haber veriyolar hazırlıksız yakalıyolar😂

Benimde 3. Gün embriyosu dün sabah arayıp öğlene transfer yapcaz dediler aynı şehirde olunca hastane ile bu yüzden son anda haber veriyolar hazırlıksız yakalıyolar😂
İlk denememde akşama doğru arayıp yarın sabah transfer var dediler,öyle gittik. Herkesin ki değişik 😂 bazı embriyologlar gıcık oluyor,hemen birkaç şey söyleyip telefonu kapatma derdindeler. İlki bana sormak istediğiniz bir şey var mı diyordu?

X