- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aminn aminn inşallah canım benimbol hamişli bebekli bir topik olsun inşallah canım Rabbim tedavinizi olumlu kılsın kalbiniz kucağınız dolsun hepinizee duacıyım.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah olur teomÇok güzel zayıflamışsın. Ben de 1 yılı geçti yürüyorum. Tedaviye de faydası olur diye
Ooo maşallah çokom 20 kilo muİnşallah olur teomben 20 kilo vermiştim 10 aldım üstüne. Şimdi yeniden veriyorum. Yürüyüş çok iyi geliyor gerçekten
EvetttOoo maşallah çokom 20 kilo mu
Bence de hep var bir istekEvetttama azıcık bozuldu işte yeniden vericem inşallah. Kilosundan memnun olan kimseyi tanımadım şimdiye kadar
Yaparsın sen hadi bakalımBence de hep var bir istektopikte bu üçüncü haftamız ya o kadar faydası oldu ki yaptıklarımın bugün 59u gördüm yanında Bi 9 daha var da olsun atcam onu da inşallah
Geçen birinci oldumYaparsın sen hadi bakalımben gruba arada giriyorum. Birinciye nasil bir hediye veriliyor
Hayırlı olsun canım, bende nasipse başlayacağım öncelik olarak vitaminlere başladık bi kaç ilaç verdi doktor, bi dahaki adette iğnelere başlıycam inşaallah bi sorun çıkmazsaMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Doktorum recetemi ve ilac kulanma takvimimi verdi temin ettik bizde. Adetin 3. Günü baslivam ilaçlara. Doktoruna sor istersenBende
Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.
Bat tarihinse normal regl o. Ama o ilacla regl olunmaz hic denk gelmedimMerhaba, ben de yarına ilk randevumu aldım, ilk denemem. İnşallah her şey gönlümüzce olur:) Benim bir sorum var. Bugün regl oldum ( normal gününden 3 gün önce) ama bu ay ilk defa doğum kontrol hapı kullandım ve sabah çok az bir kan geldi şimdi bir şey yok. Hafif bir lekelenme var sadece. Regl oldum diye doktoru aradım o da yarına randevu verdi. Şimdi düşünüyorum bu regl mi yoksa doğum kontrol hapının etkisi mi anlayamadım. Bilgisi olan var mı aranızda? Teşekkür ederim cevaplarınıza şimdiden
Bakma su an ki kilosuda guzel görsen fistik gibimÇok güzel zayıflamışsın. Ben de 1 yılı geçti yürüyorum. Tedaviye de faydası olur diye
Hayirlisi olsun inşallah. Bende adetin 3. Gunu baslicam ignelereHayırlı olsun canım, bende nasipse başlayacağım öncelik olarak vitaminlere başladık bi kaç ilaç verdi doktor, bi dahaki adette iğnelere başlıycam inşaallah bi sorun çıkmazsa
Senin kadar fit olamasak da eh işteDoktorum recetemi ve ilac kulanma takvimimi verdi temin ettik bizde. Adetin 3. Günü baslivam ilaçlara. Doktoruna sor istersen
Bat tarihinse normal regl o. Ama o ilacla regl olunmaz hic denk gelmedim
Bakma su an ki kilosuda guzel görsen fistik gibimChocolita
İnşallah hayirlisi ile olsunMerhaba
benim de son iki adetimde havuz sistemi ile 2 kere yumurta toplama oldu, gonal f bende etki etmeyince merional ile ilk tedavimde 5 yumurtadan 2 si orta kalite 3. Gün donduruldu, ikinci tedavimde 6 yumurtadan 2 tanesi döllenip biri orta biri yüksek kalite 4. Gün donduruldu, doktorum 2 yasa 3 tane transfer ederiz dedi, transfer için adetimi bekliyorum, bu pazar adetim, ayın ortasına doğru transferim yapılır inşallah
Aminn canım inşallah. Aynen iyi ki açtın valla bazen böyle konular açılıyor ya mart nisan mayıs felan bakıyorum yok benimki daha başlamadı felan diyorum . Baktım haziran temmuz diyor hemen daldımMaşallah ne çokmuşuz iyiki açmışım konuyu. Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah
Amin amin çok aminMaşallah ne çokmuşuz iyiki açmışım konuyu. Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah
Aynen bende sürekli bakıyordumAminn canım inşallah. Aynen iyi ki açtın valla bazen böyle konular açılıyor ya mart nisan mayıs felan bakıyorum yok benimki daha başlamadı felan diyorum . Baktım haziran temmuz diyor hemen daldım
İnşallah güzel haberlere vesile olurAynen bende sürekli bakıyordum
Aminn canım inşallah. Aynen iyi ki açtın valla bazen böyle konular açılıyor ya mart nisan mayıs felan bakıyorum yok benimki daha başlamadı felan diyorum . Baktım haziran temmuz diyor hemen daldım
Aynen bende sürekli bakıyordum