Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evettt ama azıcık bozuldu işte yeniden vericem inşallah. Kilosundan memnun olan kimseyi tanımadım şimdiye kadar
Bence de hep var bir istek topikte bu üçüncü haftamız ya o kadar faydası oldu ki yaptıklarımın bugün 59u gördüm yanında Bi 9 daha var da olsun atcam onu da inşallah

Hayırlı olsun canım, bende nasipse başlayacağım öncelik olarak vitaminlere başladık bi kaç ilaç verdi doktor, bi dahaki adette iğnelere başlıycam inşaallah bi sorun çıkmazsa

Bende

Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.
Doktorum recetemi ve ilac kulanma takvimimi verdi temin ettik bizde. Adetin 3. Günü baslivam ilaçlara. Doktoruna sor istersen
Bat tarihinse normal regl o. Ama o ilacla regl olunmaz hic denk gelmedim
Çok güzel zayıflamışsın. Ben de 1 yılı geçti yürüyorum. Tedaviye de faydası olur diye
Bakma su an ki kilosuda guzel görsen fistik gibim Chocolita

Hayırlı olsun canım, bende nasipse başlayacağım öncelik olarak vitaminlere başladık bi kaç ilaç verdi doktor, bi dahaki adette iğnelere başlıycam inşaallah bi sorun çıkmazsa
Hayirlisi olsun inşallah. Bende adetin 3. Gunu baslicam ignelere

Merhaba

benim de son iki adetimde havuz sistemi ile 2 kere yumurta toplama oldu, gonal f bende etki etmeyince merional ile ilk tedavimde 5 yumurtadan 2 si orta kalite 3. Gün donduruldu, ikinci tedavimde 6 yumurtadan 2 tanesi döllenip biri orta biri yüksek kalite 4. Gün donduruldu, doktorum 2 yasa 3 tane transfer ederiz dedi, transfer için adetimi bekliyorum, bu pazar adetim, ayın ortasına doğru transferim yapılır inşallah

İnşallah hayirlisi ile olsun

Maşallah ne çokmuşuz iyiki açmışım konuyu. Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah
Aminn canım inşallah. Aynen iyi ki açtın valla bazen böyle konular açılıyor ya mart nisan mayıs felan bakıyorum yok benimki daha başlamadı felan diyorum . Baktım haziran temmuz diyor hemen daldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…