Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana ek iğne kullanılmamış. Geriden gelenler için önden gidenleri çatlatmamak adına cetrotide kullanılıyor
Turkiye de olmadığım icin her ilac ayni isimde degil ordaki gibi zaten ilk tup bebek olcak ilaclari da isimlerini tanımıyorum haliyle

Bende
Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.

Merhaba, ben de yarına ilk randevumu aldım, ilk denemem. İnşallah her şey gönlümüzce olur:) Benim bir sorum var. Bugün regl oldum ( normal gününden 3 gün önce) ama bu ay ilk defa doğum kontrol hapı kullandım ve sabah çok az bir kan geldi şimdi bir şey yok. Hafif bir lekelenme var sadece. Regl oldum diye doktoru aradım o da yarına randevu verdi. Şimdi düşünüyorum bu regl mi yoksa doğum kontrol hapının etkisi mi anlayamadım. Bilgisi olan var mı aranızda? Teşekkür ederim cevaplarınıza şimdiden

Bende

Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.
yok canım gittiğinde de verilebiliyor. Ben 2 aşılama, 1 tüp bebekte başlayacağım gün temin etmiştim ilaçları

Önceden tahlil yapıyorlar mı yoksa başarısız olunca mı araştırma yapılıyor

çoğunlukla başarısız denemeden ya da düşük kayıpları olanlar için yapılıyor.

Hanimlar merhaba, öncelikle topic hayirli olsun. Benim ilk tüp bebek denemem ve dün transferimi oldum. Transferden 4gün önce prednol diye bi ilaca basladim, etken maddesi kortizon aslinda. Hemsire bağişiklik sistemini baskilamasi ve vücudun bebeği reddetmesine engel olmak için kullanmam gerektiğini söyledi. İki gün daha tam hap içip, test gününe kadar yarim hap kullan, sonra ceyrek hap olarak içeceksin dedi. Daha once yaşanmiş bi gebelik, düsük vs hikayem yok kimyasal bile yok.

Anladım canım. Hayırlı olsun tedavin. Test günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…