- 8 Ekim 2016
- 1.451
- 1.365
- 33
Yüksek dozlada denedik 2 kere 300 dü gonal f o zamanda kalite düşüyor ortası yokmu bunun yadün birşey demedim ama dozlar düşük geldi bana canım. Benim ilk tedavimde de düşük olduğu için az yumurta oldu. Ben de buradan öğrendim doz düşükmüş. Sonra doktor değiştirince o da baktı, o da aynısını söyledi. Pko olmamana rağmen 150 çok az
Canim benimOyy çiçeğim hayırlı olsuntüm sürecin sıkıntısız ilerlesin sonu hayır olsun inşallah hahırlı haberini bekliyor olucam
Ne demek her zamanTarihten 3 gün önce geldi ama artık doktordayım o söyleyecektir bir şeyler. Teşekkür ederim cevap için:)
Yap yap inan cok iyi gelcek. Bunu yaptigim aylar yumurtalarım guzel buyuyor. Kadinin insta hesabi da var cok yardimci oluyor Allah razi olsunÇok teşekkürler. Hamile değilim test negatif. Masajı yapmaya başladım
olumlama yapalım canım. Güzel düşünelim güzel olsun. 1 yumurta 1 sperm yetiyor bize. İnşallah kalitesi iyi olurYüksek dozlada denedik 2 kere 300 dü gonal f o zamanda kalite düşüyor ortası yokmu bunun ya
İnşallah canım. Henüz doktorla görüşemedim dozu artırır mı sence böyle devam mı ederolumlama yapalım canım. Güzel düşünelim güzel olsun. 1 yumurta 1 sperm yetiyor bize. İnşallah kalitesi iyi olur
tam kestiremiyorum canım inan, bazıları arttırıyor.İnşallah canım. Henüz doktorla görüşemedim dozu artırır mı sence böyle devam mı eder
Şimdi doktordan geldim. Zaten d.kontrol hapı sebebiyle normal bir regl görmezmişim. Muayenede yumurtamın birisi büyümeye başlamış bile. Bu akşam iğneye başlıyorum hayırlısıla. Heyecandan ölücem ama:)Canim benimamin inşallah hayirli haber vermek nasip olur ❤
Ne demek her zamanburasi bunun icin var yardımlaşma için
Yap yap inan cok iyi gelcek. Bunu yaptigim aylar yumurtalarım guzel buyuyor. Kadinin insta hesabi da var cok yardimci oluyor Allah razi olsun
Bi görüşebilsem doktorla içim rahatlayacak aslında kanda vermiştim onun sonucunu bekliyorum ikisini beraber göndereceğim çünkütam kestiremiyorum canım inan, bazıları arttırıyor.
bende varımmMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
bizi de haberdar et canım, inşallah güzel şeyler duyarsınBi görüşebilsem doktorla içim rahatlayacak aslında kanda vermiştim onun sonucunu bekliyorum ikisini beraber göndereceğim çünkü
YaaaŞimdi doktordan geldim. Zaten d.kontrol hapı sebebiyle normal bir regl görmezmişim. Muayenede yumurtamın birisi büyümeye başlamış bile. Bu akşam iğneye başlıyorum hayırlısıla. Heyecandan ölücem ama:)
Amin inşallahbende varımmhayırlısıysa bir aksilik olmazsa adet olmayı bekliyorum benim hazırda dondurulmuş 2 embriyom var 2. denemem olacak ilki kimyasal oldu maalesef inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
İğnenin dozunu artırdı canım 225 yaptı. Salı günü kontrol verdi beklenen gelişme olmazsa iptal edip diğer ay başlayacakmışbizi de haberdar et canım, inşallah güzel şeyler duyarsın
canım inşallah etki eder. Normalde yumurta sayıların iyiymiş zaten. Kovid geçirdiniz mi?İğnenin dozunu artırdı canım 225 yaptı. Salı günü kontrol verdi beklenen gelişme olmazsa iptal edip diğer ay başlayacakmış
Hayır geçirmedim. Adetin üçüncü günü gittiğimde de sağ tarafta 14 sol tarafta 5 tane saydı sağ taraf iyi görünüyor sol taraf çok iyi değil demişti bugün gidince böyle Bi sonuçla karşılaştım. Doktorda şaşırdı böyle olmaması lazımdı diye. Bide diğer kontrolde başka Bi doktora gitmemizi söyledi bakalım ne olacak bende bekliyorum ne olacagınıcanım inşallah etki eder. Normalde yumurta sayıların iyiymiş zaten. Kovid geçirdiniz mi?
İnşallah iptal olmaz yaİğnenin dozunu artırdı canım 225 yaptı. Salı günü kontrol verdi beklenen gelişme olmazsa iptal edip diğer ay başlayacakmış
o zaman iğneyle artar canım, hiç moralini bozma. Folikül çok iyiymiş zatenHayır geçirmedim. Adetin üçüncü günü gittiğimde de sağ tarafta 14 sol tarafta 5 tane saydı sağ taraf iyi görünüyor sol taraf çok iyi değil demişti bugün gidince böyle Bi sonuçla karşılaştım. Doktorda şaşırdı böyle olmaması lazımdı diye. Bide diğer kontrolde başka Bi doktora gitmemizi söyledi bakalım ne olacak bende bekliyorum ne olacagını
Amin inşallahBende 26 martta başladım tüp bebek tedavisine . 9 nisanda yumurtalarım toplandı 2 adet arası dinlenmeden sonra 31 haziranda transfer için kaldığım yerden başladık 17-18 Haziran arası transfer olacak Allah’ın izniyle ilk ve son olur . Hepimize bu zorlu yolda Allah yardım etsin
İnşallah canım çok saol dinlediğin içino zaman iğneyle artar canım, hiç moralini bozma. Folikül çok iyiymiş zaten
Bugün 375 yarın 300 ertesi gün yine 300 olucakmış. Bugünün sebebi bir yumurtam hemen büyümeye başlamış onu kontrol altına almak istiyormuş:) sağolYaaahadi hayirlisi ile inşallah bizi haberdar et gunluk dozajin kac ignelerin
Amin inşallah
Benim de ilk o yğzden çok bilmiyorum ama. Anestezi için seni rahatlatabilirim sanırım. Ben laparoskopi için oldum. Benim de ilkti ve çok korktum. Ama sadece 10 saniyelik bir süreci ve uyandığımı hatırlıyorum hiç bir şey hissetmedim hiç bir sorun yaşamadım. Korkucak bir şey yokmuş. Rahat olabilirsin. Ve inşallah güzel haberlerle dönersin11 Haziran. İnsallah güzel sonuçlar getiririm
Çok benzer durumlarimiz. Her sey temiz, tek sorun ileri hareketli sprem sayisinin az olmasiydi bizim de. İki aşilamam da başarisiz oldu. Herkes gibi ben de korkacak bir şey yok diyeceğim cünkü başa gelen çekilir. Bu yola girdikten sonra, kararini verdikten sonra gerisi cok mühim olmuyor. Kimine kolay gelen kimine zor gelebiliyor. Anestezi aldiğima duaci oldum ben şahsen, ne güzel gözümü kapadim, açtim her sey bitmiş. Anestezi isin en kolay kismi. Süreç genel anlamda sabir istiyor, dayanmak lazim.
Tedaviniz şimdiden hayirli olsun. Tavsiyem yumurta kalitesi arttirici vitaminlere önceden baslamaniz. Ne kadar erken o kadar kalite.