Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüksek dozlada denedik 2 kere 300 dü gonal f o zamanda kalite düşüyor ortası yokmu bunun ya

Oyy çiçeğim hayırlı olsun tüm sürecin sıkıntısız ilerlesin sonu hayır olsun inşallah hahırlı haberini bekliyor olucam
Canim benim amin inşallah hayirli haber vermek nasip olur ❤
Tarihten 3 gün önce geldi ama artık doktordayım o söyleyecektir bir şeyler. Teşekkür ederim cevap için:)
Ne demek her zaman burasi bunun icin var yardımlaşma için
Çok teşekkürler. Hamile değilim test negatif. Masajı yapmaya başladım
Yap yap inan cok iyi gelcek. Bunu yaptigim aylar yumurtalarım guzel buyuyor. Kadinin insta hesabi da var cok yardimci oluyor Allah razi olsun

Şimdi doktordan geldim. Zaten d.kontrol hapı sebebiyle normal bir regl görmezmişim. Muayenede yumurtamın birisi büyümeye başlamış bile. Bu akşam iğneye başlıyorum hayırlısıla. Heyecandan ölücem ama:)

bende varımm hayırlısıysa bir aksilik olmazsa adet olmayı bekliyorum benim hazırda dondurulmuş 2 embriyom var 2. denemem olacak ilki kimyasal oldu maalesef inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Yaaa hadi hayirlisi ile inşallah bizi haberdar et gunluk dozajin kac ignelerin
bende varımm hayırlısıysa bir aksilik olmazsa adet olmayı bekliyorum benim hazırda dondurulmuş 2 embriyom var 2. denemem olacak ilki kimyasal oldu maalesef inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Amin inşallah

canım inşallah etki eder. Normalde yumurta sayıların iyiymiş zaten. Kovid geçirdiniz mi?
Hayır geçirmedim. Adetin üçüncü günü gittiğimde de sağ tarafta 14 sol tarafta 5 tane saydı sağ taraf iyi görünüyor sol taraf çok iyi değil demişti bugün gidince böyle Bi sonuçla karşılaştım. Doktorda şaşırdı böyle olmaması lazımdı diye. Bide diğer kontrolde başka Bi doktora gitmemizi söyledi bakalım ne olacak bende bekliyorum ne olacagını

o zaman iğneyle artar canım, hiç moralini bozma. Folikül çok iyiymiş zaten

Amin inşallah

Yaaa hadi hayirlisi ile inşallah bizi haberdar et gunluk dozajin kac ignelerin

Amin inşallah
Bugün 375 yarın 300 ertesi gün yine 300 olucakmış. Bugünün sebebi bir yumurtam hemen büyümeye başlamış onu kontrol altına almak istiyormuş:) sağol ederim. Hepimiz güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Benim de ilk o yğzden çok bilmiyorum ama. Anestezi için seni rahatlatabilirim sanırım. Ben laparoskopi için oldum. Benim de ilkti ve çok korktum. Ama sadece 10 saniyelik bir süreci ve uyandığımı hatırlıyorum hiç bir şey hissetmedim hiç bir sorun yaşamadım. Korkucak bir şey yokmuş. Rahat olabilirsin. Ve inşallah güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…