Oo sızın orası antalyadan bıle pahalı.. Ozel hastane mi? Bızımkı yarı Ozel, universite hastanesıOoo seninki çok iyiymiş canım, Bizim en son 4600 du ama zam gelmiştir.Acaba bulunduğum yerde başka bir doktora mu yaptırsam dedim ama Kendi doktorumun yapması daha iyi olur mecbur vereceğiz artık
Ankara baskentteyim ben deAnkara Memorial canım sen nerede tedavi oluyorsun seninki daha da pahalıymış
çoğunlukla başarısız denemeden ya da düşük kayıpları olanlar için yapılıyor.Önceden tahlil yapıyorlar mı yoksa başarısız olunca mı araştırma yapılıyor
Hımm anladım canım. Bende daha hiç oluşmadı gebelik bakalım neler olacakçoğunlukla başarısız denemeden ya da düşük kayıpları olanlar için yapılıyor.
bende de öyle maalesef. Kimyasal dahi olmadıHımm anladım canım. Bende daha hiç oluşmadı gebelik bakalım neler olacak
Selam kızlar ben histerskopi oldum bugünde adet oldum yarın eandevim var tup bebeğe başlıyorum sonundaBi aksilik cıkmazsa haziran adetindee ben de başlıyorum
İnşallah bu defa sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızıbende de öyle maalesef. Kimyasal dahi olmadı
Bu kadar arada fark nasıl oluyor aynı işlemi yapıyolar acıbadem bende sadece bakmak için 8 bin dedi başka yerde yaptırmayı isticemAnkara Memorial canım sen nerede tedavi oluyorsun seninki daha da pahalıymış
Siz neden histerekopi oldunuz canmSelam kızlar ben histerskopi oldum bugünde adet oldum yarın eandevim var tup bebeğe başlıyorum sonunda
Amin inşallah canm hayirlisi ileCanım hayırlara müjdeli haberlere vesile olsun inşallah. Bende Bi köşede yerimi alayım. Şuan rapor çıkarmak için uğraşıyorum 14 haziran da ön görüşme yapacağım. İlk tüp bebek tedavim olacak. Rabbim burada hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Dimi burada yardimci oluyoruz birbirimize cok iyi oluyor neler neler öğrendik ve öğreneceğizben forum sayesinde çok şey öğrendim canım. Şuan devam ettiğim doktoru da forumda arkadaşların tavsiyesi ile buldum. İnşallah uğurlu gelir hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
İnşallah ❤İnsallahbirlikte hamıle kalırız
Evet ya dis hayatta abartili anlatip durdular simdiye kadar bu kadar net bilmiyordum bu siteye gelene kadar bende.İnşallah inşallah canımbende tüp bebek korkumu yendim burada v
Hangi igneleri kullaniyosyn ve dozaci ne gunluk ?Bende yerimi alayım şurda. Bugün 4.günüm iğnelerde. 3.tedavim benimde. İnşallah bu defa nasip olur
Hadi hayirli olsun inşallahSelam kızlar ben histerskopi oldum bugünde adet oldum yarın eandevim var tup bebeğe başlıyorum sonunda
Ankara Memorial canım malesef pahalıOo sızın orası antalyadan bıle pahalı.. Ozel hastane mi? Bızımkı yarı Ozel, universite hastanesı
Bendede başka yerde yaptır maaleesef Ben doktorumda yaptıracağımBu kadar arada fark nasıl oluyor aynı işlemi yapıyolar acıbadem bende sadece bakmak için 8 bin dedi başka yerde yaptırmayı isticem
Gonal f 150 menapur 75lik daha 4.günüm bugün. Yarın ilk randevumHangi igneleri kullaniyosyn ve dozaci ne gunluk ?
pco var mı canımGonal f 150 menapur 75lik daha 4.günüm bugün. Yarın ilk randevum
Bende gunde 150 gonalf ilk 5 gun sonra ekstra bitane igne daha var o da 5 gun surcek gonalf ileGonal f 150 menapur 75lik daha 4.günüm bugün. Yarın ilk randevum
cetroditedir. yumurta çatlamasını önlesin diyeBende gunde 150 gonalf ilk 5 gun sonra ekstra bitane igne dahs catoda 5 gun surcek gonalf ile
Ilk msjdaki sari kutu olan resimde var.cetroditedir. yumurta çatlamasını önlesin diye
Hayır yok. Özellikle sordum pco görünümün yok dedi doktor.pco var mı canım
Catoda yazmışim var o da olacakticetroditedir. yumurta çatlamasını önlesin diye