Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk tüp bebek denemem olcak adeti bekliyorum kizlar. Butun hormon degerlerim iyi durumda, yumurta rezervim iyi. Rahim filmim temiz cikti her iki tarafta açik. Kilom 50 yaşım 28. Bizim sorunumuz eşimin spermiyogram testinde ileri hızı dusuk cikiyor. 17milyon cikmisti en son toplam hepsi ama yerinde hareketli vs hareketsiz var. Bu şartlarda sizce umut var mıdir? 2 aşilamam basarisiz oldu. 2 yumurtami gelistirdiler cok dusuk dozda kullandim gonal-f iğnesini. Arastirma hastanesi olunca doktorum fazla yumurta gelistirmek istemedi cogul gebelikler olabilir diye. Adetime 10-12 gun var nerdeyse hem cok heycanliyim hem cok korkuyorum. Hayatimda hic anestezi almadim. Yumurta toplama işlemi beni biraz ürkütsede inşallah basarabolirm.

3 ameliyat gecirdim simdiye kadar anesteziden korkulacak bsey yok gozunu açtığında hersey bitmis olacak. Benimde iki aşılama negatif obur actigim konuma bakarsan hikayem orda yaziyor.
Tek bir yumurta ve tek bir sperm yetiyor dolayısıyla stres yapma bilakis daha pozitif ol tedavi basliyor yeni umutlat yeseriyor stres falan yok tmm mi

Selamlar, ben de bu ay hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyorum. Daha önce 1 defa aşılama yaptım ama kimyasalla sonuçlandı. Ben de pko var eşimde problem yok. Doktorum tüp bebek önerdi fakat adetim bir türlü gelmiyor 10 gün gecikti. Bir an önce olsa da tedaviye başlayabilsem Her gün 2 kupa ada çayı içiyorum ama nafile. Var mıdır bunu yaparsan hemen gelir diyebileceğiniz bir yönteminiz? Bu arada Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallah

Aminn inşallah
Bende de pko var tarlusal içip adet oldum. Aynı durumdaydım başlamak için adeti bekledim ama zaten dürtmesem aklına gelmez benimkinin

Bu işin en kolay kısmı yumurta toplama canım. Hiç endişe etme

Pko tüp bebekte avantaj kızlar. Fazla yumoş oluşuyor

Anladım canım. Hayırlı olsun tedavin. Test günün ne zaman

11 Haziran. İnsallah güzel sonuçlar getiririm
Çok benzer durumlarimiz. Her sey temiz, tek sorun ileri hareketli sprem sayisinin az olmasiydi bizim de. İki aşilamam da başarisiz oldu. Herkes gibi ben de korkacak bir şey yok diyeceğim cünkü başa gelen çekilir. Bu yola girdikten sonra, kararini verdikten sonra gerisi cok mühim olmuyor. Kimine kolay gelen kimine zor gelebiliyor. Anestezi aldiğima duaci oldum ben şahsen, ne güzel gözümü kapadim, açtim her sey bitmiş. Anestezi isin en kolay kismi. Süreç genel anlamda sabir istiyor, dayanmak lazim.
Tedaviniz şimdiden hayirli olsun. Tavsiyem yumurta kalitesi arttirici vitaminlere önceden baslamaniz. Ne kadar erken o kadar kalite.

Adet söktürücü masaji yap sana video aticam. Gunde 3 defq dene gelsin adetin. Bi kac gun de surebilir aksama da gelebilir duruma bagli duzgunce yaparsan. Ve ayrica adeti cok guzel söktürür kirli kanlar hep akiyo sayesinde. Hamile olmadigina eminsen yap.

Kızlar bugün kontrolüm vardı sağ tarafta 4 folikül izlendi sadece solda hiç yok ne yanlış yapıldı hiç anlamadım aylardır diyet yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum takviye vitaminler kullandım karşılığı böylrmiydi ya o kadar üzüldüm ki tarif edemem. İlk tedavide 15 ikincide 18 yum toplanmıştı şimdi bu kadar toplanmazda eşim azosperm dondurulmuş 1tüp sperm kalmıştı onu deneyeceğiz ne yapılacak bilmiyorum

Oyy çiçeğim hayırlı olsun tüm sürecin sıkıntısız ilerlesin sonu hayır olsun inşallah hahırlı haberini bekliyor olucam

Tarihten 3 gün önce geldi ama artık doktordayım o söyleyecektir bir şeyler. Teşekkür ederim cevap için:)

Çok teşekkürler. Hamile değilim test negatif. Masajı yapmaya başladım

dün birşey demedim ama dozlar düşük geldi bana canım. Benim ilk tedavimde de düşük olduğu için az yumurta oldu. Ben de buradan öğrendim doz düşükmüş. Sonra doktor değiştirince o da baktı, o da aynısını söyledi. Pko olmamana rağmen 150 çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…