3 ameliyat gecirdim simdiye kadar anesteziden korkulacak bsey yok gozunu açtığında hersey bitmis olacak. Benimde iki aşılama negatif obur actigim konuma bakarsan hikayem orda yaziyor.Benim ilk tüp bebek denemem olcak adeti bekliyorum kizlar. Butun hormon degerlerim iyi durumda, yumurta rezervim iyi. Rahim filmim temiz cikti her iki tarafta açik. Kilom 50 yaşım 28. Bizim sorunumuz eşimin spermiyogram testinde ileri hızı dusuk cikiyor. 17milyon cikmisti en son toplam hepsi ama yerinde hareketli vs hareketsiz var. Bu şartlarda sizce umut var mıdir? 2 aşilamam basarisiz oldu. 2 yumurtami gelistirdiler cok dusuk dozda kullandim gonal-f iğnesini. Arastirma hastanesi olunca doktorum fazla yumurta gelistirmek istemedi cogul gebelikler olabilir diye. Adetime 10-12 gun var nerdeyse hem cok heycanliyim hem cok korkuyorum. Hayatimda hic anestezi almadim. Yumurta toplama işlemi beni biraz ürkütsede inşallah basarabolirm.
Aminn inşallahSelamlar, ben de bu ay hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyorum. Daha önce 1 defa aşılama yaptım ama kimyasalla sonuçlandı. Ben de pko var eşimde problem yok. Doktorum tüp bebek önerdi fakat adetim bir türlü gelmiyor10 gün gecikti. Bir an önce olsa da tedaviye başlayabilsem Her gün 2 kupa ada çayı içiyorum ama nafile. Var mıdır bunu yaparsan hemen gelir diyebileceğiniz bir yönteminiz? Bu arada Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallah
Bu işin en kolay kısmı yumurta toplama canım. Hiç endişe etmeBenim ilk tüp bebek denemem olcak adeti bekliyorum kizlar. Butun hormon degerlerim iyi durumda, yumurta rezervim iyi. Rahim filmim temiz cikti her iki tarafta açik. Kilom 50 yaşım 28. Bizim sorunumuz eşimin spermiyogram testinde ileri hızı dusuk cikiyor. 17milyon cikmisti en son toplam hepsi ama yerinde hareketli vs hareketsiz var. Bu şartlarda sizce umut var mıdir? 2 aşilamam basarisiz oldu. 2 yumurtami gelistirdiler cok dusuk dozda kullandim gonal-f iğnesini. Arastirma hastanesi olunca doktorum fazla yumurta gelistirmek istemedi cogul gebelikler olabilir diye. Adetime 10-12 gun var nerdeyse hem cok heycanliyim hem cok korkuyorum. Hayatimda hic anestezi almadim. Yumurta toplama işlemi beni biraz ürkütsede inşallah basarabolirm.
Pko tüp bebekte avantaj kızlar. Fazla yumoş oluşuyorSelamlar, ben de bu ay hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyorum. Daha önce 1 defa aşılama yaptım ama kimyasalla sonuçlandı. Ben de pko var eşimde problem yok. Doktorum tüp bebek önerdi fakat adetim bir türlü gelmiyor10 gün gecikti. Bir an önce olsa da tedaviye başlayabilsem Her gün 2 kupa ada çayı içiyorum ama nafile. Var mıdır bunu yaparsan hemen gelir diyebileceğiniz bir yönteminiz? Bu arada Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallah
Anladım canım. Hayırlı olsun tedavin. Test günün ne zaman
Çok benzer durumlarimiz. Her sey temiz, tek sorun ileri hareketli sprem sayisinin az olmasiydi bizim de. İki aşilamam da başarisiz oldu. Herkes gibi ben de korkacak bir şey yok diyeceğim cünkü başa gelen çekilir. Bu yola girdikten sonra, kararini verdikten sonra gerisi cok mühim olmuyor. Kimine kolay gelen kimine zor gelebiliyor. Anestezi aldiğima duaci oldum ben şahsen, ne güzel gözümü kapadim, açtim her sey bitmiş. Anestezi isin en kolay kismi. Süreç genel anlamda sabir istiyor, dayanmak lazim.Benim ilk tüp bebek denemem olcak adeti bekliyorum kizlar. Butun hormon degerlerim iyi durumda, yumurta rezervim iyi. Rahim filmim temiz cikti her iki tarafta açik. Kilom 50 yaşım 28. Bizim sorunumuz eşimin spermiyogram testinde ileri hızı dusuk cikiyor. 17milyon cikmisti en son toplam hepsi ama yerinde hareketli vs hareketsiz var. Bu şartlarda sizce umut var mıdir? 2 aşilamam basarisiz oldu. 2 yumurtami gelistirdiler cok dusuk dozda kullandim gonal-f iğnesini. Arastirma hastanesi olunca doktorum fazla yumurta gelistirmek istemedi cogul gebelikler olabilir diye. Adetime 10-12 gun var nerdeyse hem cok heycanliyim hem cok korkuyorum. Hayatimda hic anestezi almadim. Yumurta toplama işlemi beni biraz ürkütsede inşallah basarabolirm.
Kesinlikle katiliyorumPko tüp bebekte avantaj kızlar. Fazla yumoş oluşuyor
Ah hadi inşallahPko tüp bebekte avantaj kızlar. Fazla yumoş oluşuyor
Adet söktürücü masaji yap sana video aticam. Gunde 3 defq dene gelsin adetin. Bi kac gun de surebilir aksama da gelebilir duruma bagli duzgunce yaparsan. Ve ayrica adeti cok guzel söktürür kirli kanlar hep akiyo sayesinde. Hamile olmadigina eminsen yap.Selamlar, ben de bu ay hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyorum. Daha önce 1 defa aşılama yaptım ama kimyasalla sonuçlandı. Ben de pko var eşimde problem yok. Doktorum tüp bebek önerdi fakat adetim bir türlü gelmiyor10 gün gecikti. Bir an önce olsa da tedaviye başlayabilsem Her gün 2 kupa ada çayı içiyorum ama nafile. Var mıdır bunu yaparsan hemen gelir diyebileceğiniz bir yönteminiz? Bu arada Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallah
Bende bugün Aygül hoca da histereskopi olacagim:)Ankara Memorial canım malesef pahalı
Bende her detayı okuyorumKizlar günaydın. konuyu takip ederseniz bildirim gelir size kacirmazsiniz yorumlari
Oyy çiçeğim hayırlı olsunMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Aaa hadi hayırlı olsunBende bugün Aygül hoca da histereskopi olacagim:)
Tarihten 3 gün önce geldi ama artık doktordayım o söyleyecektir bir şeyler. Teşekkür ederim cevap için:)Doktorum recetemi ve ilac kulanma takvimimi verdi temin ettik bizde. Adetin 3. Günü baslivam ilaçlara. Doktoruna sor istersen
Bat tarihinse normal regl o. Ama o ilacla regl olunmaz hic denk gelmedim
Bakma su an ki kilosuda guzel görsen fistik gibim @Chocolita
Tesekkurler :) Sizde once yumurta toplanacak sonra histereskopi yapilacak. Bende bugun soracagim. Bana da sanirim bir dahaki ay yumurta toplama yapilacak:)Aaa hadi hayırlı olsunBende aslında bu ay yapılabilir mi diye sormuştum ama yumurtalar toplandıktan sonraki adetle olacakmış Benim
Çok teşekkürler. Hamile değilim test negatif. Masajı yapmaya başladımAdet söktürücü masaji yap sana video aticam. Gunde 3 defq dene gelsin adetin. Bi kac gun de surebilir aksama da gelebilir duruma bagli duzgunce yaparsan. Ve ayrica adeti cok guzel söktürür kirli kanlar hep akiyo sayesinde. Hamile olmadigina eminsen yap.
dün birşey demedim ama dozlar düşük geldi bana canım. Benim ilk tedavimde de düşük olduğu için az yumurta oldu. Ben de buradan öğrendim doz düşükmüş. Sonra doktor değiştirince o da baktı, o da aynısını söyledi. Pko olmamana rağmen 150 çok azKızlar bugün kontrolüm vardı sağ tarafta 4 folikül izlendi sadece solda hiç yokne yanlış yapıldı hiç anlamadım aylardır diyet yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum takviye vitaminler kullandım karşılığı böylrmiydi ya o kadar üzüldüm ki tarif edemem. İlk tedavide 15 ikincide 18 yum toplanmıştı şimdi bu kadar toplanmazda eşim azosperm dondurulmuş 1tüp sperm kalmıştı onu deneyeceğiz ne yapılacak bilmiyorum