- 8 Ekim 2016
- 1.450
- 1.364
- 33
Sana ek iğne kullanılmamış. Geriden gelenler için önden gidenleri çatlatmamak adına cetrotide kullanılıyorBende gunde 150 gonalf ilk 5 gun sonra ekstra bitane igne dahs catoda 5 gun surcek gonalf ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ek iğne kullanılmamış. Geriden gelenler için önden gidenleri çatlatmamak adına cetrotide kullanılıyorBende gunde 150 gonalf ilk 5 gun sonra ekstra bitane igne dahs catoda 5 gun surcek gonalf ile
hadi hayırlısı olsun canım.Hayır yok. Özellikle sordum pco görünümün yok dedi doktor.
Turkiye de olmadığım icin her ilac ayni isimde degil ordaki gibi zaten ilk tup bebek olcak ilaclari da isimlerini tanımıyorum haliyleSana ek iğne kullanılmamış. Geriden gelenler için önden gidenleri çatlatmamak adına cetrotide kullanılıyor
Aynen canım. Yurtdışında transfer sonrası yardımcı iğneler de kullananlar vardı.Turkiye de olmadığım icin her ilac ayni isimde degil ordaki gibi zaten ilk tup bebek olcak ilaclari da isimlerini tanımıyorum haliyle
Evet canm duruma göre verilebilir doktor bahsetmiştiAynen canım. Yurtdışında transfer sonrası yardımcı iğneler de kullananlar vardı.
İnşallah canım benimBizim de minik bi miracımız olsun artık, teyzelerıne dua etsin
İnşallah canım benim
ayyy canım benim çok teşekkür ederim. İyiyim hamd olsun. Sen nasılsınC Capanin Gururu Teyom seni görünce mutlu oluyorum nasılsın
Çok şükür iyiyim canım yemek yapıyorum yuvarlaniyorum işte kendimi bildim bileli yuvarlaniyorumayyy canım benim çok teşekkür ederim. İyiyim hamd olsun. Sen nasılsın
Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
yok canım gittiğinde de verilebiliyor. Ben 2 aşılama, 1 tüp bebekte başlayacağım gün temin etmiştim ilaçlarıBende
Bende adetimi bekliyorum insallah. Ama canım ben ilaçlarimi almadim henüz. Anlamadığim 1 ay daha mı bekliycem acaba. Evraklarimi hallettim adet olup tedavimin başlamasini bekliyorum.
yemek yemek çok güzel çünküÇok şükür iyiyim canım yemek yapıyorum yuvarlaniyorum işte kendimi bildim bileli yuvarlaniyorum
Önceden tahlil yapıyorlar mı yoksa başarısız olunca mı araştırma yapılıyor
çoğunlukla başarısız denemeden ya da düşük kayıpları olanlar için yapılıyor.
Diyetteysen hiç güzel degil teooyemek yemek çok güzel çünkü
Anladım canım. Hayırlı olsun tedavin. Test günün ne zamanHanimlar merhaba, öncelikle topic hayirli olsun. Benim ilk tüp bebek denemem ve dün transferimi oldum. Transferden 4gün önce prednol diye bi ilaca basladim, etken maddesi kortizon aslinda. Hemsire bağişiklik sistemini baskilamasi ve vücudun bebeği reddetmesine engel olmak için kullanmam gerektiğini söyledi. İki gün daha tam hap içip, test gününe kadar yarim hap kullan, sonra ceyrek hap olarak içeceksin dedi. Daha once yaşanmiş bi gebelik, düsük vs hikayem yok kimyasal bile yok.
Çok güzel zayıflamışsın. Ben de 1 yılı geçti yürüyorum. Tedaviye de faydası olur diyeDiyetteysen hiç güzel degil teoo