Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
remziye_06 merhaba Remziye hanım size bir şey danışmak istiyorum. Eşimin dün gece covid pozitif olduğunu öğrendik. Bende biraz biraz belirtiler var ama emin değilim. Başım, boğazım ağrıyor hafif de öksürük var. Şimdi ben vitamin olarak ne kullanmalıyım sizce C vitamini kullan diyen arkadaşlar var sağolsun. Sizin tavsiyelerini merak ettim. Ben bir de ikizlere hamileyim bebeklere bir şey olur diye çok endişeliyim

İnşallah canm. Sen nerelerdesin hic gorunmuyorsun bebek nasil sen nasılsın halen berlinde misiniz
Evet berlindeyiz canım tatile gidip döndük kızım huysuz biraz da çok gelemiyorum buralara Bu günümüze şükür hep takipteyim hayırlı haber alacağız inşallah

Oncelikle cok gecmis olsun. Anne adaylarinin gonul rahatligi ile kullanacagi 2 vitamin var biri c biri de d vitamini. C vitamini 1000mga kadar gunde cok rahat alabilirsiniz zaten fazlasi atiliyor vucuttan, lipozomal formda alirsaniz bioyararlanimi yuksek olur. d viramini de alin venatura ya da ocean d3k2 bunlari esiniz de alabilir.
Bu asamada karamurver ozu gibi umca gibi sizi sitokin firtinasina sokacak seylerden uzak durun. Nefes almada burun tikanikligi filan yasarsaniz nosemix diye bir karisim var, hulya kayhan uretmisti onu eczaneler hamilelere ozel uretiyor. saglik.olsun diye bir eczaci sayfasi var. Bunlari esiniz de kullanabilir.

Mumkunse parmaktan oksijen saturasyonu olcen bir oksimetre alin, saturasyonunuz cok duserse nefes darligi cekme hissini beklemeyin ve saglik kurumuna gidin.

Duzenli beslenin cok ama cok su icin ve ortami havalandirin. Baska sorunuz olursa her zaman buradayim.

Çok teşekkür ederim Remziye hanım Allah razı olsun İnşallah sağ Salim atlatırız tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Bebekle ilgili herseyin guzel oldugunu soylenişti doktorum son kontrolumde cok asırı hareketli aradada toplanmaları ve karnımda sertleşme olunca korkuyorum ister istemez Gun içerisinde bikac kez oluyor saymadım ama
Aynısı bende de oluyor bazen sertleşme karnım daha şiş gibi oluyor genelde benim de sağ tarafa toplaşıyor kuzum

Bende 15.haftada oldum ona bir şey olacak diye cok korktum endişelendim atesininizi sürekli takip edin 38 i geçmesine izin vermeyin parol al demişti doktorum ayrıca kesinlikle kan sulandırıcı ilaç ve kan ilacı kullanmalısınız covid olan hamile bayanlara mutlaka kan ilacı ben hala devam ediyorum kadın doğumcum devam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…