Yemekle beraber sivi almayin olur mu 30 dk once ve yedikten sonra 30 dk gecene dek su icmeyiniz.Bebegin oldugu yerde kasılmalarım bazen sagda bazen solda toplanıyor genelde yemekten sonra sanki karnımın içinde balon sisiriliyor gibi basınc oluyor cok rahatsız edici degil ama cevabınız için teşekkürler
Acaba 1.5 doz 2 gun mu? Mutlaka sorun. Talkmat yanlis yazilmis olabilir.Bor sorum daha var..
Doktorum orgulatron(baskilayici) igneyi 3 adet yazmisti aldik. Ama tedavi çizelgesinde son 2 gun tek yazili. Acaba yanlislik mu oldu yarin sorucam ama aklima takildi 2 gun mu kullaniliyor ?
Ben obur tedavide 3 gun kullanmıştım. 3 gun ise yarin başlamam lazm sormam gerek bi bilginiz var mi ?
3.sünü catlatma ignesi ile beraber vermisti gecen sefer yine ayni olur diye düşünüyorum ama soracagimAcaba 1.5 doz 2 gun mu? Mutlaka sorun. Talkmat yanlis yazilmis olabilir.
Normalde hayir. En erken 8/9 gunde basladigini gordum. Ancak yumurtalariniz senkronize buyusun diye catlatma onleyici kullaniyor olabilirler. O nedenle sormanızda fayda var.3.sünü catlatma ignesi ile beraber vermisti gecen sefer yine ayni olur diye düşünüyorum ama soracagim
Bugun 5. Gunum 5. Gunde baskılayici alinmaz diye dusunuyorum ?
Sordum cvp bekliyorum ama bugun kullan demez sanirim cunku gecen tedavide de 6. Gun başlamıştım.Normalde hayir. En erken 8/9 gunde basladigini gordum. Ancak yumurtalariniz senkronize buyusun diye catlatma onleyici kullaniyor olabilirler. O nedenle sormanızda fayda var.
Sordum bugun kullanma yarin detaylı konusurz dedi. Tesekkur ederim cevaplariniz için:)Normalde hayir. En erken 8/9 gunde basladigini gordum. Ancak yumurtalariniz senkronize buyusun diye catlatma onleyici kullaniyor olabilirler. O nedenle sormanızda fayda var.
Haftanizi bilmemekle beraber Parol IV nin gebelik kategorisinin B oldugunu belirtmek isterim." B grubu Hayvanlarda yapılan çalışmalarda hayvan fetusları üzerinde zararlı ve olumsuz bir etki saptanmamıştır, ancak insanlarda yapılan çalışmalar mevcut değildir. Ya da: Hayvanlarda yapılan çalışmalarda olumsuz etkiler saptanmış, ancak insanlarda yapılan çalışmalarda bu olumsuzluklar doğrulanmamıştır." Anlamina gelmektedir. Acil hekimi degil kadin dogumcunuz onay vermedikce bu uygulamayı ozellikle ilk 12 haftanizda yaptirmaniz tavsiye edilmez.Migreni olan arkadaşlar parolu flakton olarak damardan aldınız mı? Ozel klinikte acil doktoru daha etkili olur demişti. Yine de tereddüt ediyorum, size sormak istedim
Tam olarak 18+1 deyim. Parolu ağızdan hap olarak kullanabilirsin demişlerdi. Serumla almak konusunda sizin fikriniz nedir?Haftanizi bilmemekle beraber Parol IV nin gebelik kategorisinin B oldugunu belirtmek isterim." B grubu Hayvanlarda yapılan çalışmalarda hayvan fetusları üzerinde zararlı ve olumsuz bir etki saptanmamıştır, ancak insanlarda yapılan çalışmalar mevcut değildir. Ya da: Hayvanlarda yapılan çalışmalarda olumsuz etkiler saptanmış, ancak insanlarda yapılan çalışmalarda bu olumsuzluklar doğrulanmamıştır." Anlamina gelmektedir. Acil hekimi degil kadin dogumcunuz onay vermedikce bu uygulamayı ozellikle ilk 12 haftanizda yaptirmaniz tavsiye edilmez.
Ben sahsen IV olarak almazdim. Cok zorlanirsam da bunu Acil uzmani degil Kadin Dogum uzmanima danisarak alirdim.Tam olarak 18+1 deyim. Parolu ağızdan hap olarak kullanabilirsin demişlerdi. Serumla almak konusunda sizin fikriniz nedir?
Ben sahsen IV olarak almazdim. Cok zorlanirsam da bunu Acil uzmani degil Kadin Dogum uzmanima danisarak alirdim.
Fazla yazıyorlar, kullanmayınca kalıyor canım. İlk tedavi de 3 ya da 4 gün kullandım, 2.de 3 günBor sorum daha var..
Doktorum orgulatron(baskilayici) igneyi 3 adet yazmisti aldik. Ama tedavi çizelgesinde son 2 gun tek yazili. Acaba yanlislik mu oldu yarin sorucam ama aklima takildi 2 gun mu kullaniliyor ?
Ben obur tedavide 3 gun kullanmıştım. 3 gun ise yarin başlamam lazm sormam gerek bi bilginiz var mi ?
Evt canm gecen yedaviden 3 tane kalmıştı bu kez 3 aldim bakalm ne dicek yarınFazla yazıyorlar, kullanmayınca kalıyor canım. İlk tedavi de 3 ya da 4 gün kullandım, 2.de 3 gün
Zamanını söylüyorlar canım. Ben hepsini art arta yapıyordumKizlar bu baskilayici igneyi diger igne ile ayni zamanda mi yapmam lazm yoksa beli bir sure sonra mi ?
Bende oyle yapıyordum bi ara burda okumuştum biri 30 dk ara ile yapıyorum demisti merak ettimZamanını söylüyorlar canım. Ben hepsini art arta yapıyordum
İlginiz için teşekkür ederimYemekle beraber sivi almayin olur mu 30 dk once ve yedikten sonra 30 dk gecene dek su icmeyiniz.