Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bor sorum daha var..
Doktorum orgulatron(baskilayici) igneyi 3 adet yazmisti aldik. Ama tedavi çizelgesinde son 2 gun tek yazili. Acaba yanlislik mu oldu yarin sorucam ama aklima takildi 2 gun mu kullaniliyor ?
Ben obur tedavide 3 gun kullanmıştım. 3 gun ise yarin başlamam lazm sormam gerek bi bilginiz var mi ?

Bebegin oldugu yerde kasılmalarım bazen sagda bazen solda toplanıyor genelde yemekten sonra sanki karnımın içinde balon sisiriliyor gibi basınc oluyor cok rahatsız edici degil ama cevabınız için teşekkürler
Yemekle beraber sivi almayin olur mu 30 dk once ve yedikten sonra 30 dk gecene dek su icmeyiniz.

Acaba 1.5 doz 2 gun mu? Mutlaka sorun. Talkmat yanlis yazilmis olabilir.

Acaba 1.5 doz 2 gun mu? Mutlaka sorun. Talkmat yanlis yazilmis olabilir.
3.sünü catlatma ignesi ile beraber vermisti gecen sefer yine ayni olur diye düşünüyorum ama soracagim
Bugun 5. Gunum 5. Gunde baskılayici alinmaz diye dusunuyorum ?

3.sünü catlatma ignesi ile beraber vermisti gecen sefer yine ayni olur diye düşünüyorum ama soracagim
Bugun 5. Gunum 5. Gunde baskılayici alinmaz diye dusunuyorum ?
Normalde hayir. En erken 8/9 gunde basladigini gordum. Ancak yumurtalariniz senkronize buyusun diye catlatma onleyici kullaniyor olabilirler. O nedenle sormanızda fayda var.

Normalde hayir. En erken 8/9 gunde basladigini gordum. Ancak yumurtalariniz senkronize buyusun diye catlatma onleyici kullaniyor olabilirler. O nedenle sormanızda fayda var.
Sordum cvp bekliyorum ama bugun kullan demez sanirim cunku gecen tedavide de 6. Gun başlamıştım.
Peki bu orgalutran ve diger ignemi ayni anda mi yapmam lazm yoksa araya belli bi sure koymam gerekiyor mu ?

Sordum bugun kullanma yarin detaylı konusurz dedi. Tesekkur ederim cevaplariniz için:)

Migreni olan arkadaşlar parolu flakton olarak damardan aldınız mı? Ozel klinikte acil doktoru daha etkili olur demişti. Yine de tereddüt ediyorum, size sormak istedim

Migreni olan arkadaşlar parolu flakton olarak damardan aldınız mı? Ozel klinikte acil doktoru daha etkili olur demişti. Yine de tereddüt ediyorum, size sormak istedim
Haftanizi bilmemekle beraber Parol IV nin gebelik kategorisinin B oldugunu belirtmek isterim." B grubu Hayvanlarda yapılan çalışmalarda hayvan fetusları üzerinde zararlı ve olumsuz bir etki saptanmamıştır, ancak insanlarda yapılan çalışmalar mevcut değildir. Ya da: Hayvanlarda yapılan çalışmalarda olumsuz etkiler saptanmış, ancak insanlarda yapılan çalışmalarda bu olumsuzluklar doğrulanmamıştır." Anlamina gelmektedir. Acil hekimi degil kadin dogumcunuz onay vermedikce bu uygulamayı ozellikle ilk 12 haftanizda yaptirmaniz tavsiye edilmez.

Tam olarak 18+1 deyim. Parolu ağızdan hap olarak kullanabilirsin demişlerdi. Serumla almak konusunda sizin fikriniz nedir?

Fazla yazıyorlar, kullanmayınca kalıyor canım. İlk tedavi de 3 ya da 4 gün kullandım, 2.de 3 gün

Arkadaşlar umarım iyisinizdir ve gebeliğiniz sağlıkla ilerler Büyük bir hüzünle yazıyorum bu mesajı. 5. Denememde pozitifi görmüştüm.Diğer tüp bebek denemelerimin hepsi negatifti. Ama maalesef dün kalp atışını göremedi doktor.7+5’tim Çok kırgınım.Yaşım 40. Pgt ve NGS yaptıranlar oluyormuş.Forumda genelde İstanbul ve Ankara’da yaptıranları okudum.Ben işim gereği İzmir’de yaptırmak durumundayım.İzmir’de pgt veya ngs yaptıran oldu mu?

Doktordan geliyorum kan verdim duruma gore devam edip etmeyecegimizi soyleyecekler cok uzgunum su an ya iptal edilirse..
3 solda 1 sagda olmak uzere fazla buyumus 4 yumurtam tek var. Doktor erken büyümüş dedi bugun sabah orgalutran yaptim akşam ignemle beraber bir tane daha yapcam. Yarinda ayni şekilde akşam yapcam ve bitecek tabi arayip devam et derlerse..
Devam edersek p.tesi opu olacak
Telefon etmelerini nasil bekleyecem simdi

Sohrab C Capanin Gururu Teyom @Yasnaz remziye_06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…