Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sabahtan beri merak ediyordum. Hadi insallah en güzel haberler.merhaba kızlar Transferim gerçekleşti 2 embriyo olarak. Canlarimi aldim geldim evime şükür
Diğer kalan donduruldu
16 kasimda gidip kan vericez hayırlısi ileYa sabahtan beri merak ediyordum. Hadi insallah en güzel haberler.
Bisey soracagim embriyonun yaninda koyu siyah bir hucre yigini var gölge gibi o ne tam olarak ? Bir embriyomda oyle obur tedavimdekinde de vardi bi bilgin varmi acaba ☺Ya sabahtan beri merak ediyordum. Hadi insallah en güzel haberler.
Bisey soracagim embriyonun yaninda koyu siyah bir hucre yigini var gölge gibi o ne tam olarak ? Bir embriyomda oyle obur tedavimdekinde de vardi bi bilgin varmi acaba ☺
[/QUOTE
Yolk kesesi icin cok erken. Golgedir.
İnşallah guzel sonuclansin
Çift transfer değil mi canımİnşallah guzel sonuclansin
Evet kuzum çift oldu bu kezÇift transfer değil mi canım
Heyecanlı günler başladıkuzum diğer embriyoyu dondurdular mı?Evet kuzum çift oldu bu kez
Evet canim donduruldu o da :)Heyecanlı günler başladıkuzum diğer embriyoyu dondurdular mı?
Inşallah pozitif sonuç alırsın canımSelamlar kızlar. En son negatif aldığımda topiği takip etmeyi bırakmıştım, şimdi Allahın izniyle yeniden başlıyorum. Herkesin durumu iyidir umarım. İkinci transfer için ikinci kontrol 10 gün sonra,kalan tek embriyom bu da olmazsa herşeye yeniden başlamak zorunda kalcam. İnşaAllah bu sefer olur.
Sende yeniden başlamışsın hayırlı sonuçlanır inşaAllah bu defa X xnobodyx
Allah razı olsun. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaAllah. Sen nasılsın ne durumdasın canım?Inşallah pozitif sonuç alırsın canım
Ben de 3.tedaviye başlayacağım gelecek ay inşallah.Allah razı olsun. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaAllah. Sen nasılsın ne durumdasın canım?
Dondurulmuş var mıydı senin?Ben de 3.tedaviye başlayacağım gelecek ay inşallah.
Maalesef yok canım, sıfırdan başlayacağımDondurulmuş var mıydı senin?
Hadi bu sefer olur inşaAllah. Rabbim güç versin
Doktorun birsey soyluyormu peki bu konuda canımAynısı bende de oluyor bazen sertleşme karnım daha şiş gibi oluyor genelde benim de sağ tarafa toplaşıyor kuzum
Amin hep beraber guzel haberler alalim inşallahSelamlar kızlar. En son negatif aldığımda topiği takip etmeyi bırakmıştım, şimdi Allahın izniyle yeniden başlıyorum. Herkesin durumu iyidir umarım. İkinci transfer için ikinci kontrol 10 gün sonra,kalan tek embriyom bu da olmazsa herşeye yeniden başlamak zorunda kalcam. İnşaAllah bu sefer olur.
Sende yeniden başlamışsın hayırlı sonuçlanır inşaAllah bu defa X xnobodyx