Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canım herseyin hayırlısı olsun neden erken büyümüş ki ben onu anlamadım dozunu ona göre vermedilermi

Kac mm olmus? Kontrollerin kac gunde birdi,yuksek dozda ıgne bende cok guzel etkılemıstı yumurtaları, ama kontrollerim cok sıktı, sona dogru hergun gıttıgım olmustu.. Hemen hüzünlenme, eger yeterli buyuklukteyse catlamaması ıcın ıgne verirler acaba soyledıgın ıgne cetrotide tarzı bişey mi? İsimler cok yabancı geliyor bana.. Benım tedavı lucrinliydi, cetrotide kullanmamıstım.. 4 yumurta yeter de artar bile, İnşallahh güzel haberler verirsin bıze canım

Insallah ❤
Evet canim cetrotide ile ayni gorevi görüyor sadce isimler farkli.
Sadece bugun kontrole gittim ben. Sabah igneyi yap aksam da yap dedi degerlerine bakicam ona gore karar vericez dedi artik ne olur bilemiyorum ama inşallah devam eder bunca emek boşa gitmez.

İnşallahh canım, yumurtaların buyuklugu kac mm?

Allah sabir versin

Yaaa insallah iptal olmaz. Olursa da aslında yumurtaliginiz cevap vermediği icin degil yüksek doz nedeniyle erken cevap verdiğinden iptal karari alinir bence.

Aradılar mı canım. İptal durumu çatlayan yumurta varsa yapılıyor. İnşallah öyle olmamıştır.

Sabırlar dilerim. İzmir'den birçok kişi var buralarda, biri yazacaktır.

Remziye hanım NGS’li mesajları aratırken forumda sizin mesajınıza denk geldim.Daha önce konuşmuştuk, ben size yaptırmam gereken testleri sormuştum ama maalesef 3 gün önce 7+5 iken gebeliğim sonlandı kalp atışı olmaması nedeniyle.Yaşım 40.Tüplerim alındı 3. Tüp denememden önce. ilk tüp denememde embriyo oluşmadı, 2. Tüp bebek denemem öncesi rahim filmi çekildi tüpler hidrosalpenksle enfekte denildi ama ben aldırmak istemedim tüpleri, sonuç ne yazıkki kimyasal gebelik oldu.3. Deneme öncesi tüpler alındı ama yine tutmadı.Sigara içiyorduk ve ona bağladık.Geçen sene Kasım’da sigarayı bıraktık.3 ay antioksidan kullandık.Havuzlama yaptık 2 ay üstüste ve elde edilen yumurtaları dondurduk, ama ben NGS veya PGD işlemini bilmiyordum.Doktor da ilk kez genetik testimize bakıp ben de kan pıhtılaşması olduğunu görünce ve iğne verince önceki başarısızlıklarımın kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşündü.Belki de iğne işe yarar diye düşünüp NGs’den bahsetmedi herhalde. İlk defa da dondurulmuş deneyecekti. 4. deneme de dondurulmuşlarla başarısız oldu, kan pıhtılaşması için iğne kullanmama rağmen.5. Deneme öncesi forumda ngs’yi öğrendim, doktora sordum ama kalan dondurulmuş olanlara yapmayı önermedi.Transfer edildi, 5. Denemem ilk kez tuttu ama 3 gün önce 7+5’ken kalp atışını göremedik.Şuan yaşımdan dolayı çok fazla şansımın olmadığını biliyorum.Siz NGS ‘li yaptırdığınızı yazmışsınız.Hangi merkezde ve hangi doktorda tedavi gördünüz acaba?Labaratuvarı iyi olan hangi merkezler var?Teşekkürler

Kaybiniz icin tekrar tekrar uzuntumu belirtmek isterim. NGS icin ben bahceci merkezi ile calistim onlar da Avrupa'ya gonderiyorlar. NGS sizin durumunuzda kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…