- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
hayırlar ile sonuçlansınBu arada damar yolum açıldı,bekliyorum opuyu
Hayırlısı olsun, kaç yumurta toplandı kaç döllenen var, e2 kaç çıktı, hepsi benim için merak konusuArkadaşlar merhaba bu grubu daha önce keşfetseydim keşke oldukça aktifmişben mayısta opu oldum daha sonra e2 değerim yüksek olduğu için rahim dinlendirme yaptık şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum birde vitaminlerim var perşembe günü kontrolüm var doktorum transfer gününü belirleriz dedi.. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inş
E2 4383 çıkmıştı. 15 yumurta toplandı 14ü döllendi ama 4 tane dondurulduHayırlısı olsun, kaç yumurta toplandı kaç döllenen var, e2 kaç çıktı, hepsi benim için merak konusutedavinin çok başındayum da
Kesinlikle geçmiyor adet olmayı beklemek de ne zormuşE2 4383 çıkmıştı. 15 yumurta toplandı 14ü döllendi ama 4 tane donduruldubende pko var eşimde morfoloji sorunu. Sizin için de hayırlısı olsun inş zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama bi çırpıda geçiyor
Rabbim kolaylık versin, güzel yumoşlar çıksın inşallahBu arada damar yolum açıldı,bekliyorum opuyu
Pko tüp bebekte avantaj canım. Hayırlı olsunE2 4383 çıkmıştı. 15 yumurta toplandı 14ü döllendi ama 4 tane donduruldubende pko var eşimde morfoloji sorunu. Sizin için de hayırlısı olsun inş zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama bi çırpıda geçiyor
Gerisi gelişimlerini tamamlayamadı maalesef. Siz hangi süreçtesiniz şuan opu sonrası adet mi bekliyorsunuz yoksa tedaviye başlamak için mi bekliyorsunuzKesinlikle geçmiyor adet olmayı beklemek de ne zormuşbunca zaman olmamayı bekleyip şimdi olmak için bekle bekle vitamin ve ilaçlarım ile beklemekte ben, 14 yumurta gayet başarılı peki neden 4 tane donduruldu gerisi noldu
Teşekkür ederimPko tüp bebekte avantaj canım. Hayırlı olsun
Yok daha opu olmadı iğnelere başlamak için adet bekliyorum, sonraki süreç ne gösterecek bilmiyorumGerisi gelişimlerini tamamlayamadı maalesef. Siz hangi süreçtesiniz şuan opu sonrası adet mi bekliyorsunuz yoksa tedaviye başlamak için mi bekliyorsunuz
İnş kolaylıkla hızlıca geçer hiç korkmayın opu çok kolay geçiyorYok daha opu olmadı iğnelere başlamak için adet bekliyorum, sonraki süreç ne gösterecek bilmiyorum
Olur her şeyin hayırlısı, morfoloji olması tüp bebekte sorun olmuyordur herhaldeTeşekkür ederimeşiöde morfoloji sorunu olmasa belki bi avantaj olurdu ama avantajını tutarsa anlıcam
İnşaallah canımİnş kolaylıkla hızlıca geçer hiç korkmayın opu çok kolay geçiyor
Doktorum sorun drğil diyor ama bakalım herşey nasip kısmet rabbim ol derse olur elbetOlur her şeyin hayırlısı, morfoloji olması tüp bebekte sorun olmuyordur herhaldeRabbim tutunmasını nasip etsin
Aminnn inşaallah canım inşaallah, ol diyen oldu mu her şey olurDoktorum sorun drğil diyor ama bakalım herşey nasip kısmet rabbim ol derse olur elbethrpimizinki tutunsun inş
Hadi inşallahTeşekkür ederimeşiöde morfoloji sorunu olmasa belki bi avantaj olurdu ama avantajını tutarsa anlıcam
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kaliteli kaliteli yumişler toplansınBu arada damar yolum açıldı,bekliyorum opuyu
Aramadılar canım. Heyecan içinde bekliyorum. Pazar diye aramazlar mı acaba
Bilmiyorum ki canım olabilir. Pazartesi güzel haberler gelir inşallahAramadılar canım. Heyecan içinde bekliyorum. Pazar diye aramazlar mı acaba