- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İnşallah canım, heyecanlı günler.Maşallah nazar değmesin. Maraton başladı. Çok sevindim senin adına gerçekten canım
Nasi geçti agrim vs bisey varmiİnşallah canım, heyecanlı günler.
Bende ilk defa 4 gözle bekliyorum adetimiAdet oldum adettttt heeeeyytttt
Sonunda geldipazartesi ignelere baslicam ilk defa adetimi dort gozle bekledim ve cok mmutluyum 3 gun onceden gelmesi de sürpriz oldu
İyi geçti canım, gayet iyiyim. Hafif adet ağrısı gibi ağrım varNasi geçti agrim vs bisey varmi
Süperrrrrrrr, çok sevindim canımAdet oldum adettttt heeeeyytttt
Sonunda geldipazartesi ignelere baslicam ilk defa adetimi dort gozle bekledim ve cok mmutluyum 3 gun onceden gelmesi de sürpriz oldu
Nasıl geçti ağrı sızı bi şey oldu muHaftaya perşembe inşallah
Bende su an gercek adet agrisi yaşıyorumİyi geçti canım, gayet iyiyim. Hafif adet ağrısı gibi ağrım var
Anestesi altında yapıldı dimi peki kanama oluyor muBende su an gercek adet agrisi yaşıyorum
Ben adetteyim su an daha yumurta toplama olmadi 3. Günümdeyim de ignelere bslicamAnestesi altında yapıldı dimi peki kanama oluyor mu
Bende cevap vereyim bu soruya Anestezi ile yapılıyor evet bende kanama hiç olmadı diğer arkadaşlarda nasıl oldu bilmiyorum ama çok az olması normalmişAnestesi altında yapıldı dimi peki kanama oluyor mu
18 veya 19 mm olduğunda verdiler bana benim e2 430 pregestoron hiç yükselmedi 01 de kaldı kaç olması gerekiyor onuda bilmiyorum toplama işleminden sonra bana fitil verdiler lutinus 100mg progesteron hormonu yüklüyor galibaMerhabalar bende tüp bebek yolunda 3. İğnemi vurulma aşamasındayım yumurta kac mm e geldıgınde catlatma vuruluyoruz acaba bir de e 2 ve progesteron max kaça kadar çıkmalı bilen var mı acaba
Bülent hoca öneride bulunmadı mı canım, eşim keçiboynuzu çok tükettiEş kaynaklı sorunu olan varmı acaba eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama düzelme tam sağlanmadı ilaçta kullandı az da olsa ilerleme oldu daha doğrusu yükseliyor düşüyor tüp bebeğe başlamadan takviye olarak ne kullanmalıyız
Bana da lutinus verdi canım18 veya 19 mm olduğunda verdiler bana benim e2 430 pregestoron hiç yükselmedi 01 de kaldı kaç olması gerekiyor onuda bilmiyorum toplama işleminden sonra bana fitil verdiler lutinus 100mg progesteron hormonu yüklüyor galiba
Sen bugün taburcu oldun mu canım yoksa hastanede yatılıyor mu opu günüBana da lutinus verdi canım
2 saat bekleyip çıkardılar canımSen bugün taburcu oldun mu canım yoksa hastanede yatılıyor mu opu günü
Canım tüp bebek 10800, amh testi 263,ilaçları henüz hesaplamadik. Rahim dinlendirme,dondurma olursa da extra ücret olacakA Alvaro morte canım ne kadar ödedin tedaviye
Ben de 750 muayene,10.250 tüp bebek, 5000 ilaç, 250 covid testi henüz transfer sonrası ilaçlar içinde değil. Dondurma da kalanlara göre belli olacakCanım tüp bebek 10800, amh testi 263,ilaçları henüz hesaplamadik. Rahim dinlendirme,dondurma olursa da extra ücret olacak