- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Evet canım. Opu günü yumurta toplamadan sonra da eşim örnek verdiBilmiyorum ki canım olabilir. Pazartesi güzel haberler gelir inşallaheşinde örnek verdi dimi şimdi embriyo oluşturulup bekleniyor sanırım
Anladım canım hadi inşallah güzel haberler gelsinEvet canım. Opu günü yumurta toplamadan sonra da eşim örnek verdi
Benim de öyle oldu canım. İnşallah hapsi sağlıkla 5güne gelsinKızlar 6 tane yumurta toplanmış. Niye bu kadar az oldu ben de anlamadım. Bidigim kadarıyla 7 yumurta vardı,bir de küçük olup yetisecekler vardı.
İnşaallahh sağlıkla döllenir hepsi canım rabbim guzel haberler vermeni nasip etsinKızlarrrr aradılar 4ü döllenmiş şükürinşallah hepsi sağlıkla ilerler
Güzel haberler verirsin canım hepsi de döllenir inşaallahKızlar 6 tane yumurta toplanmış. Niye bu kadar az oldu ben de anlamadım. Bidigim kadarıyla 7 yumurta vardı,bir de küçük olup yetisecekler vardı.
İnşallah canımBenim de öyle oldu canım. İnşallah hapsi sağlıkla 5güne gelsin
İnşallah canımGüzel haberler verirsin canım hepsi de döllenir inşaallah
İnşallah canımİlk tüp bebekten daha yüksek doz kullanıldı ama 6 yumurta oldu. Daha az dozla O zaman 7 yumurta toplamıştı doktor. Geci ikisi boş çıkmıştı. İnşallah bunda çıkmaz,kaliteli olur bari
İleri hız için mi içiyor anasonu bizim ileri hareket sorunumuz vardaEşim anason içiyor, 2 katı sayısı arttı. Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı koyup 5 dakika bekletip sonra içiyor
Bay ne zaman bende bat I bekliyorum heyecanlaYok daha opu olmadı iğnelere başlamak için adet bekliyorum, sonraki süreç ne gösterecek bilmiyorum
Valla özellikle bi sorun için değil ama baya faydası oluyorİleri hız için mi içiyor anasonu bizim ileri hareket sorunumuz varda
İnşaallahh sağlıkla döllenir hepsi canım rabbim guzel
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlarrrr aradılar 4ü döllenmiş şükürinşallah hepsi sağlıkla ilerler
Kuzum ya algılayamamışım şimdi gördümBay ne zaman bende bat I bekliyorum heyecanla
Oo süperKızlarrrr aradılar 4ü döllenmiş şükürinşallah hepsi sağlıkla ilerler
İnşallah kaliteleri iyidir sağlıkla döllenir hepsiİlk tüp bebekten daha yüksek doz kullanıldı ama 6 yumurta oldu. Daha az dozla O zaman 7 yumurta toplamıştı doktor. Geci ikisi boş çıkmıştı. İnşallah bunda çıkmaz,kaliteli olur bari