- 12 Ağustos 2007
- 1.235
- 1.764
Canım bazen döllenemeyecek olanı almıyorlar. Önemli olan döllenen sayısı. Sen içini rahat tut, 1 olsun bizim olsun diyorum ben meselaKızlar 6 tane yumurta toplanmış. Niye bu kadar az oldu ben de anlamadım. Bidigim kadarıyla 7 yumurta vardı,bir de küçük olup yetisecekler vardı.
Canım, ne güzel haber!!! Hepsi blastosiste gitsin, güzel güzel bebişler olarak sana gelmeyi beklesinlerKızlarrrr aradılar 4ü döllenmiş şükürinşallah hepsi sağlıkla ilerler
İnşallah Aminnn. Hepimize nasip olsunİnşallah kaliteleri iyidir sağlıkla döllenir hepsi
Öyle tabi. İnsan ne ile karşılaşacağını bilmiyor ki? İstiyorsun ki daha çok olsun. Çünkü boş çıkan var,dollenemeyen var,3.4.5. gün de ölen var. Ya tutmazsa geride dondurulmuş kalsin istiyorsun. Vsss dert bitmiyor yaniCanım bazen döllenemeyecek olanı almıyorlar. Önemli olan döllenen sayısı. Sen içini rahat tut, 1 olsun bizim olsun diyorum ben mesela
Sorma sorma en iyisi hiç düşünmemek. Artık her şey olacağına varır kısmına geldikÖyle tabi. İnsan ne ile karşılaşacağını bilmiyor ki? İstiyorsun ki daha çok olsun. Çünkü boş çıkan var,dollenemeyen var,3.4.5. gün de ölen var. Ya tutmazsa geride dondurulmuş kalsin istiyorsun. Vsss dert bitmiyor yani
İnşallah bu sefer hayirlisi ile olsunSelamlar herkeseherkese bu yolda bol şans ve sabır diliyorum kızçeler
Ben de dondurulmuş embriyomla 5.transferime hazırlığa başlayacağım bu ay, hepimiz için güzel haberler almak umuduyla, dualarımdasınız
Hadi inşallah güzel haberlere vesile olsunlarYarin sabah ignelere başlıyorum cok heycanliyim
İnşallah canm sen ne durumdasinHadi inşallah güzel haberlere vesile olsunlar
Adet bekliyorum canımmİnşallah canm sen ne durumdasin
Yarin doktoruna danis mutlakaHanımlar ben 4. İğnemi vuruldum ama cok yogun akıntım var ultrason daha salı yapılacak bu kadar erken akıntı normal mı yoksa yumurtlama öne mi çekilecek acaba sizin de böle olmus muydu
Benim 3 gun erken geldi
Benim ki Temmuz da dahaKuzum ya algılayamamışım şimdi gördüm25 haziran nasipse bakalım, geçen ay zamanında gelmedi gecikti bu sefer nolacak bilmiyorum
Haklısın canım. Transfer sonrası ilaçların da belli mi canım. Ben almak istemedim. Transfer netleşsin ona göre alayım dedim. Benim doktor, transfer sonrası da gonapeptyl veriyor sanırımArkadaşlar sizden ricam ve tavsiyem,taze transfer olanlar çatlatma iğnesinin etkisini unutmasınlar. Ben ilk tüp bebek denemesinde 3. Gün taze transfer oldum. Çatlatma iğnesinin etkisini bildiğim için temkinli davrandım hemen yapmadım ona ragmen beni yanılttı. 3. Gün embriyosu koydular. Üzerinden 8 gün oldu yani 11. Gündü,çatlatma iğnesinin ise 13. Günüydü,erken gebelik testinde ikinci çizgi silik de olsa çıktı. Normalde çatlatma iğnesinin 10 gün en geç 12. Gün etkisi geçer derler. Benimki 13. Gün olmasına rağmen beni yanılttı. Tuttu sandım ama hala iğnenin etkisiymis meğer.
Kuzum yarın başlıyor musun hayırlısıylaBenim 3 gun erken geldi
Eveeettt yarin ilk igneyi yapcam sabah saatlerini düşünüyorum her gun ayni saatKuzum yarın başlıyor musun hayırlısıyla
İnşallah canım benimCanım, ne güzel haber!!! Hepsi blastosiste gitsin, güzel güzel bebişler olarak sana gelmeyi beklesinler