Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 6 tane yumurta toplanmış. Niye bu kadar az oldu ben de anlamadım. Bidigim kadarıyla 7 yumurta vardı,bir de küçük olup yetisecekler vardı.
Canım bazen döllenemeyecek olanı almıyorlar. Önemli olan döllenen sayısı. Sen içini rahat tut, 1 olsun bizim olsun diyorum ben mesela

Canım bazen döllenemeyecek olanı almıyorlar. Önemli olan döllenen sayısı. Sen içini rahat tut, 1 olsun bizim olsun diyorum ben mesela
Öyle tabi. İnsan ne ile karşılaşacağını bilmiyor ki? İstiyorsun ki daha çok olsun. Çünkü boş çıkan var,dollenemeyen var,3.4.5. gün de ölen var. Ya tutmazsa geride dondurulmuş kalsin istiyorsun. Vsss dert bitmiyor yani

Sorma sorma en iyisi hiç düşünmemek. Artık her şey olacağına varır kısmına geldik

İnşallah bu sefer hayirlisi ile olsun

Hanımlar ben 4. İğnemi vuruldum ama cok yogun akıntım var ultrason daha salı yapılacak bu kadar erken akıntı normal mı yoksa yumurtlama öne mi çekilecek acaba sizin de böle olmus muydu
Yarin doktoruna danis mutlaka

Haklısın canım. Transfer sonrası ilaçların da belli mi canım. Ben almak istemedim. Transfer netleşsin ona göre alayım dedim. Benim doktor, transfer sonrası da gonapeptyl veriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…