Evet canım progesteron içindir siz transferınızı olmussunuz kacıncı gundesınız acaba18 veya 19 mm olduğunda verdiler bana benim e2 430 pregestoron hiç yükselmedi 01 de kaldı kaç olması gerekiyor onuda bilmiyorum toplama işleminden sonra bana fitil verdiler lutinus 100mg progesteron hormonu yüklüyor galiba
Aa unuttum. 600 TL de doktor muaye ücreti verdik. Ben çoktan aşılandım. O yüzden test isterler mi bilmiyorum. Hiç ondan bahsetmediler. Zaten her gittiğimizde HES kodu ile girebiliyoruz merkezeBen de 750 muayene,10.250 tüp bebek, 5000 ilaç, 250 covid testi henüz transfer sonrası ilaçlar içinde değil. Dondurma da kalanlara göre belli olacak
Merhabalar bende tüp bebek yolunda 3. İğnemi vurulma aşamasındayım yumurta kac mm e geldıgınde catlatma vuruluyoruz acaba bir de e 2 ve progesteron max kaça kadar çıkmalı bilen var mı acaba
Transfer olmadım canım daha ben pazartesi bilgi verilecek dün opu oldum daha ilk denemem benimdeEvet canım progesteron içindir siz transferınızı olmussunuz kacıncı gundesınız acaba
Merhabalar bende tüp bebek yolunda 3. İğnemi vurulma aşamasındayım yumurta kac mm e geldıgınde catlatma vuruluyoruz acaba bir de e 2 ve progesteron max kaça kadar çıkmalı bilen var mı acaba
Transfer olmadım canım daha ben pazartesi bilgi verilecek dün opu oldum daha ilk denememEvet canım progesteron içindir siz transferınızı olmussunuz kacıncı gundesınız acaba
Bende 650 rahim filmi 135 muayene 3.800 ilaçlar 8000 tüp bebek tabi bu arada her gidişimde 50 tl kan testi 100 tl eşime sperm testi 1000 tl polip ameliyatıCanım tüp bebek 10800, amh testi 263,ilaçları henüz hesaplamadik. Rahim dinlendirme,dondurma olursa da extra ücret olacak
Her muayeneye gittiğimizde ücret mi ödüyoruz bideAa unuttum. 600 TL de doktor muaye ücreti verdik. Ben çoktan aşılandım. O yüzden test isterler mi bilmiyorum. Hiç ondan bahsetmediler. Zaten her gittiğimizde HES kodu ile girebiliyoruz merkeze
Yok bu ücret 6 ay gecerliHer muayeneye gittiğimizde ücret mi ödüyoruz bide
Hımm anladım canım biran her gidişimizde ödiycez sandımYok bu ücret 6 ay gecerli
Hayır bulunmadı keçi boynuzuna başladık bizde tekrardan bide keçiboynuzu tozu var onu bal ve zencefille karıştırıp deneyecezBülent hoca öneride bulunmadı mı canım, eşim keçiboynuzu çok tüketti
Gelmesini beklemek daha da mı zor, bunca zaman adet olmamayı bekledim şimdi olmayı bekliyorum, zaman bi türlü geçmiyorBen adetteyim su an daha yumurta toplama olmadi 3. Günümdeyim de ignelere bslicam
Bır de öyle olsa resmen soygun olur. Zaten fazlasıyla para ödüyoruz. Her şey çok pahalı. Benim merkezde E2 , progesteron,sperm analizi ücreti içinde. Ama AMH içinde değildi ve hastaneler 150 gibi birşeye yaparken bunlar 263 TL aldı. İlk tüp bebegi denememde iki üç günde bir kan tahlili istiyordu ve ucretliydi. Kısacası herkes bir yerden almıyor diğer yerden acısını çıkartıyor. Olan bizlere oluyor. Çocuk için tabiki de herşeye değer ama,ticarete dönünce hoş olmuyorHımm anladım canım biran her gidişimizde ödiycez sandım
Eşim anason içiyor, 2 katı sayısı arttı. Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı koyup 5 dakika bekletip sonra içiyorEş kaynaklı sorunu olan varmı acaba eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama düzelme tam sağlanmadı ilaçta kullandı az da olsa ilerleme oldu daha doğrusu yükseliyor düşüyor tüp bebeğe başlamadan takviye olarak ne kullanmalıyız
Rabbim seninde diğer tum arkadaslar ile birlikte benimde hayırlarla pozıtıfı görmeyi nasip etsin inşaallahTransfer olmadım canım daha ben pazartesi bilgi verilecek dün opu oldum daha ilk denemem benimde
Aminn inşallah hepimizin yüzü gülsünRabbim seninde diğer tum arkadaslar ile birlikte benimde hayırlarla pozıtıfı görmeyi nasip etsin inşaallah
Nerde yaşıyorsunuz belki burdan karar vermenize yardımcı olacak birileri çıkarBenim ilk denemem olcak daha doktora karar kılamadim.Eger arastirm kısmı sonuclanirsa temmuzda başlarım
Bence en zor sahfaların en başında dr a karar vermek geliyor rabbim hayırlı dr ve tedaviler nasip etsiin canımBenim ilk denemem olcak daha doktora karar kılamadim.Eger arastirm kısmı sonuclanirsa temmuzda başlarım
Evet inşallahAyy hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin hepsi de 5. Güne gelsin
Ayy çok sevindim canım çok güzel bir haber busağlıkla tutunsunlar inşallah şimdi heyecanla transferi bekliycen
Kesinlikle öyle maalesef özel olunca iş ticarete dönüyorBır de öyle olsa resmen soygun olur. Zaten fazlasıyla para ödüyoruz. Her şey çok pahalı. Benim merkezde E2 , progesteron,sperm analizi ücreti içinde. Ama AMH içinde değildi ve hastaneler 150 gibi birşeye yaparken bunlar 263 TL aldı. İlk tüp bebegi denememde iki üç günde bir kan tahlili istiyordu ve ucretliydi. Kısacası herkes bir yerden almıyor diğer yerden acısını çıkartıyor. Olan bizlere oluyor. Çocuk için tabiki de herşeye değer ama,ticarete dönünce hoş olmuyor
Sağlık ocağında bakılan tahlilleri söylüyor benim merkezimde. Sağlık ocağının bakmadiklarini burda yaptırdımKesinlikle öyle maalesef özel olunca iş ticarete dönüyorbenim doktor tahlilleri burada yaptırmana gerek yok dedi küçük bir kağıda not aldı ben geldim kendi ilimde normal dahiliye polikliniğinde yaptırdım. Hatta sağlık ocağında isteyecektim onlar da hepsine bakamıyormış o yüzden gittim dahiliyeye. İnşallah diğer tahlilleri de aynı şekilde isterler