Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın kuzum ya
Geçmiş olsun bu arada bana da bir kaç gündür akşamları ani üşüme geliyor ya hayırlısı bakalım. Aile hekimi böyle tekrar eden üşümelerden sonra genelde gribal bir enfeksiyon gelir dikkat et dedi. Tek yaptığım biraz daha kalın giyinmek

Bahsettiğiniz test nifty testmi acaba? Nerede yaptırmıştınız?

Hayir bitkisel caylardan uzak durun. Zencefil alin kaynatin için bulantiniza da iyi gelir. Sanki bir kimseye de soylemistim bu atom caylarindan uzak dursun gebeler diye.

Hayir bitkisel caylardan uzak durun. Zencefil alin kaynatin için bulantiniza da iyi gelir. Sanki bir kimseye de soylemistim bu atom caylarindan uzak dursun gebeler diye.
Mrb Remziye hanım bu mesajınızı görünce yazamadan edemedim bende dün doktora gitmiştim ebe bana ozellikle şişkinliğimden dolayı anason rezene çayı içebilirsin 1 fincan dedi ve papatya çayıda içebilirmişim dündendir araştırıyorum emin olamadım sizin bir bilginiz varmı acaba?

Saglik profesyoneliniz daha iyi bilir ancak, turkiyedeki papatyalarin cinsi itibariyle aslinda gebelere cay olarak icmeye uygun olmadiklarini biliyorum cunku hormonal dengeyi bozuyorlar. Anazon ve rezene cocuklara da nadiren de olsa gaz icin verilir ancak bir muddet sonra bagirsaklarda tembellige de yol acarlar. Simdi burada asil riskli olan sinif adacayi, mate, dut yapragi gibi ureme hormonlarini stimule eden ya da xenoostrojen tasiyan veya rahim kaslarinda kasilma ya da gevsemeye neden olan bitki caylari ile zeytin yaprağı ihlamur kekik gibi seker tansiyon dengesinde gebelikte arzu edilmeyen durumlara yol acabilecek caylardir bu bir. Ikincisi gebe olmadiginizda hic alerji yapmayan bazi bitkiler genelikte alerji yaratabilir bu da hiç istenmez.

Cevabınız için teşekkür ederim o zman en iyisi içmemek benim adıma çünkü kararsız kaldım bir tarafta iç diyen bir ebe diğer tarafta içme diyen bir çok insan. Riske atmaya da gerek yok sanırım kolay gelmedik sonuçta bu günlere

Sağlık ocağındaki hemşire 20. Haftada çağırıyoruz tetanoz için dedi. Daha erken sizin içinde sanırım
Evet bu gun doktorumla gorustum 20. Hafta dedi aile hekimi 17. Haftadan sonra yapiyoruz dedi o yuzddn kafam karisti ama tabiki dr dedigini dinlicem 20. Haftayi beklicem.Bu arada asi olmayan arkadaslar tetanos asisiyla biontec arasinda 14 gun olmaliymis bilginize tarihlerinizi ona gore ayarlayin benim bu sebepten 2. Doz biontek 4 gun gec vurulucam

Benim aile hekimi de 20. haftadan sonra dedi. Hatta 20. hafta ve bebeğin hareketlerini net hissetmeye başlayınca dedi.
Peki canım sen biontech ilk dozunu ne zaman oldun? Benim doktorum önümüzdeki hafta olabilirsin dedi. Hatta olmamı istedi direk. Ben erken mi acaba diyordum da. Ama 20. Hafta tetanoz olacaksam da iki hafta ara vermek için gerçekten ilk dozu haftaya olmalıyım 14-18-20 oluyor

15+6 da ilk doz oldum canim o yuzden 20.haftada tetanus oluacagim icin 4 gun gec kalkyorum ikinci doza 2 hafta ara nedeniyle vurulacaksan ona gore hesapla

Mrhbalar uzun zamandır doktor kararı vermeye çalışıyordum izmirde.

3.denemem olacak.
yaş 31 sebepsiz inf-
medicalpark ***Funda Göde * **hastaları var mı acaba.?
Raporlu olacak benım ( 2neg aşılama) tahminen 10 civarı tutar. Fiyat ikinci planda tabi artık pozitif görmeyi ümit ediyorum

Merhaba ben de funda hanıma gidiyorum en baştan beri 2 negatif transferim var şimdi en baştan başlıcaz yumurta toplamayla yine kendisini tercih ettim şuan dinlenme aşamasındayım aşı oldum bi dahaki ay başlıcaz inş

Ateşim yükselince test verdim sabah ve maalesef pozitif çıktı nasıl beslenmem gerekiyor bebek icin endişeliyim zencefil kaynatıp icin demişsiniz balla karıştırsam da olur mu bol c sebze meyve yemem gerekiyor sanırım limonlu su yapsam icsem bir ölçüsü var mı tek kalıyorum evde

Cok gecmis olsun. Insallah hafif atlatirsiniz. Oncelikle bol su icmeye ozen gosterin. Temel nokta odur. Zencefil sorun degil ama lutfen ekinezya kis canlarından uzak durun. Lipozomal c vitamini ve d3 k2 kullanin. Mumkunse yuzustu vaziyette yatin. Nefes almada gucluk cekerseniz ciddi bir solunum guclugu cekerseniz saglik kurulusu ile irtibata gecin ambulans cagirin. Beslenmenizde tavuk suyuna corba gibi kolay hazmedilen ama zengin icerikli yiyeceklere yer verin. Koku ve tad duygunuz gitse de beslenmenizi ihmal etmeyin. Endise ve korkuya kapilmayin. Bebeginiz ve siz iyi olacaksiniz.

Teşekkür ediyorum önce cok korktum ama insallah hafif atlatırım değerli bilgiler icin elinize sağlık lpozomal c vitamin icin venatura marka alayım o zaman

2 negatifi görmenize ragmen doktor değiştirmediğinize göre memnunsunuz dimi? ben tavmergende olumsuz aldım insan soğuyor bir daha orayı görmek istemıyorum

2 negatifi görmenize ragmen doktor değiştirmediğinize göre memnunsunuz dimi? ben tavmergende olumsuz aldım insan soğuyor bir daha orayı görmek istemıyorum
Doktorumun bilgisine güveniyorum o yüzden tekrar denemek istedim genetik testlerimizi yaptırdık histeroskopi yapıldı bu süreçte bakalım bundan sonra da olmazsa değişiklik düşünücem. Ama sonuçta biraz da nasip işi diye bakıyorum inanıyorum hayırlısı neyse o olucak

tedavi tam olarak ne kadar Funda hanımda ? kendisine mesaj atabiliyor musunuz mesela biraz bahseder misinz doktordan merkezden. Ben henüz başlamadım merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…