Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem kombine risk hem ikili test ikiside 1:50 , trisomy 13/18 + NT ise 1:10000,
yaş 1:251
İlginiz için teşekkürler
ultrason degerlendirmeniz cok kiymetli olacak. Nazal kemik goruldugu olcude uzun kemiklerde kisalik da saptanmadiysa endiselenecek bir sey kalmaz diye dusunuyorum.
Surecinizden haberdar edin olur mu.

Ankarada değilim başka şehirden test için gideceğim, şu an 13 haftalık ayrıntılıda belli olurmu dedikleriniz ?
Bahsettiğiniz Ali İpek hoca perinatologmu? Onada ayrıntılı için gitmek isterim inş. sağlıkla gelsinde bebişlerimiz

ultrason degerlendirmeniz cok kiymetli olacak. Nazal kemik goruldugu olcude uzun kemiklerde kisalik da saptanmadiysa endiselenecek bir sey kalmaz diye dusunuyorum.
Surecinizden haberdar edin olur mu.
Tabiki haberdar ederim, değerlendirmeleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler

Ali Hoca radyologtur, ayrintili ultrason, anomali taramasinda dunyada otoritedir. Muayenehanesini ararsaniz sanirim ozelde artik tamamen kendi yerinde, size haftasi itibariyle gel ya da bekle de der. Isinin ehli olmasi acisindan cok guvenirim. Ankaraya madem nifty icin geleceksiniz, lutfen ugrayin.

Ankaraya hemen yarın gideceğim beklemek istemiyorum, randevu varsa onada görünürüm öyleyse ..

Kızlar merhaba.uzun zaman oldu buraya giremedim.nasıl haberler güzelmi.cinsiyyetler belli oldumu?

Gözünaydın canım herşeyin güzel olmasına sevindim
Tek derdimiz cinsiyetlerini öğrenmek olsun inşallah

remziye_06
Remziye hanim iyi aksamlar beni hatırlar mısınız haziran temmuz ayı bende topikteydim 3. Tüp bebek denemesi ancak transferim henuz olmadığı icin Ekim kasım grubuna geçtim
Genetik incelememiz vardi cok şükür 1 tek kalan embriyomuzde sağlıklı geldi . Bu ay adetimi bekliyordum 10 gun gecikti dün oldum doktorum haber ver demişti önce histereskopi yapacak sonraki adet ile uygun olursa transfer yapacak inşallah.
Size sormak istediğim bir şey var. CD 56 testi
Ben daha önceki 2 denemede hiç gebelik oluşmadı bu deneme öncesi genetik inceleme , histerekopi .. derken biraz tedbirli doktorum ben hiç konuşamadım yani embriyomuzun saglikli olup olmadığı bir belli olsun öyle konuşuruz dedik. Sizce cd56 testini de yaptırayım mi pek bir bilgim yok yani bu test kimlerden ne amaçla isteniyor hani hangi hasta profilinden .
Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için

Genellikle hic gebelik olusmamis, ilk 3 ayinda dusuk yasamis, bir onceki saglikli gebeligi 5 6 yil evvel olmus, agir erkek faktoru saptanmamis ve ozellikle de hashimato, zehirli guatr, graves, lupus, iltihapli eklem romatizmasu gibi otoimmun bir hastalik sahibi olan anne adayi varsa; cd 56 rahimden parca alinarak bakilmasi tavsiye edilir. Umarim bu seferki transferiniz size ugurlu gelir, bebeginize kavusursunuz.

Aminn inşallah çok teşekkür ederim yani bu sayfiklarinizdan bana tek uyan hiç gebelik oluşmaması onun haricinde trioid değerlerine (hashimato tespiti icin) bakıldı normal çıktı tedavi oncesi .
Bizde es kaynaklı tüp bebek sebebimiz sayı çok az mlrfoloji orta.
Sizinde dediğiniz gibi umarım bu sefer yüzümüz güler teşekkürler

Selam remziye_06 30ağustos kürtaj olmuştum 3ekim kanamam adet gibi başladı 4gun kadar sürdü. 2gun önce çok özür dilerim kanamam başladı sandım ama baya kahverengi çamur gibi geldi kesildi adette olmadım enfeksiyonmu var acaba karantinadayım diye doktorada gidemiyorum doktoru kürtaj sonrası muayenemde hafif pıhtı kalmış demişti ve fitil atmıştı acaba kahverengi kürtaj sonrası normal mi yoksa enfeksiyon olabilirmi acaba

Merhabalar, cok gecmis olsun ancak bahsettiginiz durum tamamen kurtaj sonrasi kalan rahim dokusunun vucuttan atilma sureciyle ilgili. Oyle saniyorum ki doktorunuz kurtaj sonrasi size antibiyotik de vermistir, cinsel iliski de bir sure olmasin demistir. Tum bunlar zaten sizi enfeksiyondan korumak icin. Agrilariniz da alisildik adet agrisi disinda olabilir, endiselenmeyin. Yine de enfeksiyon acisindan bir endiseniz varsa, kan testinde crp degeri baktirabiliriz.

Çok Teşekkür ederim remziye_06 hanım inşallah normal adet dönemine geçerim çünkü 6ay lucrin kullanmıştım transfer öncesi sonra 2ay gebelik üstüne kürtaj bakalım adet ne zaman normale dönücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…