Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dusukten sonraki kurtajdan 30 gun sonra regl olmusum, takvime oyle yazmisim... 40 gune kadar oluyormus, cabuk atlatin insallah
Inşallah canım akşama olması renk farkı yaşanıyor evet ama insan yinede tedirgin oluyor size de geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin insallah🙇‍♀️

Evet canim bende vurukdum onu bebegin daha iyi tutunmasi için dediler
Merhaba ikizleriniz hayırlı evlat olsun inş tez zamanda kavuşursunuz 🥰
Benim bugün 4.günüm ama dünden beri agdet agrım var ve her geçen an aralıksız olmaya başladı bu durum olumsuzluk mu sizce 😒(hemşireyim demişsiniz özellikle ondan size sormak istedim) 😇

Merhaba herkese
remziye_06 remziye_06 trisomi 13,18,21 kromozom sayımı sonuçlarım çıktı çok şükür 🙏 herşey yolun da bebeğim sağlıklı😊
Bana verdiğiniz tavsiye ve destekleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
Kromozom sayımı olduğu için kesin bir şekilde cinsiyetini de öğrendik bugün
Oğlumuz olacak inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin 😊

Merhaba herkese
remziye_06 remziye_06 trisomi 13,18,21 kromozom sayımı sonuçlarım çıktı çok şükür 🙏 herşey yolun da bebeğim sağlıklı😊
Cok guzel haberler bunlar :KK66: Daha evvel de dedigim gibi, istatistikler bebeveynleri korkutmaktan cok detayli tetkiklerle yol göstermek icindir, ozellikle ultrason bulgulariyla desteklenmiyorsa benim icim hep rahat oluyor :KK66:
Oglunuza saglik sihhatle kavusmanizi dilerim. Baskaca sorunuz olursa elimden geldigince buradayim.

Merhaba herkese
Ayy nasıl güzel bir haber bu canım ca tebrikler Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah oglunuzu yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙇‍♀️🤗🍀🍀🍀💕

Cok guzel haberler bunlar :KK66: Daha evvel de dedigim gibi, istatistikler bebeveynleri korkutmaktan cok detayli tetkiklerle yol göstermek icindir, ozellikle ultrason bulgulariyla desteklenmiyorsa benim icim hep rahat oluyor :KK66:
Oglunuza saglik sihhatle kavusmanizi dilerim. Baskaca sorunuz olursa elimden geldigince buradayim.
Çok teşekkür ederim ☺️
İyiki varsınız
Ayy nasıl güzel bir haber bu canım ca tebrikler Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah oglunuzu yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙇‍♀️🤗🍀🍀🍀💕
Kuzum çok sağol 🥰

Merhaba herkese
Gözünüz aydın, çok güzel haber gerçekten. Dna testi ben de yaptırdım sonuç bekliyorum

İnşallah sonuçlarınız güzel olur🙏
Mutlaka haberdar edin güzel haberlerden😊
Stres yapmamaya çalışın
Biliyorum kolay değil ben iki hafta boyunca kendi kendimi yedim bitirdim.
ne kadar stres yapmamaya çalışsam da zor. ikiz benimkiler ultrasonda ikisinin de ense kalınlığı için iyi dedi doktorum ama ikizlerden birinin burun kemiğini göremedi. nazal kemik diye de ifade ediliyor sanırım down sendromu için ayırt edici bir kritermiş.

Merhaba herkese
Oyy gözünaydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🙏😍

Selam kızlar, ben de bugün kontrole gittim 😍 Herşey yolunda çok şükür. Uyuyordu benim bebe 😅 bir de kambur uyumuş bir iki dürttü doktor ama hiiç bana mısın demedi, düzeltmedi kendini 😅 o yüzden 4 gün küçük çıktı ölçümde 😂 hareket etti ama çok şükür 🙏 kalp atışları güzel. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de göründü. İkili test için kan verdim haftaya çıkar dedi. Cinsiyeti sordum erken ama bir bakayım dedi göremedi, biraz daha büyüsün cinsiyet için dedi. Ama birşey görememesi kız mı acaba dedirtti bana 😍

Aşıyı konuştum direk ol dedi. Biontech olmamı söyledi koruyuculuğu daha yüksek olduğu için. Ben de zaten olmak istiyordum sadece zamandan emin değildim. Haftaya kontrole geldiğinde aşı randevunu da alabilirsin aynı güne dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Oyy gözünaydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🙏😍
Çok sağol kuzum
Selam kızlar, ben de bugün kontrole gittim 😍 Herşey yolunda çok şükür. Uyuyordu benim bebe 😅 bir de kambur uyumuş bir iki dürttü doktor ama hiiç bana mısın demedi, düzeltmedi kendini 😅 o yüzden 4 gün küçük çıktı ölçümde 😂 hareket etti ama çok şükür 🙏 kalp atışları güzel. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de göründü. İkili test için kan verdim haftaya çıkar dedi. Cinsiyeti sordum erken ama bir bakayım dedi göremedi, biraz daha büyüsün cinsiyet için dedi. Ama birşey görememesi kız mı acaba dedirtti bana 😍

Aşıyı konuştum direk ol dedi. Biontech olmamı söyledi koruyuculuğu daha yüksek olduğu için. Ben de zaten olmak istiyordum sadece zamandan emin değildim. Haftaya kontrole geldiğinde aşı randevunu da alabilirsin aynı güne dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Sana da bin maşallah 🧿 sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş Bebişlerimiz inşallah 🙏

Biraz üşütmüşüm içim titriyor dün balkonda oturdum soguktu bu aktarlarda satılan atom cayı var ya hani içinde çeşitli baharatlar olan küp şekere benziyor rengi koyu pembe icsem bana zarar verir mi acaba arkadaşlarda bilen varsa acil cevap verirse sevinirim remziye_06 remziye_06

Biraz üşütmüşüm içim titriyor dün balkonda oturdum soguktu bu aktarlarda satılan atom cayı var ya hani içinde çeşitli baharatlar olan küp şekere benziyor rengi koyu pembe icsem bana zarar verir mi acaba arkadaşlarda bilen varsa acil cevap verirse sevinirim remziye_06 remziye_06
Canım ya bence hiç öyle karışık çaylarla riske atma. Malum birçok bitki çayı sakıncalı ve onların içinde kim bilir hangileri var 🤷‍♀️ Benim doktorum ıhlamur içebilirsin demişti bana haftada 2-3 kez günde bir fincan. Belki o rahatlatır biraz

X