- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Ayyyy kuzum benim ya insallah amincanım çok geçmiş olsun, inşallah en hafif şekilde atlatırsın.
Aminnnn canım benim insallah çabucak geçer dileğim canım ben tarsfer zamanı aşı yeni çıkmıştı olamadım maalesef ondan korkuyorum zaten kuzumçok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın beslenmeni vitaminlerini ihmal etme aşı olmuştun sanki sen yanlış hatırlamıyorsam inşallah çabucak iyileşeceksin
14 uzun gun... yapiyorlarmis karantina sonrasi test gebe arkadasim 2 hafta once oldu. 14 gun sonra Negatif cikar cikmaz da dogurdu, dogumu cok yakindi..Karantina kac gun sürüyor karantina sonu test yaptırmak zorundamıyız acaba
Lipozomal c vitamininin bir zarari yoktur hatta faydasini gorursunuz. Bu markada da zararlı bir içerik gormedim.Kesin olmayan sonuclara gore 2 erkek bekliyorum
Bu pazartesi genis panel NIPT testi verecegim, ancak iceriginde cinsiyet bilgisi olmayacak. Geleneksel olarak kesin sonuc icin zamanini bekleyecegiz :)
Kizimin sinifinda temasli bir aile varmis, okul o cocuk icin online egitimi acinca ben de sonunda kizimi eve transfer edebildim ve rahatladim, aklim cikiyordu. Ben de heyet raporluyum donemi kapattim, tum yeteneklerimi ev ogretmenligine yonelttim
R remziye hanim asagidaki resimdeki lipozomal C vitaminini aldirdim, esime kullandiriyorum, gebelere zarari var midir, gecen grip gibi olunca almak istedim. Sonra bosver diyip mandalina yedim)
Eki Görüntüle 2925373
10. gununuzde de test yaptirip negatif cikarsaniz karantinanizi sona erdirebilirsiniz, delta varyantli degilseniz. Varyant, test kagidinda yazmaz sizi arayan ve pozitif olduktan sonra sizinle gorusen saglik ekiplerinde bilgisi olur.14 uzun gun... yapiyorlarmis karantina sonrasi test gebe arkadasim 2 hafta once oldu. 14 gun sonra Negatif cikar cikmaz da dogurdu, dogumu cok yakindi..
Bebegi iyi mi kuzum insallah iyidir Allahım hepimizin yardımcısı olsun14 uzun gun... yapiyorlarmis karantina sonrasi test gebe arkadasim 2 hafta once oldu. 14 gun sonra Negatif cikar cikmaz da dogurdu, dogumu cok yakindi..
Tamam teşekkürlerMerhaba
Ben İsviçre’de yaşıyorum
Benim testim burada bir üniversite hastahanesinde yapıldı
Cok iyiler masallah, evde covidin atak kismini 3 gunde atlatti. Bol zencefil cayi, bol c vitamini ve corbalarla destekledi. Atesini parol ile dusurdugunu biliyorum.Bebegi iyi mi kuzum insallah iyidir Allahım hepimizin yardımcısı olsun
İnsallah canım cok sağol gündüzler iyiyim ama akşama doğru üşüme titreme halsizlik bitkinlik oluyor bir anı bir anım tutmuyor bugun 3 oldu insallah atlatırım hayırlısı ileN Nisanesintisi01 Geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız..
Parol hiç içmiyorum içmedim arada ateşim yukseliyor geri düşüyor ateşim yükselince içmem gerekiyormuş yok yarın annemler bırakacak sabah aslında zencefil çayını nasıl yapıyordu acaba evde var bende yapayımCok iyiler masallah, evde covidin atak kismini 3 gunde atlatti. Bol zencefil cayi, bol c vitamini ve corbalarla destekledi. Atesini parol ile dusurdugunu biliyorum.
İnsallah benimde bebegim iyidir onu cok merak ediyorum ama karantina sürecindeyim daha 3.gunum bugün baktırmam daCok iyiler masallah, evde covidin atak kismini 3 gunde atlatti. Bol zencefil cayi, bol c vitamini ve corbalarla destekledi. Atesini parol ile dusurdugunu biliyorum.
Iyidir caninizi sikmayin guzelce iyilesin, gececek..İnsallah benimde bebegim iyidir onu cok merak ediyorum ama karantina sürecindeyim daha 3.gunum bugün baktırmam da10.gun test yaptıracağım insallah negatif çıkar ve süreç biter insallah
Yaaa cok teşekkür ediyorum elinize sağlık aynen dediğiniz gibi yaptım içtim hemen parol da hamile komşu varmış sağolsun getirdiler insallah iyi olurumIyidir caninizi sikmayin guzelce iyilesin, gececek..
Taze ise; zencefilin dış kabuğunu soyup 1 su bardağı suya bir parca ekleyip 10 dakika kaynatin. İçmeden önce içine 1 tatlı kaşığı bal ve yarim limon suyu ilave edin. Toz ise kaynamis suya 1 cay kasigi koyup kapagini kapatarak demlendirin.
Bu hafta migrostan rendelenmis zencefil aldim kucuk bir kavanozda satiliyor, o da el altinda olabilir uzun sure dayaniyor. Yiyebilirseniz minik bir kasik oyle bile yenebilir
Arkadaşınız doğurdu mu kac aylık ya canım asa önce bir arkadasım beni Korkuttu beş aylık erken Doğum yaptı bebeğini kaybetti dedi o kadar üzüldüm kiCok iyiler masallah, evde covidin atak kismini 3 gunde atlatti. Bol zencefil cayi, bol c vitamini ve corbalarla destekledi. Atesini parol ile dusurdugunu biliyorum.
Bizimki 37'de dogurdu, bebek zaten 35ten beri gelme yolunda ilerliyordu. 35-37 yi evde karantinada gecirdi. Sonra test negatif gelince doguma..Arkadaşınız doğurdu mu kac aylık ya canım asa önce bir arkadasım beni Korkuttu beş aylık erken Doğum yaptı bebeğini kaybetti dedi o kadar üzüldüm ki
Sağlıkla büyütsün insallah darısı bizlere olsun sağlıkla yavrularımıza kavuşmak ama bana zencefil çayı cok iyi geldi teşekkür ediyorumBizimki 37'de dogurdu, bebek zaten 35ten beri gelme yolunda ilerliyordu. 35-37 yi evde karantinada gecirdi. Sonra test negatif gelince doguma..