- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Biz raporluyduk ilaç fiyatları zaten hastaneden bağımsız biliyorsunuz 6500 raporlu haliydi yumurta toplama ve transfer dahil hiç bi zaman doktora ayrıca para vermedim kontroller için ilk transferim dondurulmuş transferdi o nedenle çözdürme parası verdim 1100 tlydi sanırım. İkinci teansferde transfer parası ödemiştik 4250 tl. Her tüp bebek doktoru gibi yoğun tabiki ama ilgisizlik olmuyor her sorduğunuza cevap alıyorsunuz ama sormadan herşeyi duymayı beklememek lazım sanırım illaki unutuluyor bişeyler. Funda hanımla whatsaptan iletişime geçiyordum herzaman cevap veriyordu mutlaka genelde de sesli cevap veriyor sea kaydı atıyor. Negatiflerden sonrada özellikle kendisi arıyor telefonundan uzun uzun konuşma imkanımız olmuştu.tedavi tam olarak ne kadar Funda hanımda ? kendisine mesaj atabiliyor musunuz mesela biraz bahseder misinz doktordan merkezden. Ben henüz başlamadım merak ediyorum.
anladım araması çok güzel ben dr iki negatif aldım. insan gerçekten o an bir destek arıyor rabbim bir daha yaşatmasın. burdan haberleşelim mutalaka ben de kesın karar verdim pazartesi başluyorum inş. Adet beklıyorum şuan. Benım de raporlu iki negatif aşılamadan dolayı...Biz raporluyduk ilaç fiyatları zaten hastaneden bağımsız biliyorsunuz 6500 raporlu haliydi yumurta toplama ve transfer dahil hiç bi zaman doktora ayrıca para vermedim kontroller için ilk transferim dondurulmuş transferdi o nedenle çözdürme parası verdim 1100 tlydi sanırım. İkinci teansferde transfer parası ödemiştik 4250 tl. Her tüp bebek doktoru gibi yoğun tabiki ama ilgisizlik olmuyor her sorduğunuza cevap alıyorsunuz ama sormadan herşeyi duymayı beklememek lazım sanırım illaki unutuluyor bişeyler. Funda hanımla whatsaptan iletişime geçiyordum herzaman cevap veriyordu mutlaka genelde de sesli cevap veriyor sea kaydı atıyor. Negatiflerden sonrada özellikle kendisi arıyor telefonundan uzun uzun konuşma imkanımız olmuştu.
Hakkımızda hayırlısı olur inşanladım araması çok güzel ben dr iki negatif aldım. insan gerçekten o an bir destek arıyor rabbim bir daha yaşatmasın. burdan haberleşelim mutalaka ben de kesın karar verdim pazartesi başluyorum inş. Adet beklıyorum şuan. Benım de raporlu iki negatif aşılamadan dolayı...
çok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın beslenmeni vitaminlerini ihmal etme aşı olmuştun sanki sen yanlış hatırlamıyorsam inşallah çabucak iyileşeceksinAteşim yükselince test verdim sabah ve maalesef pozitif çıktınasıl beslenmem gerekiyor bebek icin endişeliyim zencefil kaynatıp icin demişsiniz balla karıştırsam da olur mu bol c sebze meyve yemem gerekiyor sanırım limonlu su yapsam icsem bir ölçüsü var mı tek kalıyorum evde
canım çok geçmiş olsun, inşallah en hafif şekilde atlatırsın.Ateşim yükselince test verdim sabah ve maalesef pozitif çıktınasıl beslenmem gerekiyor bebek icin endişeliyim zencefil kaynatıp icin demişsiniz balla karıştırsam da olur mu bol c sebze meyve yemem gerekiyor sanırım limonlu su yapsam icsem bir ölçüsü var mı tek kalıyorum evde
Merhaba raporsuz toplam yumurta toplama ve transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?Biz raporluyduk ilaç fiyatları zaten hastaneden bağımsız biliyorsunuz 6500 raporlu haliydi yumurta toplama ve transfer dahil hiç bi zaman doktora ayrıca para vermedim kontroller için ilk transferim dondurulmuş transferdi o nedenle çözdürme parası verdim 1100 tlydi sanırım. İkinci teansferde transfer parası ödemiştik 4250 tl. Her tüp bebek doktoru gibi yoğun tabiki ama ilgisizlik olmuyor her sorduğunuza cevap alıyorsunuz ama sormadan herşeyi duymayı beklememek lazım sanırım illaki unutuluyor bişeyler. Funda hanımla whatsaptan iletişime geçiyordum herzaman cevap veriyordu mutlaka genelde de sesli cevap veriyor sea kaydı atıyor. Negatiflerden sonrada özellikle kendisi arıyor telefonundan uzun uzun konuşma imkanımız olmuştu.
10 bin paket ücretiydi 6 ay once sanırım. ilaçlar içşnde değildiMerhaba raporsuz toplam yumurta toplama ve transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
sizin sorununuz neydi acaba ? Bir de hoca prednol tarzı bağışıklık baskılayıcı kullanıyor mu biliyor musunuz?Hakkımızda hayırlısı olur inşbu sefer herşey çok güzel olur
Merhaba raporsuz toplam 13bin demişlerdiMerhaba raporsuz toplam yumurta toplama ve transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
Merhaba raporsuz toplam yumurta toplama ve transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
Ben mayıs ayında başlamıştım 13 bin demişlerdi öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam10 bin paket ücretiydi 6 ay once sanırım. ilaçlar içşnde değildi
Bende pko var eşimde morfoloji sorunu ve sayıda biraz düşük. Bu sefer farklı sperm seçim tekniği uygulucaz dedi ve ben donmuş transfer olmuştum bu sefer sende taze yapıcaz dedi herşey yolunda giderse. Bana baskılayıcı bi ilaç vermedi vermesi gereken bir durum varsa verir sanırım o konuda bi bilgim yok maalesefsizin sorununuz neydi acaba ? Bir de hoca prednol tarzı bağışıklık baskılayıcı kullanıyor mu biliyor musunuz?
Teşekkür ediyorumBen mayıs ayında başlamıştım 13 bin demişlerdi öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
ilaçlar olmadan mı 13 bindi vay be ne kadar artmışBen mayıs ayında başlamıştım 13 bin demişlerdi öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
anladım bazı hocalar veriyormuş prednol vücut kabul etsin diye embriyoyu.Benım de kronik hastalığım var o yüzden merak ediyorum. Benım de 2 donmuş taze deneyelim demişti bana da. Embriyologları da iyi sanırım dimi Medicalparkın ben bayağı araştırdım . Çok zor çünkü karar vermek. Bir ara Bahçeciye gideyim dedim ama istanbul çok zor izin almak gerek filan...Bende pko var eşimde morfoloji sorunu ve sayıda biraz düşük. Bu sefer farklı sperm seçim tekniği uygulucaz dedi ve ben donmuş transfer olmuştum bu sefer sende taze yapıcaz dedi herşey yolunda giderse. Bana baskılayıcı bi ilaç vermedi vermesi gereken bir durum varsa verir sanırım o konuda bi bilgim yok maalesef
İnsallah kuzum insallah aminnnnN Nisanesintisi01 cok gecmis olsun, cabuk iyilesin insallah
Amin canım benim cok teşekkür ediyorum insallah çabucak geçer diliyorum