Saol canım benimvücut ağrıları dışında iyiyim bunada şükür nefes darlığı yok şükür sıkıntılı bir süreç kimse yaşamasın bir an önce kurtulalım şu mikroptan inşallah
Ay maşallahHaberler güzel canım çok şükürBebekler iyi, ilk defa tüm hareketlerini ellerini kollarını oynatmalarını gördüm, çok heyecanlandım. Ense kalınlığı filan da normal çıktı
Merhabalar, o gün geldi Remziye Hanım. Tek bir embriyom beşinci günde istenen gelişimi gosterebildi ve biyopsi alınıp donduruldu, genetik test sürecini bekliyoruz. Ben Ekim ayı başında için tekrar başlayacağım tedaviye, bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.Çok teşekkürlereğer bu tedavide sonuç alamazsak yeni tedavime başlarken sizden takviye tavsiyelerinizi isteyeceğim mümkünse. Doktoruma danışirim almadan tabii, hiç endişeniz olmasın .
Ben arisutu konusuna sahsen mesafeliyim her daim ama kist konusunda hic bir sey yaratmaz endise etmeyin. Bu saydiginiz icerikler de kist yaratmaz. Size daha once de soylemisimdir ama yine soyleyeyim, Lutfen d vitamini destegi alin, lutfen 3 lt en az su icin, bu surecte cay kahve ve rafine sekeri tamamen birakin, En az 45 dakika disari cikamiyorsaniz evde leslie ile , yumurtlama donemini destekleyen yoga hareketleri var youtube yazarsaniz 20 25 dakikalik videolar ama cok ise yararMerhabalar, o gün geldi Remziye Hanım. Tek bir embriyom beşinci günde istenen gelişimi gosterebildi ve biyopsi alınıp donduruldu, genetik test sürecini bekliyoruz. Ben Ekim ayı başında için tekrar başlayacağım tedaviye, bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
1. Kist olmaması için-olursa başlayamiyoruz,
2. Sağlıklı, kaliteli yumurta için
Neler kullanayım?
Maxijuno, omepa Q10, organik arısütü ile devam mı edeyim? Şimdiden çok teşekkür ederim
remziye_06
Bu arada o tek taşinizin da saglikli haberlerle bize donmesini dilerim. O bebis adayini da kutlarim. Guzel haber.Merhabalar, o gün geldi Remziye Hanım. Tek bir embriyom beşinci günde istenen gelişimi gosterebildi ve biyopsi alınıp donduruldu, genetik test sürecini bekliyoruz. Ben Ekim ayı başında için tekrar başlayacağım tedaviye, bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
1. Kist olmaması için-olursa başlayamiyoruz,
2. Sağlıklı, kaliteli yumurta için
Neler kullanayım?
Maxijuno, omepa Q10, organik arısütü ile devam mı edeyim? Şimdiden çok teşekkür ederim
remziye_06
O ne zmn yapılıyor ki ve nicin yapılıyor o test o konuda bir bilgim yok ya da doktor tarafından bilgilendirilmedim (bilgi verirseniz sevinirimMerhaba
Kan sonucunuz kaçta kaç çıktı
Benim down sendromu düşük risk 50000/1
Trisomi ise 732/1 çıktı 1000 altı riskli imiş
Ultrason temiz çıktığı için kanda kromozom sayımı yapılacak onu bekliyorum ayrıca
İkili test harici 17. Haftada ve 22. Haftada detaylı ultrason olacak tekrar
Ne kadar teşekkür etsem az, çok ama çok naif ve güzel bir insansınız, bizim için de nimetsiniz. Allah karşınıza hep güzellikler çıkarsınBen arisutu konusuna sahsen mesafeliyim her daim ama kist konusunda hic bir sey yaratmaz endise etmeyin. Bu saydiginiz icerikler de kist yaratmaz. Size daha once de soylemisimdir ama yine soyleyeyim, Lutfen d vitamini destegi alin, lutfen 3 lt en az su icin, bu surecte cay kahve ve rafine sekeri tamamen birakin, En az 45 dakika disari cikamiyorsaniz evde leslie ile , yumurtlama donemini destekleyen yoga hareketleri var youtube yazarsaniz 20 25 dakikalik videolar ama cok ise yararHepsinden onemlisi: Haberleri izlemeyin, sizi mutlu eden insanlarla gorusun, en az 8 saat gece uykusunu alin ve kendinizin en relax versiyonuyla tanisin. Baskaca sorulariniz olursa buradayim.
Evet nerdeyse ben havlu attım ama o mücadele vermişBu arada o tek taşinizin da saglikli haberlerle bize donmesini dilerim. O bebis adayini da kutlarim. Guzel haber.
Ya biz üçümüz gün olarak epey yakınızAmin canımböyle hafif hafif geçsin gitsin inşallah
Ay maşallah
Dün ben de aynen öyle gördüm. Esneme germe yapıyordu içerde sıçrıyordu falan
Sadece ense kalınlığı mı baktırıyorsun, ikili test yaptıracak mısın?
Cok gecmis olsun,Çok sağol canım sorduğun için ben bugün çok daha iyi uyandım, iyileşiyorum sanırımBugün doktora gideceğiz bakalım inşallah bebekler de iyidir
İnsAllahSaol canım benimvücut ağrıları dışında iyiyim bunada şükür nefes darlığı yok şükür sıkıntılı bir süreç kimse yaşamasın bir an önce kurtulalım şu mikroptan inşallah
Canım ikili test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi 2 doktorum da, o yüzden fetal dna testi yaptırmaya karar verdik biz.Amin canımböyle hafif hafif geçsin gitsin inşallah
Ay maşallah
Dün ben de aynen öyle gördüm. Esneme germe yapıyordu içerde sıçrıyordu falan
Sadece ense kalınlığı mı baktırıyorsun, ikili test yaptıracak mısın?
TeşekkürlerCok gecmis olsun,
asi olmusmuydunuz.Olduysaniz hangisi ve ne zaman oldunuz yazarmisiz.
İnşallah sizde o güzel hareketlerini hoplayıp zıplamalarını göreceksinizYa biz üçümüz gün olarak epey yakınızbende cumartesi gidicem, heyecan yaptım yazdıklarınızı okuyunca sizlerde henüz cinsiyet tahmini yaptı mı doktor
Benim doktor geçen hafta çaktırmadan inceledi ultrasonun sonunda bir kaç saniye ama bize birşey demediYa biz üçümüz gün olarak epey yakınızbende cumartesi gidicem, heyecan yaptım yazdıklarınızı okuyunca sizlerde henüz cinsiyet tahmini yaptı mı doktor
İkizdi değil miCanım ikili test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi 2 doktorum da, o yüzden fetal dna testi yaptırmaya karar verdik biz.
Cok mahcup oluyorum, estagfurullah, yukumuzu paylaşıyoruz.Ne kadar teşekkür etsem az, çok ama çok naif ve güzel bir insansınız, bizim için de nimetsiniz. Allah karşınıza hep güzellikler çıkarsındediklerinizi yapicam, çok teşekkürler
Bu yolun zorluğunu, yükünü ancak bu yolda mücadele edenler anlıyor. Ben dördüncü tedaviye başlayacağım, hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım ama sonra keşke yumurtam varken daha çok mücadele verseydim dememek için devam ediyorum. İlk başta genetik test konusunda bilinçli olsaydım 4 blastim olan bir önceki tedavimde belki bir şansım olurdu ama bilemedik, beş ay da kaybettim düşük dolayısıyla. Yani bu kadar zorluklar içinde mücadele etmeye, devam etmeye çalışırken sizin desteğiniz çok ama çok kıymetli. Eksik olmayınCok mahcup oluyorum, estagfurullah, yukumuzu paylaşıyoruz.
maşallahhhhh sağlıkla gelsinler inşallahBugun jinekolog kontrolum vardi; yavrular masallah iyiler. Sat'a gore 11+0 olmali ama birini 11+5, digerini 11+2 olctu. Ilk defa tekmelerini yumruklarini gordum rabbime cok sukur.
Rahim agzina yakin ufak bir kanama alani var ama bebeklerden uzakmis, lekelenme olursa korkma dedi. Rahim agzinin boyunu 3,6cm olctu iyi dedi.
Pazartesi perinatologda detayli usg yapacagiz, proluton depot devam, 2-3 hafta sonra hipertiroid kontrolu.
Hala gebe kaldigim kilodan 2,5 kilo asagidayim buna da sukur)
Merhaba kusura bakmayın yanlış postu kopyalamışımO ne zmn yapılıyor ki ve nicin yapılıyor o test o konuda bir bilgim yok ya da doktor tarafından bilgilendirilmedim (bilgi verirseniz sevinirim)
Henüz hamile değilim hamile kalmak için aşılama dedi doktor bakalım inşallah