Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin teşekkür ederim

Doktorunuzun aciklamasi nedir? Yasiniz kac acaba?
Eger bebekleriniz ikiz degilse lutfen onceliginiz ayrintili ultrason olsun. Cok ama cok ciddi bir riskten bahsediliyorsa ben bu asamada amniyo sivisindan ornek tavsiye ederim. Synlab'in fetal dna testini inceledim kalitelidir Ankarada.Durumunuz hakkinda ayrintili bir öykü elimde olmadigi icin simdilik soyleyebileceklerim bunlar

Benim doktor geçen hafta çaktırmadan inceledi ultrasonun sonunda bir kaç saniye ama bize birşey demedi söylemeyeceğini bildiğim için sormadım da. Haftaya ikili test için gittiğimde soracağım ama
Hayırlı evlat olsunlarda hiç farketmez cinsiyet ama insan merak ediyor tabi en son 3 hafta önce gitmiştim kontrole daha minicikti, epey büyümüştür dediklerinize göre

37 yaşındayım NT 1.6 nasal kemik görüldü nifty test önerdi ngs sonucu kesin değil dedi, ankarada genox hakkında bilginiz varmı acaba? Tek gebelik. 1:50 risk
Genox hakkinda bir bilgim yok. Ankarada iseniz Ali Ipek hocaya da gider misiniz? Kalpte odak, ense kalinligi da degerlendirilsin. Nazal kemigin varligi ve ölçümü iyi bir gosterge, endisenizi anliyorum, uzuntunuzu anliyorum; nifty ya da diğer testlerin bekleme suresindede iyi bir ayrintili ultrason degerlendirmesi sizi rahatlatir diye soyluyorum.
NGS yaklasik %99 down sendromu riskini elimine eder, insallah sizin icin de oyledir.

37 yaşındayım NT 1.6 nasal kemik görüldü nifty test önerdi ngs sonucu kesin değil dedi, ankarada genox hakkında bilginiz varmı acaba? Tek gebelik. 1:50 risk
Bu asagidaki sonuc ornegini gormektesiniz, size kombine risk mi 1:50 denildi? Size daha iyi yardim edebilmek icin soruyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210924-193840_Chrome.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar aranızda tedaviye adetin 4. Günü baslayan var mi. Bugün adet oldum ama dr haftasonu çalışmıyormus pazartesi baslicam. Hep 2. 3. Gün başlanıyor diye biliyordum

Arkadaşlar aranızda tedaviye adetin 4. Günü baslayan var mi. Bugün adet oldum ama dr haftasonu çalışmıyormus pazartesi baslicam. Hep 2. 3. Gün başlanıyor diye biliyordum
Ben 3. Gün başlasam olur mu demiştim onu bile kabul etmemişti, 2. Gün başlayalım demişti. Belki öyle olan arkadaşlar vardır

Fsh seviyeniz nedir? Daha once tedavi oldunuz mu? Genelde lekelenme gunumuze 1 deriz ama aslinda parlak kirmizi geldigi gune 1 dememiz daha dogru olur. Eger oyle ise 4. gunde baslamaniz sizin icin cok gec olmayacaktir.

Fsh seviyeniz nedir? Daha once tedavi oldunuz mu? Genelde lekelenme gunumuze 1 deriz ama aslinda parlak kirmizi geldigi gune 1 dememiz daha dogru olur. Eger oyle ise 4. gunde baslamaniz sizin icin cok gec olmayacaktir.
2 ay once opu oldum o zaman 3. Gün basladik. Fsh baktirmadim. Havuz yöntemi yapıyoruz ilk tedavimden 1 embriyo kaldığı icin. Aslında adetim 3 Gün gecikti. Bide dün lekelenme olmustu gerisi gelmedi. Bugün de yeni oldum yani geç vakitte olduğum için dediğiniz gibi geç olmaz heralde ya

O zaman aslinda bugun 1 demeliyiz hemen hemen. Pazartesi gunu cok gec olmayacaktir. 4. gun de olsa.

Arkadaslar yeni bir tedaviye başlıyorum sonunda adet oldum. Umarim bu son yolculuğum olur... 3. Tedavim olacak. Omepa ve imprly verdi doktorum. 3 4 aydir kullaniyorum. Bunun dışında yumurtalarımın çok ve kaliteli olmasi icin neler yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…